ב - משהו למחשבה ותהייה ואשמח לדעתכן/ם

ב - משהו למחשבה ותהייה ואשמח לדעתכן/ם

הייתי שמחה לראות כאן יותר כמות של אנשים פרטיים שצריכים משהו ספציפי
ברור לי שחלקם מתבייש אבל האנונימיות היא אפשרית כאן ממילא...

הפורום בנוי ממספר די קבוע של מבקשים ומנציגים קבועים של אוכלוסיות שצריכות
לו ניתן היה "לראות" כאן את האנשים עצמם שצריכים פריט כזה או אחר
- היה מביא ערך מוסף לפורום..
להרגשתי האישית

נגעת בנקודה נכונה והנה תמונה רחבה יותר

אחד הצדדים החזקים בפורום הם הפעילים והפעילות.
הם בעצם מקשרים בינינו ובין אוכלוסיות שאפילו אינטרנט אין להן.
כך למשל אדרת קשורה למעון של ילדים יוצאי אתיופיה ומשפחותיהם, מייטל פעילה בשכונת התקווה ובתל כביר וכו וכו, לא אמנה את כולם. אבל "מוטת הכנפיים" שלנו נפרשת הרבה מעבר לממשק.
אני מעודד את זה כי כך העזרה והנתינה נרחבות יותר.
אני רוצה לנצל את ההזדמנות להודות לפעילים ולפעילות שחלקם גם מקשרים אותנו עם הקבוצות בפייסבוק, למשל "תרומות ומעשים טובים".

אדרת2

New member
כבשת מחמד אני מבקשת להגיב לדבריך

גם אני הייתי שמחה אלא מה...הרבה משפחות שאני מכירה ונזקקות לנו אין להם מחשב. נכון נשמע הזוי? אז כן כמעט לכל המשפחות שעלו מאתיופיה ואני בקשר עימן אין להם בבית מחשב ולא חיבור לאינטרנט אז אין להם אפשרות להכנס לכאן. הם כן מתקשרים אלי או לעו"ס או מגיעים למרכז ושם פוגשת אותם.

יש משפחות שחוששות שמה יגלו אותם ולא כותבים כאן, יש שפשוט נוח להם לדבר בטלפון לבקש ואני כותבת כאן. למשל: ישנה בחורה חד הורית בצפון שזקוקה לעזרה דחופה. שאלתי אותה למה את לא נכנסת לפורום לכתוב?? והיא צחקה ספק צחוק ספק יאוד ואמרה לי: קודם שיהיה לי איך לשלם על חשבונות מים וחשמל ואחר כך יהיה לי מחשב בית..." את מבינה אז ישנן הרבה משפחות כאילו...לנו אולי זה נראה מוזר אבל יש הרבה הרבה כאילו...ואגב אילו משפחות שיוצאות לעבוד, עובדים ולא מצליחים לנשום ולצוף מעל פני המים...למה?? שאלה מורכבת מאוד...אין שחור או לבן , יש מורכבות גדולה במדינה שלנו. לא כועסת ולא שופטת, אלא מציגה מצב.

אז זהו זה...שנהיה בריאים ומאושרים.

שאלה..

ברשותכם..

אני תורמת את כל מה שאני לא צריכה (בגדים חפצים לבית לתינוקות וכו) למרכז תרומה גדול באחת מהערים בשרון. האם זה באמת מגיע למי שצריך? האם האנשים שבאים לשם הם באמת נזקקים? אני פשוט משאירה שקיות והולכת ותוהה לעצמי האם זה מגיע למקום הנכון..
תודה!

ראשית תבורכי! אבל אנחנו בטח לא יכולים לענות

כי אנחנו לא שם.
הפורום מבוסס בסופו של דבר על מגע אישי. קשר ישיר בין הנותנים והמקבלים מעל גבי המימשק וגם קשר עקיף באמצעות הפעילים שיודעים בדיוק לאן כל פריט הולך. וכמו שאדרת אמרה, גם למשפחות שאין להן גישה לאינטרנט.
כל הכבוד על הנתינה ואת מוזמנת להשתלב איתנו.

למעלה