גברים-מה הכוונה כשאתם אומרים למישהי שהיא: "טעימה"

trick me1

New member
גברים-מה הכוונה כשאתם אומרים למישהי שהיא: "טעימה"

הייתי עם מספר גברים שירדו לי וקיבלתי מהם מחמאות של:
"את טעימה".
"יש לך טעם מעולה".
"איזה כוס טעים".

מה זה אומר? חחחח

gilflover

New member
זו מחמאה

שכוונתה לתת לאישה את ההרגשה שאתה נהנה לרדת לה.
לא נוזל הזרע ולא נוזלי האישה "טעימים". אפילו להיפך.
מה ש"טעים" זו הזכות לענג, ההנאה שבלגרום עונג, הכיף שבלדעת שבת הזוג שלך גומרת ממעשה לשונך...

על אחת כמה וכמה כאשר יש הרבה נשים שנגעלות בעצמן מהריח של אבר המין שלהם משום מה.
זה לא שהריח של הזין או הזרע שלנו כמו בושם הוט-קוטור או שושנים....

Sharoman

New member
בדיוק כמו כל מחמאה אחרת שקיבלת

ההבדל הוא שקיבלת אותן מגברים שבמקרה הזה גם אוהבים לרדת לבת הזוג שלהם.

mb261414

New member
זה אומר שהוא אוהב את הטעם שלך

, הריח שלך, וכו. בחור אמר לי שגברים מעבירים רשמים על בנות דרך צלילה. יותר פשוט לקחת אישה לארוחתערב ולראות מה היא אוכלת במקום לדחוף לשון לכוס ולהעביר הרפס מאחת לשניה ולאחר. וכאישה, עצה ידידותית, עדיף לך שיקחו אותךלארוחת ערב. ככהגם את יכולהלראות אם מתאים לך מה הוא אוכל עוד לפני שירדת לו.

trick me1

New member
לא הבנתי מה שאמרת->

"יותר פשוט לקחת אישה לארוחת ערב ולראות מה היא אוכלת במקום לדחוף לשון לכוס ולהעביר הרפס מאחת לשניה".
&nbsp
*למה שגבר שיש לו אפשרות לרדת למישהי ולהיות איתה במצב אינטימי יעדיף לשבת במסעדה??
&nbsp
ו-"עדיף לך שיקחו אותך לארוחת ערב. ככה גם את יכולה לראות אם מתאים לך מה הוא אוכל עוד לפני שירדת לו.".
&nbsp
*מממ...מה?
&nbsp
מה קשור אם מתאים לי מה הוא אוכל לפני שירדתי לו? לא הבנתי

mb261414

New member
כי כמו שאמרתי..

אני לא יודעת אם אני מדברת עם גבר או אישה. אבל למשל לי אין בעיה לטעום את עצמי ולהכריז שאחרי ארבעה ימים של תה בטעם אננס הכוס שלי בטעם מתקתק של אננס.
עכשיו גבר שפוגש אישה בפעם הראשונה. ורוצה להכיר אותה יכול מהתבוננות במה שהיא אוכלת לדעת ולנחש פחות או יותר אם היא תהיה טעימה לו. זה מגרה את החושים, ראייה, טעם וריח, וזה משלב מסתורין בו צד אחד מתבונן בצד השני חוקר אותו מנקודת מבט שמעניקה לו עונג או גועל גם זו אופציה.
אז נכון שאפשר לרדת לבחורה ועוד בחורה להידבק וגם להדביק במחלות מין. או, שאפשר בצורה נקייה כל אחד לשמור על עצמו ולטעות את מה שהוא היה רוצה מתו -מודעות ערה. זה עניין של ריגוש, עונג וקצת רומנטיקה. זה מגרה זה הכל..

Sharoman

New member
אני אישית לא מאמין שהוא מוציא לאור הערות דיסקרטיות מהאסיפות

התלת שנתיות הסודיות שלנו.
עד שכבר יש אסיפה כללית של כל הגברים בעולם כדי לשוחח בצורה מעמיקה על הסיבות הנסתרות מאוחרי הבחירה שלנו לרדת לנשים שלנו ועל הניתוח המדעי של הרשמים שאנו מקבלים מהן, בוגד מגדרי אחד בוחר להרוס את התרמית לכולנו.
עוד רגע ונשים באמת היו מאמינות שאנחנו נהנים לרדת להן.......

במילים אחרות, לא הייתי מחשיב הערה מפגרת של אידיוט הדור כדעת הכלל.

mb261414

New member
אמירה מעניינת, אז גברים לא אוהבים לרדת לנשים..

הכרתי בחור חדש, והוא רצה לרדת לי, לא רציתי, לאחר שהתפאר בער המיני המפואר שלו, הדבר האחרון שרציתי זה את הלשון שלו על הכוס שלי. עם כל הכבוד, ממש ממש ממש לא תודה. וגם נשיקה על השפתיים בלי לשון בכלל. פתאום הלשון שלו הייתה עבורי דבר מלוכלך שלא רציתי שיגע בי, והסיבה שנשקתי לו הייתה רק כדי לבדוק איך הוא יגיב אם אנשק אותו עם רגש, והוא בתגובה קם מהמקום והתחיל לזוז בחוסר שקט לא רגוע בכלל. הוא אפילו ניער את הראש, כמו גור חתולים שנתנו לו לשתות קולה. חחחחח

deddy78

New member
אהמ

שאת הגיינית, יש ריח נעים מהאזור ואת משוויצה : )

dare devil ית

New member
אני חושבת שזה בשביל בנות עם חוסר בטחון עצמי

כאלו שבטוחות שהכוס שלהם מסריחמגעיל וכו
אז זה סוג של הבהרה שמאד כיף להם שם

לפעמים זה אומר בדיוק מה שזה אומר

לפעמים נתקלים במישהי שזה בדיוק מה שזה אומר.
אני לא סתם זורק מחמאות לאויר - אז כשאני אומר את זה (נדיר), אני מתכוון בדיוק לזה.

למעלה