במה צפינו השבוע

avivs

New member
הרץ במבוך 2.

אחלה סרט. יותר טוב מהראשון. הרבה אקשן, המון אפילו. היו גם כמה קטעים מפחידים.
אחרי החצי הראשון יש ירידה בקצב ואז הסרט מתחיל להרגיש מעט נמרח. אבל הסוף שוב חוזר לקצב מהיר. מקווה שייצא סרט שלישי.
מומלץ.

avivs

New member
רק שאלה אחת שעלתה לי בראש...

אחרי שמבינים יותר מה קרה לעולם (למרות שזה עדיין לא באמת ברור) נשאלת השאלה- למה בכלל היה צריך את המבוך הזה? למה הוא תרם?
העולם הרוס, איפה מצאתם זמן לבנות ולתחזק מבוכי ענק?
מרגיש לי לגמרי מגוחך.

הלדיל

New member
לדעתי,

ייצור האנזים הוא מצב מנטלי. "נתעב" רוצים שהחסינים ייכנסו למצב שהם מייצרים את האנזים בצורה קבועה כדי שהם יוכלו לקצור אותם. מר ג'נסן מתלהב מאד מכך שעשו להם משהו במבוך כדי שרמות התפוקה של האנזים יעלו.

גם אני חשבתי על זה....

למרות שאפשר להניח שיכלו למצוא דרכים יותר מהירות (ובטוחות) לזרז את ייצור האנזים. אבל אז לא היה סרט.

Y. Welis

New member
Limitless, הסידרה. פרק פיילוט. נחמד

למי שזוכר את הסרט (השווה - מהטובים של בראדלי קופר), מסופר שם על חומר שמגביר את יכולות המוח.
&nbsp
הפעם החומר ניתן ללוזר חדש. הוא מגלה איתו דברים. קופר מופיע כאורח (גם מפיק את הסידרה) ומצער שהוא לא יהיה דמות קבועה - עדיין איכותי.
&nbsp
הבחורה פחות מוצלחת - אבל אולי תשתפר. האבא שחקן ותיק - רון ריפקין. חבר של קופר מ'אליאס' הזכורה לטוב (היה ראש SD6).
&nbsp
מקוה שהראשי יראה יותר יכולת. יש פוטנציאל, אבל כרגע מוגבל. הרבה יהיה תלוי בכתיבה. נקוה שהסידרה תחזיק

Y. Welis

New member
וכן את Self-Less החדש. חביב, אבל לא הרבה יותר

נראה כסיפור שהיה מתאים לסרט קטן יותר וצדדי (כמו פרה-דסטיניישן), עם כוכבים פחות מהשורה הראשונה, ותקציב קטן הרבה יותר.
&nbsp
במקום זה הוא נופח ללא צורך עם קאסט ותקציב (וקינגסלי לא מוסיף - לא חושב שעשה משהו מעניין מאז האינדי 'beautiful beast') ומהאמצע כבר ניתן לנחש מה יהיה הסוף.
&nbsp
הפשטנות שהיתה מתאימה לסרט עצמאי וקטן, לא מתאימה לסרט מתוקצב וארוך. מתבקש יותר תיחכום ורמזים (הילד עם הרכבת - התבקש שיופיע לפני), וקצת להרחיב על ה'מדע'. צריך עוד טכנו-באבל מהסוג של קאמרון.
&nbsp
כי בלעדי העיסוק במדע והשלכותיו, המד"ב שבסרט משרת מסר מוסרי נטו, ולא יותר מזה; הרעיון עובר לאחור ומאבד מחשיבותו.
&nbsp
ניתן היה גם לגלות את היכולות הפיזיות בשלב מוקדם יותר: זה פיספוס של במאי מתחיל: גילוי הדרגתי היה משפר את הכיפיות ומונע פיתרונות של נס.
&nbsp
יש שם אגב צילום מעניין ומקורי, שמעביר טוב נופים. גם ראוי לפיתוח.

אסור ל

New member
פורטיטיוד

שוב, בעקבות המלצה שליקטתי כאן בפורום
היה ממש מצוין השחקנים נפלאים ויש שם הרגשה של חידתיות ומסתורין סביב כל אחת מהדמויות כמעט
קראתי שהשנה יצלמו גם עונה שנייה
עכשיו אני מתחילה לצפות ב- defiance כי באתר בו אני צופה אין סדרות מד"ב אחרות כרגע ואני אוהבת לראות מתורגם
בינתיים לפי הפיילוט זה נראה קליל ונחמד

Y. Welis

New member
גם על זה לוקח את הקרדיט... חביבה מאוד, אבל מאבדת גובה לקראת

הסוף, כאשר האיום מתגלה כמשהו פחות ממה שניתן לצפות (וגם אחרי שטוצ'י המופלא זז).
&nbsp
אגב אתר עם סדרות מתורגמות, 'דארק מאטר' הגיעה אליו לאחרונה (4 פרקים מתוך 13) תחת השם 'חומר אפל'. כדאי לבדוק.

