האישה הטובה עונה 6, פרק 1

דנה1982

New member
האישה הטובה עונה 6, פרק 1

בשעה טובה יוצאים לדרך, תגובות לכאן (עם סימון ספוילרים בבקשה).

Nadal JR

New member
איי קראמבה ! איזו פתיחה

נתחיל מהציטוט של הפרק שבעצם מסמל את רמתו:
"This is Harassment !"
"No, it's worse - It's inefficiency."

כמה שנון ככה מדויק. מי שתוהה אם אדם באמת יכול להיעלם ככה בקרביה של המערכת אז התשובה היא כן, גם בארה"ב וגם בארץ (ובעיקר אם אותו "חוסר יעילות" מתרחש בכוונת מכוון).
בכל מקרה, מנהלת הפורום יכולה להיות רגועה. אם הפרק הוא סמן לאיכות העונה שבפתחה אנו עומדים הרי שאין שום ירידה ביכולת או בקצב.
אם הזכרתי קצב הרי שבמידה רבה הוא נשמר בזכות פס הקול הנפלא שנשען בכבדות על מוזיקה קלאסית - היבט מרענן בפני עצמו בטלוויזיה מודרנית (אני לא סופר סדרות תקופתיות שדי כפופות לשימוש במוזיקה כזו).

אם יש קדימון לעונה החדשה לא יצא לי להיתקל בו. לאור זאת, כל מה שקרה היה חדש ומפתיע ומאד נהניתי מהפרק. גם מהפתיחה שממשיכה בדיוק מסיום העונה הקודמת וגם מכל מה שקרה אח"כ. קצת הציק לי שקארי התנחמד לקאלינדה כי הכעס שלו עליה ותגובתו היו מצודקים לחלוטין. היא זאת שצריכה לנשק את כפות רגליו ולהתחנן למחילה. בקיצור, בין המעצר של קארי (והמשפט שיגיע בעקבותיו ?) להצטרפות של דיאן לפלוריק אגוס (שעומדת בסימן שאלה עקב התנאים שהציגה), למזימות של קאנינג ודייוויד לי (עסקים כרגיל) ולמערכת הבחירות שאלישה כנראה הולכת להידחף אליה - הולכת להיות עונה סבבה !

הרגע המשעשע של הפרק - המתמחה של פיטר עונה באופן שאינו משתמע לשתי פנים על השאלה הגורלית שמציגה לה החיילת האמיצה מאריסה (איפה היא הייתה ב"צוק איתן" איפה?).

הרגע שהרגיש קצת מרושל - כשאיליי מארגן ריב בין קסטרו (התובע הכללי בעל הראש המבריק) לפיטר. אני לא מבין איך מגיעים מ"חשבתי שאתה רצית לדבר איתי" ו"ואני חשבתי שאתה רצית לדבר איתי" לצעקות וכאסח. שני אנשים לא טיפשים היו אמורים להבין שאיליי סיבן את שניהם. לא ברור למה לא נעשה קצת יותר מאמץ מבחינת הכתיבה כאן, אולי בגלל מגבלות זמן (אורך הפרק).

הערה כללית - הבקשה של הוד הנהלתה דנה1982 להשתמש בסימון הספוילר הזכירה לי משהו. אחד החברים בפורום קצת שכח את עצמו בדיון של הפרק האחרון של עונה חמש ולמרות שהשתמש בסימנים כראוי דפק את הספוילר של החיים שלו בכותרת אחת ההודעות (גורלו של וויל). הזהרו במקלדתכם, חיים ומוות ביד המקש.

גם אני לא מצאתי קדימון לעונה אבל יש פרומו לפרק הבא
https://www.youtube.com/watch?v=5it_ZEluhC0
&nbsp
מאריסה אדירה, הזכירה לי את איליי בעונות הראשונות..
פיטרvsקסטרו, דווקא חשבתי שזה היה טוב, היה בינהם כבר כאסח שהספיק משהו קטן להצית ויכוח ענק.. לדעתי הם דווקא כן הבינו, פיטר לפחות..
&nbsp
בנוגע לספוילר, הפרק שודר כבר ביס כמה שבועות לפני הסוף עונה, השאלה אם ספוילר זה רק משהו שלא שודר או גם נקודות משמעותיות בסדרה.. צריך לחדד את העניין בפורום, כי פייר גם אני לא הייתי מסמן בפורום הזה..
&nbsp

