במה צפינו השבוע?

מיכאל ג

New member
Mr. Robot - פרק 9 (ספוילרים)

אכזבה קולוסלית.
למה, למה נכנסתי כל כך לסדרה הזו רק כדי לגלות שזה העתק דהוי של מועדון קרב? כל הזמן הייתי בטוח שהם מנסים להראות בכוונה כמו מועדון קרב וגורמים לנו לחשוב שמר רובוט לא אמיתי רק כדי להפיל איזה טוויסט אחר ולא צפוי על הצופים. ואז קיבלנו את הטוויסט הכי צפוי אי פעם, עשוי בצורה לא הגיונית (לאור מספר סצינות מפרקים קודמים) פלוס קאבר לשיר מסצינת הסיום של מועדון קרב. אני מרגיש מלוכלך עכשיו.

הייזל

New member
מהפרק הראשון ראו עד כמה מועדון קרב משפיע על הסדרה הזאת

אני מתכוונת לנסות את humans שמעתי דברים טובים. נראה.

Y. Welis

New member
לא לצפות ליותר מדי. בריטית אמנם, אבל חלשה בלוגיקה

ורמת ההיי-טק כמו בשנות השמונים...
&nbsp
+ הצעיר הראשי (עם הזקן) מעצבן שחבל"ז. רק הבת הצעירה שווה.

Y. Welis

New member
היה טוויסט מוזר. לפחות מישהו עף מהחלון...

כנראה אוהבים להעיף זה את זה ממקומות גבוהים.
&nbsp
אגב הבלונדה (פורשיה דאבלדיי - יש לה סרט נוער/בנות חדש), התבונה שהעמיסו על הדמות שלה בפרקים האחרונים, לא עוברת. עדיף כמו בהתחלה - בלונדה עם אויר. יותר משכנעת.
&nbsp
לפחות הראשי מצא את הקול שלו, אחרי 8 פרקי ליחשושים... זיכרו מה הפאנקיסטית (דרלין) הטמינה בפ. 7 בפופקורן. יבוא לידי ביטוי.
&nbsp
אגב אופנת המוני-הטבעות חוזרת. אצלה, אצל הפנקיסטית-האקרית ב-STRAIN (לא היתה בפרק האחרון) ובעוד מקרה. לא יעברו metal detector באף מקום.

סופסוף - סיימתי את עונה 2 של black sails

זהירות חילול קודש לפניכם:
הסדרה danerously מגרדת את רמת המורכבות של משחקי הכס. כולל החלק של "אף אחד לא בטוח מפני מוות" שעושה לך התקפי לב קטנים.
אל תתאבדו עד העונה השלישית כי חבל.

avivs

New member
נתקעתי בפרק הראשון

של העונה השנייה. הוא היה טוב, אבל אני תמיד נתקע עם סדרות.
אשתדל לעשות מרתון בחגים.

Y. Welis

New member
שמתי לב לרצון להסתבך מההתחלה, ולא אהבתי. המתחרה, קרוסבונז

למרות בעיותה ומינון כבד של סאדיזם, היתה עדיפה. ולו בזכות ריצ'ארד קוייל המצויין.

Y. Welis

New member
+ השלמתי השבוע את 'הנוקמים 2 - עידן אולטרון', שדלף השבוע

או קצת לפני באיכות DVD לרשת (שבוע לפני הזמינות הרשמית באמאזון כ-VOD).

הוא ארוך... מדי. וקצת מתערבב עם הקודם שראיתי בתחילת הקיץ, עם קטעים מהחדש (שאז היה באיכות CAM); אבל למרות ההשקעה בדמויות, במשפחה והילדים (של אחת הדמויות), הזיכרונות של כמה מהדמויות, הסרט לא עמוק יותר (ממילא זה יעד בלתי מושג בקומיקס), אלא ארוך ועם הפסקות באקשן.

התוספת החדשה לדעתי היה צריך להתעמת מיד עם אולטרון, והסרט היה צריך להיות על הקונפליקט שלו בין הצדדים. ויתור על הצד הזה שיטח את התוצאה וחבל - ווידון החמיץ (כמו גם עם ההפיכה של אולטרון מיד לרע, בלי ספקות או הטעיות; החמצה נוספת).

+ איך בדיוק אולטרון ידע על האבן ושימושיה - לא הוסבר. גם כאן חסרה הרחבה שהיתה משפרת. פוטנציאל לקצת מאגיה ואוירה אפית, שחסרו. גם הומור לא היה כמעט (עוד חיסרון לעומת הקודם).

האקשן כאן היה קצת יותר מתומצת (אחרי שבקודם התארך מדי), וסביר; גם אם הרובוטים האלה פעם נחשבו ליותר חזקים... הכמות מורידה מהאיכות.

הרמיזות למלחמת האזרחים ביוגוסלביה - אוקיי, אבל אילו סטארק היה מעומת עם ההשלכות של היותו סוחר נשק, והסיבות לכך שיש ששונאים אותו. אבל גם זה לא נעשה.
גם הציטוט מדברי צ'מברליין... בזכות 'ערוץ ההיסטוריה'.

דבר אחד טוב - בטאני עבר מקול לדמות; ג'יימס ספיידר המצויין (עושה את בלאקליסט לשווה) משפר את אולטרון + חלק מתנועות הראש הן שלו.

למעלה