אסור ל

New member
כן ראיתי תודה

אבל לא בא לי להתחיל לראות בלי ההמשך. והם אמרו שאין להם כרגע תרגומים להמשך העונה.
לגבי פורטיטיוד, אני התאהבתי בשריף אנדרסן , אז כל עוד הוא נשאר בחיים אני מרוצה

בינתיים אני רואה לסירוגין את defiance ואת warehouse13
לא גאוני אבל חביב והשחקנים נחמדים בעיניי

Y. Welis

New member
לא חיבבתי את דיפאיינס (ובעיקר את קירשנר ה-slutty הקבועה)

וורהאוס - חביב. יש הפתעות מעניינות (כמו בדיאלוגים בין הצמד - you touched her boobies).
&nbsp
ממליץ על THE STRAIN. כיפית ובלתי מתפשרת. ובמיינסטרים - COMPLICATIONS. סיבוכים מרתקים.

אסור ל

New member
נכון

מה שתפס אותי בוורהואס זה הדיאלוגים המפתיעים לטובה
אבל בינתיים ראיתי כמה פרקים בעלי עלילה קלושה ביותר :(
תודה על ההמלצות אבדוק אותן בעתיד

גלקטור

New member
התחלתי את "חומר אפל". זה משתפר?

בינתיים הגעתי לפרק 5, זה עם הריברס.... סליחה... אנשים שנדבקו במחלה (שנוצרה בגלל נסיונות ליצור תרופה כלשהי) שהופכת אותם לזומבים קניבלים.
&nbsp
כלומר, זה כל כך ברור שזה נסיון לחקות את פיירפלי שבא לבכות מתסכול שההיא ירדה באמצע העונה וזו הצליחה לפחות לסגור עונה.
&nbsp
&nbsp
אז אמנם זה לא מאוד גרוע, וזה נחמד שיש סדרת חלל בינות לכל סדרות הזומבים/פלישות חייזרים/מפלצות ובכל זאת יש כאן תעלומה, נקרא לה מעניינת, אבל זה משתפר?
&nbsp
&nbsp

Y. Welis

New member
לדעתי אין שיפור, אבל זה מה יש (אולי גם JOYKILLERS שלא אהבתי)

לא ראיתי את חומר אפל אבל נהנתי מ- JOYKILLERS

לקחו רעיונות מכל מיני תוכניות אחרות אז אולי אין הרבה מקוריות אבל זה כן נחמד לצפיה. עד שהגעתי לסוף העונה, די התחברתי לדמויות.

Y. Welis

New member
שתיהן אגב מערוץ SYFY, ובדצמבר תהיה עוד אחת משם

הערוץ הזה אכן מספק סחורה.

עכשיו נזכרתי שזה KILLJOYS בעצם...

וגם DOMINION ו- DEFIANCE ו- Z NATION משם. וכן, הם ימשיכו לשדר סדרות חדשות במהלך העתיד.

Y. Welis

New member
זי ניישן גם חביבה + הפריקוול החדשה לזומבים של AMC, שהופכת

לסידרת הזומבים ה-4 שמשודרת השנה (לצד iZombie שגם שווה בדיקה).

אומת הזומבים בעברית... (טיפונת
ל- IZOMBIE)

(אם כותבים בעברית) היא חיקוי של סרטי הזומבים הרגילים שעשו לפני שהמתים המהלכים התחילה. מזה יש מספיק וויתרתי עליה אחרי שהבנתי שהיא כזו. כמובן שסדרת הבת של המתים המהלכים שווה צפיה, היא מושלמת בדיוק כמו סדרת האם.
IZOMBIE סבירה. די מתאימה לאופי של רשת CW המשדרת אותה. גם לא בדיוק הייתי קורה לה סדרת זומבים כי אין שם ממש זומבים. יותר כמו אנשים עם מחלה והדרך היחידה להתגבר על המחלה או לצמצם את הסימפטומים שלה היא... לאכול מוח אנושי. נכון שקוראים להם זומבים אבל ממתי זומבי יכול לחשוב ולהתנהג כמו בנאדם אם הוא אוכל מוח אנושי?

Y. Welis

New member
סוג חדש. כמו הסידרה dead like me, שהפכה את המתים ל-cool

&nbsp
לדעתי iZombie חייבת גם משהו לסרט אינדי טוב עם מולי פארקר, שחקנית עם מראה מיוחד (מי שראה את 'עמוק באדמה', זוכר אותה כ-רבנית סקסית...), בשם kissed,
http://www.imdb.com/title/tt0116783
&nbsp
שווה לבדוק. משהו מיוחד.

למעלה