Nadal JR

New member
התשובה פשוטה

ספוילר זו נק' עלילה או התרחשות עיקרית שגילויה טרם צפיה בפרק יכול לגרום לגרוע מהנאת הצפיה.
עניין מועד השידור לא רלוונטי. אם נגיד אני צופה בלילה אז מבחיתי זה כבר שודר אז מותר לי לספיילר ? אם צפיתי בערב שאחרי אז מותר לי לספיילר למי ששם הקלטה ויהיה לו זמן לצפות רק בחג ? וודאי שלא.
&nbsp
זה בדיוק כמו שלא תבוא לאדם ותתחיל איתו שיחה על זה שבסרט מאד מפורסם דמות מסוימת מתה בסוף. לא עושים דברים כאלה לפני שמבררים אם אותו אדם צפה בסרט, גם אם הסרט בן כמה שנים ושודר בכל פלטפורמה אפשרית. זה תופס גם לגבי ספרים.
&nbsp
תודה על הקדימון

כן, אבל ברוב הפורומים מגדירים את זה בתור

משהו שלא שודר בארץ.. וגם בהודעה מנהלתית (ככה קוראים לזה?!) כתוב ״אנא הקפידו לסמן
בכל התייחסות לפרקים שטרם שודרו בארץ״ אז צריך גם שם לחדד..

דנה1982

New member
שני דברים בעקבות הפוסט שלך

1. דווקא הציטוט של הפרק הוא כנראה הציטוט של איליי, שמספר לפיטר שהבת שלו שרתה שנתיים בצה"ל. כן, לא ציטוט מבריק או שנון, אבל חייבים להעריך את זה (בטח לנוכח מצבנו אחרי "צוק איתן").
&nbsp
2. זו הפעם הראשונה אחרי 5 עונות שלמות שבהן חשבתי שקארי פשוט חתיך. סורי שאני לרגע בחורה רדודה לחלוטין, אבל הוא נראה טוב (וגם פיתח שרירים בזמן הפגרה... אהבתי!)

דנה1982

New member
ועוד דבר

גם לי הויכוח של פיטר וקסטרו היה מוזר. לא ברור איך הם הגיעו לצעקות מההבנה שאיליי עבד על שניהם. ברגע הראשון חשבתי שמאחורי הדלת הסגורה הם קיבלו החלטה "לשגע קצת" את איליי ולעשות בשבילו הצגה קטנה שתשכנע אותו שהוא גאון, אבל נראה שאיכשהו בכל זאת זה באמת הצליח לו. סצנה מרושלת ולא אמינה, וזה לא דבר נפוץ בסדרה הזו.

מי באמת יחכה עד 22:00?!

איזה פרקקקקקקקקק!!!
שמח שהפרק היה המשך ישיר לסוף עונה.. המבט של אלישה כשהוא שאל אותה
ושהוא מנסה לשכנע אותה והיא בכלל לא רוצה ומדבר על הריקנות כי זאק עזב והיא כזה ״יש לי עוד ילדה״..

האמת, איליי
איך שהוא הצליח לשכנע את פיטר בנושא הזה..
קאלק פיטר לא ידע שהיא לא לובשת תחתון..

הבת של איליי
אין היא אדירה, אני מקווה שיראו אותה יותר. אני מניח שאחרי שזאק עזב היא תבוא ותעזור לאלישה בקמפיין..
לוקהרט/פלורק/אגוס, מקווה שדיאן תעבור בפרק הקרובים כבר.. יהיה מעניין לראות אותה עם קארי, רק שלא יהיה מצב של אלישה ודיאן נגד קארי באצבעות..
קארי!!
בהתחלה חשבתי שהוא יצא ויתבע את כולם שם..
איך נפלו עליו ככה?! מסכן, ובסוף שהוא ראה את קלינדה וסופיה והן לא שמו לב אליו
מה שכן, אהבתי את ההתיחסות שלהם לעונה הראשונה עם הפטריות..
מה הקטע של בישופ?! אם קלינדה תחקור הוא ידע מי בוגד בו..
פין!!!
אני אוהב מה שעושים בינו לבין אלישה, רק שלא יהרסו את הסיפור הזה..
מעניין כמה פרקים קנינג יהיה בהתחשב שהוא gest star מהעונה הקודמת..
&nbsp
אני מקווה שנקבל עונה מעולה, כמו שהרגילו אותנו מהעונה לעונה!!

Nadal JR

New member
יש לאלישיה עוד ילדה והיא ילדה מעצבנת בטירוףףףףףף

שמישהו יירה בה כבר ויפה שעה אחת קודם.

