במה אנחנו צופים הסופ"ש?

avivs

New member
Hemlock grove

צפיתי בשני הפרקים הראשונים ובינתיים זה הזוי מאוד, אבל מספיק מעניין בשביל שאמשיך.
&nbsp
&nbsp
&nbsp
ספויילר קטן
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
בפרק השני יש סצנה של הגיבור שהופך לזאב, וזו אחת הסצנות היותר בוטות ודוחות שיצא לי לראות אי פעם על המסך.

annefan

New member
ראיתי שלושה פרקים והפסקתי

בעיקר משעמם, זסוג של אופרת סבון טפשית.

אכמו

New member
מתה מתה מתה על הסדרה הזאת

שלמרבה השמחה תהיה לה עונה שלישית. הרמה מאוד לא אחידה, יכולה להיות סצנה כתובה ומשוחקת נפלא ורגע אחר כך סצנה שנראית כמו משהו מתוך סרט אימה/סבוניה סוג ז'. פמקה ינסן איומה, אבל השחקנים הצעירים נהדרים. הטוב עולה על הרע, ומבחינתי העיקר שם זה מה שקורה עם שתי הדמויות הראשיות זה מול זה. אכניס אולי מאחורי מרווח ספוילרים למרות שזה לא בדיוק ספוילר לעלילה אלא יותר למה שקורה בין הדמויות
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
זה הדבר הכי קרוב לרומן אפלטוני שראיתי אי פעם במדיה. שני נערים שאוהבים אחד את השני אהבת נפש, וכל מערכת היחסים ביניהם מתנהלת כמו רומן (כולל ריבים ופרידות והצהרות "אני אוהב אותך" לחלוטין חסרות מבוכה), אבל זה לחלוטין חברות ולא זוגיות. זה די מדהים בעיני ואני סולחת לתוכנית על כל מני דברים אחרים בשם זה.

avivs

New member
אני בפרק 8.

הרמה בהחלט לא אחידה. אבל מהנה.
&nbsp
&nbsp

NoalePaz

New member
גם אני אוהבת את הסדרה הזו, והכל באשמתך (או בזכותך, או משהו).

מקס הזועם

אף פעם לא ראיתי את הסרטים הישנים עם מל גיבסון. ואז ראיתי את הסרט החדש עם טום הארדי שכל כך פתח לי תיאבון.

Y. Welis

New member
משהו מוזר - blackhat. קשה לומר אם טוב

לא סובל את האמסוורת' (תור) - יותר עצי מעץ מהגוני; אבל התסריט קצת מושקע מהממוצע - רווי אדג'קטיבים, ומזכיר קצת ספרי סייברפאנק... כמעט שום דיאלוג לא נשמע כמו מה שהייתי מצפה - לא שזה אפקטיבי יותר, אבל זה שונה.
&nbsp
יש כמה קלישאות, אבל גם כמה דברים מקוריים. השילוב עם הונג קונג מרמז על 'נוירומאנסר' (או 'עידן היהלום', שגם מתרחש במז' אסיה), ויש תחושות מעניינות.
&nbsp
אמנם לא ז'אנרי - מותחן טכנולוגי/האקרי, אבל די קרוב.

avivs

New member
יצאתי מהסרט באמצע.

הכרטיסים גם היו בחינם, אז פחות התרגשתי מזה.
סרט משעמם, קצב לא טוב וצילום ומשחק בינוניים.
&nbsp
יכול להיות שהוא משתפר קצת בחצי השני.

Y. Welis

New member
האמת שגם אני באמצע. צריך מרווח-מחשבה וזה משתפר

הייתי שמח לראות את התסריט יוצא כספר - יכול לעניין.

Rodrik Harlaw

Well-known member
time lapse

סרט על מספר חברים שמוצאים מצלמה שמציגה תמונות מהעתיד.
במיקרו, המשחק של רוב השחקנים בינוי ומטה, הבימוי והצילום ברוב הסרט חובבניים, הדיאלוגים צריכים לא מעט השחזה וההתנהגות של הדמויות בהרבה פעמים לא הגיונית ומשרתת רק את הצורך לעבור דרך נקודות-ציון בעלילה. במאקרו, לעומת זאת, הסרט הזה די מבריק. כל חתיכות הפאזל נופלות למקום ויש רמזים מטרימים לטוויסט לכל אורך הסרט. בהחלט שווה צפייה (ואני מתכנן לראות אותו שוב כדי לבחון אם העקביות נשמרת גם בצפייה שנייה).

