במה צפינו השבוע

avivs

New member
בכללי אהבתי אותו,

אבל הוא הרגיש איטי מדי.
בתכלס הסיפור שלו דל מאוד. המשחק היה טוב, גם האווירה, אבל זה באמת הרגיש לי בשלב מסוים כמו פרק של "בלש אמיתי" (העונה הראשונה), שנמתח לשעה וחצי.
&nbsp
לא חושב שצריך בשבילו קולנוע.

תמר עדי

New member
דווקא בגלל זה אהבתי אותו, לא סרט פעולה סטנדרטי

וואם בם והכל נגמר!
אין פה טובים נגד רעים. יש את רעים, יש את הרעים יותר ויש את התמימים.
ובכלל אמילי בלאנט היא אחת השחקניות האהובות עלי אז רק בגלל זה היה שווה לראות אותו בקולנוע.

Y. Welis

New member
גם אני מחבב אותה, אבל לא את התפקידים ה-BIFFED-UP האחרונים

שלה - כמו בסרט עם טום קרוז 'קצה המחר'. הקטעים היחידים שלה ששווים הם אלה שבהם היא מחסלת אותו (לא ספוילר). העויינות הבריאה היא הקסם העיקרי שלה.

Y. Welis

New member
'ארבעת המופלאים' המחודש (במסך הקטן)

&nbsp
מניח שהוא פחות בעייתי שם, אבל אין ספק שהסרט לא מאוזן ולא ערוך נכון. אחרי השקעה ברקע של הדמויות (בעיקר שני הראשונים) בשליש הראשון, שאר הסרט נעשה שונה מאוד, ומתקצר והולך ככל שהוא מתקרב לסוף, עד שאפילו סצינת אובדן מהותית, לא אורכת יותר מ-4 שניות...
&nbsp
לא חושב שהבמאי הוא האשם הבלעדי (מן הסתם גילה באיחור שסרטי קומיקס די מוגבלים בכל מה שקשור לפיתוח דמויות) וכנראה שהתסריט המקורי היה בעייתי מההתחלה.
&nbsp
הקאסט גם מוגבל - מעט מדי שמות, כריזמה מועטה לחדשים (לפחות שהיו מנסים להתחרות על לבה של מארה) ורקע מינימאלי ל'מדע' שבסרט (קומיקס, שוב).
&nbsp
הטון גם היה קודר מדי, שלא כמו הכיפיות של 2 הסרטים הראשונים (עם אלבה ושות', שבהם לא היתה ילדות עשוקה). רקע קודר שכזה עובד רק על סופר-גיבורים (כמו באטמן), לא על שחקנים טריים מדי וגיבורים סוג ב'.

הייזל

New member
הכל התחרבש בסרט הזה

ולא צפיתי בו עד הסוף הוא הפך למשעמם מדי.
שאני לא מאמינה שאני אומרת את זה אבל זה נכון. באמת רציתי שהסרט הזה יצליח.

Y. Welis

New member
+ מיינוריטי ריפורט - פרק הפיילוט - דעה חלקית -

הפעם ל-FOX יצא דבר טוב. שלא כמו הסידרה הכושלת על האנדרואיד מלפני שנה, שהיתה קלישאית בצורה לא נורמלית, הפעם יש עניין.
&nbsp
קצב יפה; דמויות מעניינות (דגש יפה על האינדיבידואליות בעתיד - כל אחד נראה איך שבא לו ומלא באטיטיטוד), וסיפור מעניין שממשיך את הסרט באופן ישיר. נראה כמו דבר מוצלח.

דו"ח מיוחד - כנראה תבוטל...

רייטינג נמוך מאוד לפרק הראשון. נכון לעכשיו, היא הסדרה החדשה עם הרייטינג הכי נמוך.

Y. Welis

New member
יש לקוות שתומשך. אבל גם אם תבוטל - הרי שזה מדד לאיכות

אחוז גבוה מהטובות שבסדרות, לא סיימו עונה.
&nbsp
שנאמר: Only the good die young.

נקודה עיוורת כרגע המובילה...

