במה צפינו השבוע?

Y. Welis

New member
מבין העברים הרבים שאליהם Mr Robot יורה, היא מציעה סטנדרט חדש

של קללות, ללא הדבר האמיתי - במקום fuck, רק faaa. בלי 'בליפ' או צינזור. נשמע ממש טבעי בפרק האחרון (מס' 5). משהו מרתק.
&nbsp
מדהים איך ללא עירום או קללות מלאות, הסידרה מצליחה להגיע לקיצוניות שכזו. מסע מרתק לעומק הביבים. ומי חשב שהשפה השוודית תהיה כה מבשרת רעות (ולמה בכלל ההוא רלוונטי לסיפור? מי יודע. היום הצופה שאמור לראות את הסידרה הזו, או SENSE8, צריך לזכור דבר אחד - עדיף שלא לשאול).

מיכאל ג

New member
אני צריך לבדוק אבל נדמה לי

שבפרקים הקודמים שראיתי היה "פאק" לא מצונזר. יכול להיות שחלק מהטורנ--- *אהמ אהמ* ערוצי צפיה חוקיים לחלוטין - משדרים את הסדרה עם צינזור וחלק בלי?

ואני חושב שזה כן צינזור, במקור השחקן אומר פאק ופשוט משתיקים את החלק השני של המלה.

Y. Welis

New member
אני רואה מאתרי סטרימינג, ושם הלכידה נראית כמו מהערוץ הרשמי

כמובן שיש 'פאק' במקור, אבל ה-K מועלמת, באופן שברור מה המילה, אבל מבלי שזה נשמע... הזוי בכמה רמות (ומתאים לסידרה ההזויה).
&nbsp
אגב נועזות - 'אקווריוס' של דוכובני מועלית ב-NBC הציבורית, עם כתוביות רצות 'וויוור דיסקרשן אדבייזד' מדי כמה דקות, ואכן בסוף הפרק הראשון יש אונס הומוסקסואלי. מראה שהקיצוניות גם שם.

Rodrik Harlaw

Well-known member
לא שמתי לב לזה בקודמים

אבל הפרק השישי מלא בפאק ומוצריו

הייזל

New member
הוא בסדר

הוא נע בין נקודות מבט שונות ובזמנים שונים ואני לא מתלהבת מכתיבה כזאת אבל בנתיים אני נותנת לו הזדמנות.

MonicaF

New member
הנגיף - עונה 2 - 2 פרקים ראשונים

איך אני אוהבת את הסדרה הזו!
ולמרות שהחליפו את הילד, המצב מבחינת המשחק והדמות לא השתנו. הוא ואבא שלו נראים די מיותרים לסדרה - אבל כל השאר! וואו.
שילוב של אגדות עם מדע, עבר והווה משתזרים כל כך יפה, רומנית! (שאני נהנית להבין כל פעם מחדש), העיוותים המוכרים של דל טורו, המתח והפחד, העלילה, הנאציזם, השואה, היהודי שלנו - הכל מסתדר יחד כל כך טוב.
מקווה שהסדרה תמשיך לשמור על האיכות עד הסוף.

MonicaF

New member
חי פעמים

באנגלית self / less.
יותר משהסרט מד"ב, הוא סרט אקשן. אקשן לא רע בכלל. סרט ארוך שהצליח לשמור על העירנות שלי לכל אורכו למרות ההצגה המאוחרת.

annefan

New member
Dark Matter and Killjoys

שתי סדרות חמודות ביותר.
Dark Matter יותר מעניינת, Killjoysיותר כיפית (אם כי השבוע תפס אזימוט אפל)

Y. Welis

New member
בדארק מאטר הקאסט מבטיח (בעיקר הראשית - פרצוף נהדר)

אבל העלילה שבלונית מדי לעיתים (חוץ מהפרק עם הרובוטית השניה - מס' 6); בקילג'וי העלילה מושקעת יותר, אבל הקאסט חלש.
&nbsp
בכל מקרה טוב שיש אותן.

is00

New member
6 גיבורים.

הסרט של דיסני שזכה באוסקר בשנה שעברה. עד בערך נקודת ה- 60 דקות מאוד נהניתי, אבל אחרי הנקודה הזאת לטעמי העסק הדרדר יותר מדי לכיוונים צפויים של דיסני, שאני לא אוהב. משמע קלישאות נדושות וכל המאפינים שברור שנועדו בשביל הילדים, ושרק הילדים מאוד יעריכו(טוב ואולי גם ההורים שלהם), נראה לי. אבל אולי אני סתם הפכתי לציניקן.
&nbsp
מה שכן במבט לאחור טוב שזה היה סרט אנימיציה ולא "אקשן חי", כי נראה לי שבמקרה של "אקשן חי" זה היה מתקבל הרבה פחות טוב.

למעלה