מזל שלא הראו אותה, הייתה הורסת הכל..

מספיק הזכירו את ג׳קי..

Nadal JR

New member
ההבדל בעיניי הוא

שג'קי היא אמנם סופר-כלבתא אבל היא דמות מעניינת ומשעשעת שמניעה את העלילה.
גרייס היא סתם ילדת נזלת מעצבנת ובכיינית עם נטיות משיחיות שהתרומה הכי גדולה שלה לסדרה זה ללכלך עלינו בארוחת חג והרעיון הגאוני להחליף בגדים אחרי מקלחת מול מצלמה.

חחחחחחחחחחחח

לדעתי ג׳קי מיצתה כבר, מה שכן אני אוהב את הקטעים שלה עם ורוניקה

&nbsp

דנה1982

New member
הבת של איליי היא באמת תוספת נהדרת

בעיקר כי היא שנונה כמו אבא שלה. סצנה שלמה שעוסקת בסוגיית ה"לובשת תחתונים או לא" - מבריק, בעיקר כשהיא דובבה את השיחה בין המתלמדת לבין פיטר. הדיאלוגים שלהם היו מצחיקים בטירוף!

Nadal JR

New member
הדיאלוג הזה באמת היה מבדר

את זוכרת שהיא הופיעה בעונות קודמות כן ? בפרקים שאיליי הסתבך עם האומנת הלא חוקית וכשהוא ניסה לעזור לאשתו לשעבר להתמודד בבחירות.

דנה1982

New member
לא זכרתי בדיוק מתי ראינו אותה

אבל כן, זכרתי שהיא כבר הופיעה בסדרה.

דנה1982

New member
אז חיכיתי עד 22:00

וזה היה שווה את זה. ההוכחה לזה שהפרק היה מצוין היא שכשהוא נגמר זה הרגיש כאילו הפרק רק התחיל. 40 דקות פשוט טסו.
&nbsp
מרגיש לי שהיה קצת יותר הומור בפרק הזה מאשר בכל פרק "קלאסי" של האישה הטובה, וזה הורגש כבר מהסצנה שבה קארי נעצר, דרך הציטוט שהביא ג'וניור ("יותר גרוע - זה חוסר יעילות") ועד לסצינות של קנינג ולי שהם שילוב מבריק בעיניי.
&nbsp
אני חייבת לציין שלפני הפרק תהיתי לעצמי איך תיראה העונה השישית. המוות של וויל היה גורם משמעותי במחצית השנייה של עונה 5, כך שלמרות שהוא לא הופיע, הוא עדיין היה "שם". העונה השישית מתחילה בלי אף אזכור של וויל לשם שינוי (למעט ה"גרדנר" שנשאר בשם הפירמה) ועם הצהרת כוונות ברורה. ואני חייבת לומר שהשידוך בין לי וקנינג בתור קונטרה לדיאן-אלישה-קארי הוא שידוך מצוין.
&nbsp
וגם נראה די ברור שאלישה תרוץ, בסופו של דבר, מה שבהחלט יכול ליצור הרבה מאוד עניין בעונה הזו, ולצד הסיפור הנוכחי של קארי, אני אופטימית שאנחנו עומדים בפתחה של עוד עונה טובה. לא יודעת אם המגמה של "סדרה שרק משתבחת מעונה לעונה" תימשך (בכל זאת, וויל מאוד בולט לי בהיעדרו), אבל כל עוד העונה הזו תמשיך בקו החיובי של הפרק הראשון, אני אהיה מאוד מרוצה, הרבה מעבר למה שציפיתי לפני הפרק.
&nbsp
ואיזה כיף שהסדרה חזרה!

?!

אני גם אמרתי ״אני אחכה עד 22:00 אחכה עד 22:00״, איך שחזרתי מהעבודה הורדתי וראיתי.. ואח״כ גיליתי שזה עלה גם לvod

&nbsp
מה שיפה בסדרה הזאת שתמיד יש הומור ברגעים דרמתים (חוץ מאתם יודעים מתי), נגיד ב5x05 ווילvsאלישה ופתאום הם נחמדים אחד לשניה בפלאפון כשהוא הודיע לה על גרייס..

&nbsp
וויל

&nbsp

Serf SaN

New member
הולישיט איזה פתיחה מדהימה לעונה!!!

הכותבים של הסדרה בחיים לא יפסיקו להפתיע אותי!

למעלה