Y. Welis

New member
Jonathan Strange & Mr Norrell. כן. הסידרה. מיני

אבל בלי מרטין פרימן. חבל.
&nbsp
מעניין.

מיכאל ג

New member
למה אתה צריך את מרטין פרימן?

הוא לא נמצא במספיק דברים גם ככה? אדי מרסן מעולה שם וטוב שהוא משחק ולא מרטין.
ובכלל, נורל אמור להיות אדם מוכשר ביותר אך סגור רגשית, לא איזה נעבעך שסובל כל הזמן, שזה התפקיד היחיד שמרטין משחק.

MonicaF

New member
גם אני כמו יובל אוהבת את מרטין אבל

נראה שהקסטינג בסידרה נהדר.
רק סטיבן לא נראה לי תואם לדמות בספר. אולי אחליט אחרת אחרי הצפיה.
האם הסידרה זמינה בכבלים כבר?

Y. Welis

New member
יש ברשת. לגגל עם המילה watch. כיום קובץ של 160 מגא ומעלה של

MP4 (לפרק של 45 דק'), נראה מצויין על מסך גדול (42 אינץ' במקרה שלי, עם סטרימר של XTREAMER). מדהים כמה מעט נפח צריך היום כדי להתפעל מהויזואליות המשובחת. לכן הבלו-ריי כ"כ לא תופס...
&nbsp
אם כי עדיף 250-350 מגא, ליתר איכות.

Y. Welis

New member
כי יש בו אירוניה: גם ב'הוביט' וגם כווטסון, הוא בערך באותו

מצב - אדם נורמלי, כבול בהרגלים יום-יומיים קטנים ובורגני עד לזרא, שנאלץ להתמודד עם מצבים בלתי-בורגניים (שלא לומר אנשים אנטי-בורגניים). גם הפלקט של הסידרה הראה פרצוף שהזכיר לי אותו...
&nbsp
הוא סובל כי הוא כל הזמן נזרק מ'האיזור הנוח' שלו... ולכן זה גם מצחיק. לכן הוא קומיקאי טבעי.
&nbsp
לא מכיר את השחקנים שם, אבל הם חסרי אירוניה עצמית (או חוש קומי - ככל שזה נדרש שם; סביר שלא נדרש), וככל שניתן לומר על סמך פרק 1 - גם חסרי עומק ועניין. מקוה שיועמקו בהמשך, אחרת זה לא יעניין.
&nbsp

מיכאל ג

New member
אתה צריך להכיר את אדי מרסן

היה נהדר בתפקיד נהג המונית ב"חופשיה ומאושרת" של מייק לי - אדם מסוגר ועצבני שכל המציאות המודרנית מוציאה אותו מדעתו. וגם בתור אחיו של ריי דונובן בסדרה בעלת אותו שם.
וגם לו יש קשר לשרלוק -שיחק בסרט של גאי ריצ'י בתור המפקח לסטרד.

Y. Welis

New member
ראיתי את הסרט (שרלוק 1+2), ולא זיהיתי. יש טיפוסים שנטמעים.

&nbsp
אירוני אגב שמגיבה אחת ב-IMDB שאלה 'אין שם אף נשים?', וזה בסידרה לפי ספר שכתבה סופרת...

annefan

New member
Wayward Pines ו-Between

WP - ממש לא רע. כל הזמן נחשפים עוד ועוד דברים. זה מזכיר את אבודים, אבל בקצב הרבה יותר סביר. סוף הפרק השלישי היה חזק.
הרייטניג לא משהו, אז לא ברור אם לא יסגרו את הסיפור בעונה. מצד שני יש טרילוגיית ספרים שכבר כתובה.
&nbsp
Between - סדרת נטפליקס, מה שלכאורה מבשר טובות. אז זהו, שרק לכאורה. זוועה. שומר נפשו ירחק.

למעלה