ג'ודו: אליפות אירופה יום 1

ברוכי2

New member
חבל, ספורטאית מזן נדיר

בניגוד לאחרים יכולה להרגיש שניסתה את המקסימום ולא הצליחה.

BentzWatchJudo

New member
ההגרלה של גולן

קרב ראשון בשלב 32 האחרונים מול קפריסאי.

guinnart כתב בשרשור אחר ואני נוטה להסכים (עם סייג אחד):
"אם לא תהיה הפתעה בסיבוב ראשון אז קרב המפתח של גולן פולק יהיה בשמינית הגמר נגד דרקסיץ' הסלובני המעולה.
עשוי להיות קרב מאוד קשה, היה גם יכול להיות גרוע יותר.
אם וכאשר - ברבע הגמר המועמד הבכיר שיפגוש יהיה קוואלסקי הפולני, לדעת ג'ודוקא בסביבות הרמה של פולק."

הסייג שלי:
כמה גרוע יותר יכול היה להיות, הוא חייב היה לקבל את אחד משמונת המדורגים בשמינית הגמר או בסיבוב הראשון וקבל את המדורג שני בתחרות (וזאת לפני שיש צאנס לבית ניחומים). זה לא הגרלה טובה מדי במיוחד שבמפגש הקודם בין גולן לסלובני בשמינית הגמר בגרנד פרי אמסטרדם גולן הפסיד הפסד די מתסכל. הקרב אז התאפיין במאבקים אגריסביים על האחיזה, הסלובני מאד תסכל את גולן, לא נתן לגולן להתקרב ולהביא את התרגילים שלו לידי תכלית. גולן הצליח להטיל את הסלובני בצורה מסוכנת רק פעם אחת אבל ללא ניקוד. הסלובני ניצל נסיון התקפי לא מוצלח של גולן וחוסר ריכוז של שבריר שניה מצד גולן כדי לזכות ביוקו.
נקווה לנקמה היום.

guinnart

New member
בינתים מנצח סיבוב 1

כמו ארשנסקי - יקו משני שידו.
לא נראה מי יודע מה חד מול יריב חלש.
דרקסיץ' בשמינית סיפור אחר.הסלובני נראה אנרגטי אבל גם לא הצליח להשיג נקוד משמעותי מול הונגרי מדורג נמוך וניצח ביוקו.

BentzWatchJudo

New member
לא מסכים שגולן לא היה חד

תקף כל הקרב וזה גם מה שהוביל לעונשים של הקפריסאי.
לא השיג ניקוד בגלל שהקפריסאי אקרובט והתהפך היטב כמה פעמים. חשוב לדעת לנצח גם ככה.
נראה לי שהקפריסאי לא סיכן את גולן אפילו פעם אחת.

הסלבוני, נראה לי, אנרגטי תמיד. ככה היה גם בקרב שלו מול גולן באמסטרדם בנובמבר.
מבחן רציני לגולן. הוא מסוגל אבל שוב תלוי איך דברים יתחברו, ככה זה בג'ודו, כשהכל מתחבר אז מפציצים.
נקווה שהיום זה יום כזה בשביל גולן.

guinnart

New member
לא עמד במכבש

הפסיד בריתוק מול ג'ודוקא טוב יותר.
תלוי עכשיו באחרים.

BentzWatchJudo

New member
ומאד יתכן שיהי תלוי בסוסו

כי לסוסו יש עדיפות אליוו בכרטיס אירופאי

BentzWatchJudo

New member
קיבלנו היום שיעור כמה ההגרלה היא קריטית...

קיבלנו היום שיעור כמה ההגרלה היא קריטית במיוחד בשיטה שבה בית הניחומים הוא רק מרבע הגמר.
גולן קיבל את המדורג 2 בתחרות בשמינית הגמר, עדיין אין בית ניחומים.
הגוארגי שעקף את גולן בדירוג קיבל את המדורג 1 בתחרות ברבע הגמר אבל אז כבר יש בית ניחומים והוא המשיך וזכה בארד.
מעניין לאן היה מגיע גולן אם הוא והגוארגי היו מתחלפים במקומות בהגרלה.

guinnart

New member
נראה לי שיעור גם בכמה קריטי להיות ממש טוב

דאטואשווילי הגיאורגי מתחרה בבוגרים מתחילת 2012 (הוא בן 20) והמאזן שלו: פעמיים זהב בגביע עולם, ארד באליפות אירופה.
הוא אפילו לא השתתף בחלק מהתחרויות הגדולות (גרנד פרי, גרנד סלאם).
היום הוא ניצח את נזריאן (20 בעולם), דרבוט (15 בעולם) אוריארטה ולארוסה, שניהם דורגו ברביעייה הראשונה בתחרות.
הוא פשוט מעולה.
לפולק ברור שהיה טוב יותר אם היה פוגש את, נניח, קוואלסקי בשמינית ולא את דרקסיץ'. בכל מקרה היה צריך לעבור באותו שלב יריב מדורג גבוה ממנו.

BentzWatchJudo

New member
ברור שעל הטוב מכולם ההגרלה פחות משפיעה...

גולן גם נכנס לסבב רק בשנה האחרונה, נכון שיותר מוקדם מהגאורגי.
אני חושב שגולן והגוארגי ברמה זהה. ימים יגידו. צפויים לנו נראה לי הרבה מאבקים בינהם.
גולן הפסיד לגאורגי באחד מגביעי העולם והגאורגי המשיך לזהב. אבל באותה מידה יכל לנצח. זה לא היה קרב חד צדדי. בדיעבדויתכן שזה ההפסד שיעלה לגולן בכרטיס לאולמפיאדה.

אני מאמין שאם גולן והגאורגי היו מתחלפים בינהם היום בהגרלה הגאורגי לא היה זוכה בארד וגולן אולי היה הולך רחוק יותר בתחרות.

BentzWatchJudo

New member
תחזיקו אצבעות לאורירטה הספרדי המצויין

תחזיקו אצבעות לאורירטה הספרדי המצויין שיפגוש את הגאורגי שנושף בעורפו של גולן בבית הניחומים.
ואם אתם שואלים את עצמכם מי זה אורירטה אתם יכולים להציץ בקישור המצורף, יש שם בין היתר שני ניצחונות של גולן פולק על הספרדי אחד מהם באליפות העולם האחרונה.
http://www.youtube.com/playlist?list=PL8BEA4524797C31B7

הגאוגי צריך לזכות בארד כדי לעקוף את גולן.
ברבע הגמר הוא הפסיד למדורג 1 בתחרות בקרב שהיו בו 7 עונשים!

BentzWatchJudo

New member
תחזיקו אצבעות ל- LAROSE David הצרפתי

הגאורגי ניצח את הספרדי באיפון.
היה מצחיק שידרו מהמזרן שלו כשהוא עלה לקרב והשדר אמר כבר ראיתי אותו היום הוא לא אטרקטיבי (התייחס לקרב רבע הגמר שלו שבו היו 7 עונשים) ועבר מזרן.
לא אטרקטיבי אבל מסוכן.

למעלה