במה צפינו השבוע?

Y. Welis

New member
נראה שזה 'המגדל האפל' של קינג?

&nbsp
השבוע - THE STRAIN מתבלטת כסידרה המעניינת והעשויה היטב שרצה כיום. כל פרק שווה. כמעט ואין סוף והתחלה - העונה כולה היא סרט אחד ארוך שחולק באופן שרירותי. משום כך פורמט נטפליקס היה מתאים יותר - BINGE של 8 שעות.
&nbsp
הפתיחה של הפרק הקודם, 4, עם המחווה לסרטי הגיבורים-ערפדים האירופאיים של שנות הששים, היתה מהמקוריות שנראו... ביזארי, במובן הטוב של המילה. לא במובן ה-SENSE8 שלה, או מר רובוט. יש סדרות נורמאליות עדיין, למרבה המזל.

Y. Welis

New member
+ מצער שעדיין התוכנית 'גלובוס' בערוץ 1 לא מועלית לרשת, כי רק

לפני כמה שבועות, עסקה במד"ב ופנטסיה ואירחה את נועה מנהיים (לשעבר חברה בפורומי אורט ו-IOL) + רד פיש מ'עין הדג'.
&nbsp
מבין המעניינים - קטע על מאחורי הקלעים ב'משחקי הכס' + שיר עממי הומוריסטי שכל מילותיו 'פיטר דינקלג''.

Y. Welis

New member
הגעת ל'נאום הביצים'?... (פרק 7)

אגב המוזיקה שם ראויה לתשומת לב. לא זיהיתי הרבה (רק 'קיור' בפ. 7), אבל יש טראקים מעניינים.

הייזל

New member
פיספסתי אותו כנראה. תזכיר לי

ראיתי עד פרק 8.
אני שונאת סדרות וסרטים על סמים, איזה טריפ נלא זה סמים, בואו נשחק עם התפישה של כולם לגבי המציאות, נהיה לרגע הפרפר ולרגע המנדרין ואז נשנה הכל ונהיה צבע צהוב. אין לי בעיה עם פרדוקסים וסיפורים מורכבים שדורשים צפיה נוספת אבל זה? זה סתם ניסיונות להתחכם. בלע

Y. Welis

New member
אוקיי, הנה הנאום. אני רק מצטט...

(מתוך הכתוביות של TOREC) -
&nbsp
'נאום הביצים' - פ. 7 -
&nbsp
.בסדר, אני אענה על השאלה שלך
.אבל אני צריך שתעשי משהו קודם
&nbsp
,אז אני אפשיל את המכנסיים שלי
ואז אני צריך שתקחי את
,הפה המלוכלך שלך
.ותבלעי לי את הביצים
&nbsp
עכשיו, הן גדולות ושעירות
,במיוחד השמאלית
&nbsp
...אז תצטרכי
לא יודע, לדחוס אותן
.כדי שייכנסו לשם
&nbsp
כנראה שתצטרכי להשתמש
.בלחי אחת כל פעם
&nbsp
אבל אז, ברגע שיהיה להן
,חמים ונוח שם בפנים
אני רוצה שתחזרי על השאלה בפניי
.הכי ברור שתוכלי
&nbsp
,אז, ורק אז אהיה מוכן לענות
&nbsp
----------------------------------------------------
גם בפרק 8 היה faaa, ועוד אלמנטים בלתי אפשריים.
&nbsp
אבל העשיה עצמה - מרשימה מאוד. אין דברים כאלה ב-TV.

avivs

New member
Orphan black

אחרי ששמעתי על זה כל כך הרבה, החלטתי לנסות.
אני בפרק שש של העונה הראשונה.
זה נחמד מאוד, כיפי.
משום מה ציפיתי למשהו יותר בדיוני, וחשבתי שלגיבורה יהיו כוחות על או משהו.
אבל זה הרבה פחות בכיוון הזה.
&nbsp
אמשיך לצפות בימים הקרובים.

Y. Welis

New member
יהיו קצת יותר הסברים בעונה ה-2, אבל זה לא העיקר

העיקר הוא הדמות/דמויות שלה, והדברים שקורים לכל אחת מהן.
&nbsp
יהיו לה מועמדויות השנה ל'אמי' סוף-סוף, למרות שהעונה ה-3 שהיתה השנה, היא החלשה שבהן (והלא-נחוצה).

sarne

New member
התחלתי לראות מהתחלה Red Dwarf

התוכנית האהובה עליי כשהייתי בן 16-17. לא ראיתי את הפרקים הישנים האלה כבר שנים... כל כך כיף להזכר בהם. בינתיים הגעתי לאמצע העונה השנייה - אז יש לי עוד הרבה למה לצפות בהמשך.

יש כאן עוד מעריצים של הסדרה?

אני משתדל לא לראות את כל הפרקים יותר מדי מהר. גם כדי לא לבזבז, וגם כי שמתי לב שאם אני רואה יותר מדי פרקים ברצף המבטא הסקאוזרי של ליסטר נתקע לי בראש. וזה בטוח לא דבר טוב.

מיכאל ג

New member
smegging yeah!

אני מניח שראיתי את רוב הפרקים לפחות פעמיים שלוש. אולי חוץ מעונה שמונה והלאה - back to earth היה די נוראי, ועונה עשר גם לא היתה משהו אבל קצת יותר טובה.

sarne

New member
האמת שלא ראיתי אף פעם את Back to Earth

חושב שבעבר תמיד הפסקתי אחרי שש העונות הראשונות, אבל את הפרקים בהן בטוח ראיתי פעמיים או יותר. את העונה העשירית ראיתי כשהיא שודרה. עיקר הכיף בה היה לראות את כולם שוב, למרות שהיו בה גם כמה רגעים מוצלחים.

לגבי מה שבין עונות שש לעשר, אני לא זוכר ששמעתי אף פעם דעות חיוביות מדי, אבל אני מניח שאראה אותם כשאגיע אליהם עכשיו. מקווה שזה לא כל כך נורא.

Y. Welis

New member
זוכר גם מ-03' וימי BBC PRIME הראשונים. היה ערוץ מעניין

האחרון הטוב בכבלים. אבל העניין שבו חוסל מבחינתי די מהר (תוך שנה או 2), כתוצאה ממדיניות הרשת שלו.
&nbsp
כך למשל אם בשנים הראשונות היו תוכניות אוניברסיטה פתוחה מרתקות מאוחר בלילה, בהמשך הן הוחלפו ב'טלטאביז' (כנראה לטובת ה-MUNCHERS שאחרי הפארטי טיים).
&nbsp
זוכר גם את 'לא חדשות השעה 9' ועוד ספיישלים עם ריק מאייאל. מצער שאין אותם בחוץ. בית ספר לקומיקאים.

למעלה