מבחינת סדרות חדשות וכל הכבוד לה. היא אחת המסקרנות (ואהבתי את הפילוט). בקשר לאחרות, אני אחליט לבדוק אותן רק אחרי כמה פרקים, לדעת אם יש להן בכלל סיכוי לשרוד. לא שמקודה עיוורת תחודש, אבל הסיכויים שלה טובים יותר.
לא תמיד מה שמסקרן יצליח. וחבל.

Y. Welis

New member
הזכרתי FBI, אבל הקלישאה החוזרת היא הצימוד, שהחל עוד ב'תיקים

באפילה' -
גבר ואשה: האחד (או אחת) איש המימסד (משטרה, FBI, רשות אחרת); השני/ה חוקר/ת עצמאי/ת, שעבר/ה חוויה אישית ששינתה אותו/אותה, באופן שהם עכשיו מסוגלים לחשוב כמו העבריינים, או טוב יותר מהם.
&nbsp
הצימוד הזה קיים בלפחות 10 סדרות שרצו בשנתיים האחרונות. 'לימיטלס', 'סליפי הולו' (שבוטלה, אני מקוה), 'בונז', בליינדספוט כאמור ועוד.
&nbsp
קצת נטחנת מדי, לטעמי.

סליפי הולו חודשה...

תתחיל עונה שלישית (ולטעמי מיותרת, לפי הסיום של עונה 2) בקרוב. לא יודע מה זה לימיטלס.

Y. Welis

New member
+ סקרים קווינס - נחמדה מאוד. יותר קווין ויליאמסון מקווין

ויליאמסון - ראיין מרפי הוא יורש ראוי, ובלי שום נסיון לעגל פינות. שווה.

Y. Welis

New member
+ HEROES המחודשת - מבטיחה גם

אמנם הפיילוט הוא סוג של 'דוקו-דרמטי' מצולם באופן ידני (JJ התחיל ב'קלוברפילד' והיום זה לא נגמר), אבל הבסיס נראה טוב. ההמשך יהיה כבר סטנדרטי יותר.
&nbsp
כרגע נראה שימי שני יהיו עמוסים במיוחד....

dude101

New member
מאחורי הקלעים של הסרט מעניין יותר מהסרט עצמו

ממה ששמעתי, הבמאי (ג'וש טראנק, שהפילמוגרפיה שלו מורכבת מ"כרוניקה בזמן אמת" ו...זהו) רצה לקחת את הסרט לכיוון הרבה יותר אפל ואחרי שהאולפן ראה איך הסרט מתקדם הם נבהלו וצילמו מחדש חלקים מהסרט מבלי לתאם עם טראנק.
אפשר אפילו לדעת אילו סצנות צולמו במקור ומה התווסף אם מסתכלים טוב (רמז: הסצינות בהן לסוזן סטורם יש פאה גרועה הן אלה שצולמו מחדש).
טראנק טען שהאולפן הרס את הסרט שלו, והאולפן טען שהוא היה שיכור במהלך חלק גדול מהצילומים.

Y. Welis

New member
קראתי גם. האולפן אשם שבחר בו ולא עמד מאחוריו

לא שמתי לב לאיכויות הפיאה, אלא המשחק שלה, שחלש בכל מקרה.
&nbsp
אגב 'כרוניקה' לא רע בכלל.

היא לא מתאימה...

כמו הרבה דברים בסרט. אבל ת'כלס, האולפן בוחר בבמאי וצריך לעמוד מאחוריו. או לפחות לדעת בדיוק מה החזון שלו ואז להחליט אם הוא מתאים או לא. פוקס צריכים להחזיר את הזכויות למארוול תמורת סכום אסטרונומי (כדי שייצא להם טיפונת משהו מזה). אחרי כל ההצלחה של הנוקמים, אני חושב שמארוול יכולים להרשות לעצמם את זה. או לפחות דיסני. אבל נראה לי שברגע זה, המעריצים רוצים יותר את ארבעת המופלאים בידי מארוול מאשר הם רוצים את ארבעת המופלאים.

למעלה