חורף זה טוב~ [
חפירה]
כשהחורף מגיע, אני בעיקר מכינה את הכיס. P:
בד"כ החנויות המקומיות מציעות יותר פריטים בסגנונות שאני אוהבת בתקופה הזו של השנה, כך שיש יותר סיכויים שיהיו לי יותר הוצאות. בעיקר לגבי נעליים, כי כמובן הרבה יותר פשוט למצוא נעליים סגורות בחורף [ואני לא נועלת נעליים פתוחות או סנדלים בשום אופן; גם לא בקיץ].
כרגע אני מכינה את עצמי לקראת ציד נעליים וגרביים; אני *חייבת* זוג נעליים נוחות בשחור [וממש בא לי זוג באדום], ואין דבר כזה יותר מידיי גרביי ברך\ירכונים. :U
לגבי לבוש, האמת היא שמה שאני לובשת בד"כ דיי מחמם [חולצות מתחת לשמלות, תחתיות, בלומרס, גרביים גבוהות, נעליים סגורות]; התוספות היחידות ללבוש שלי בחורף הן ג'קט או קרדיגן, ולעיתים גרביונים.
בקיצור, הרבה יותר קל לי ללבוש את מה שאני אוהבת כשקר יותר, אז מבחינתי החורף הוא לא פחות מברכה. :C
לגבי אופנה אלט' בחורף בכלליות, לדעתי לגותים קל יותר להסתגל לעונה, בעיקר בגלל שיש המון מציאות בחנויות 'רגילות' שמתאימות לסגנון בקלות.
אם סגנון גותי זה לא הקטע שלך, זה מעט יותר קשה [אין הרבה דברים צבעוניים בחנויות בעונה הזו], אבל לא בלתי אפשרי.
אני אוהבת צבעים כהים ופסטלים, ויש לי בארון גם פריטים בהירים וצבעוניים שמתאימים לחורף; אבל בגלל שאין לי המון סבלנות לחפש פריטים חורפיים צבעוניים בחנויות מקומיות, אני דואגת להזמין מהאינטרנט פריטים כאלה מבעוד מועד. וזה מזכיר לי... זה גם משהו שכדאי שאעשה בקרוב.
\חפירה