האם לדעתכם 'אקס פקטור' ישראלי יצליח?

omer719

New member
האם לדעתכם 'אקס פקטור' ישראלי יצליח?

כשיש היום כוכב נולד, דה וויס ובית ספר למוזיקה, יש מקום בארץ גם לאקס פקטור?
נכון שזה מאוד שונה, יש חוקים אחרים, אבל בסופו של דבר גם זה מתעסק במציאת כישרון מוזיקלי נוסף לישראל.
יש את העיניין של הקבוצות, ושל ילדים ממש צעירים מול מתמודדים מבוגרים, אבל האם זה מספיק בשביל להחזיק בארצנו הקטנטונת?
מה דעתכם? הייתם רוצים לראות את זה גם בארץ? מי מתאים לשפוט בזה?

such an angel

New member
היייייייייייי וזה
ועכשיו לדעתי

חחחחחחח אז קודם היי D:
סוף סוף ישלי זמן לכתוב קצת גם בפורומים אחרים

הצבא לוקח כל זמן אפשרי !!!

לדעתי הסדרה אקס פקטור לא תצליח בישראל מהסיבה הפשוטה
שזה בחיים לא יהיה מושקע כמו שם, עם איזה 50 אלף צופים בקהל
בלי ההערות העוקצניות של סיימון..לא יודעת להסביר זו תוכניות אמריקאית
זה הכי הופעה שיש, עוד לא ראיתי תוכנית כלכך מושקעת ברמה של אקס פקטור שמסדרים להם שם זמרי רקע ורקדנים ומקהלות לפעמים ובמה ענקית ומסכים מאחוריהם.. ואורות .. אין דברים כאלה !
זה מה שנקרא - סיימון קאוול פשוט ככה !!
אז אולי זה כן איכשהו יצליח בארץ, כי נראה שלדה וויס הולך, אבל זה לעולם לא יהיה ברמה של אמריקה.. ואני רק פוחדת שזה.. יהרוס את התדמית של אקס פקטור.

מי מתאים להיות מחנה ? אני חושבת שנינט יכולה לתפוס שם מקום מעולה ! אולי אפילו אפרת גוש..
מישהי משוגעת כזאת שמביאה סגנון אחר לגמריי למוזיקה..

בינתיים קראתי שעברי לידר, ריטה ורן דנקר שם..
נקווה שההפקה יודעת מה היא עושה..
לדעתי ריטה זה רעיון לא טוב..

נראה מה יהיה כבר!

andre93

New member
לדעתי

אי אפשר לדחוס כל כך הרבה תוכניות כישרונות בארץ הקטנה שלנו. אין לנו מספיק כשרונות חדשים וגם יש לוח צפוף עם כל תוכניות הריאליטי שפוקדות אותנו בזמן האחרון...
מבחינת הפקת התוכנית- אני לא יודע מאיפה "רשת" יביאו כל כך הרבה כסף כדי להפיק ארוע כזה גדול כמו "אקס פקטור". רוב הסיכויים שזה לא ייראה מרשים ומושקע מספיק.
בנוסף, יש את כוכב נולד ששם שרים עברית, את דה וויס ששם שרים לועזית. אז מה נשאר לאקס פקטור?

Bar Ben David

New member
דעתי

לפי דעתי ערות 210 או קשת היו צריכים לקנות את "אקס פקטור" כי אין מקום לשתי תוכניות ריאלטי כישרונות בזכיינית אחת ולכן אני חושבת שיש מקום בארץ ל"אקס פקטור" רק אם יבטלו את "זה וויס " ולא נראה שזה יקרה.

לא נראה לי לי שיש להם את הכסף להפיק את הגודל המטורף של הפורמט כמו באמריקה אבל שמעתי שבאנגלית הולכים לעשות עונה יותר אינטימית ונראה לי שילכו על הכיוון הזה יותר.

הפורט של "כוכב נולד" מת באזור העונה השמיניה אני לא מבינה למה "קשת" נתנה ל"רשת"לקנות את הפורמט, לפי דעתי "קשת" יכולה להפיק אותו יותר טוב יש לננה נסיון של עשר שנים לעומת שנתיים של "רשת".

הלוואי שזה יהיה טוב ומהנה אני מקווה שהשופטים ייגלו מקצועיות וכמנטורים יביאו כישונות מוזיקה אמיתיים לתעיית המוזיקה המדדשת של ישראל.

איך אפשר שלא להתייחס למלך - סיימון קאוול למילוי תפקידו לקחו את אביב גפן שהוכיח את היטתו כנה מקצועי ועוקצני. אני מאוד אוהבת אותו ושמחה שהוא עבר ל"אקס פקטור כי זה פורמט הרבה יותר גדול טוב ומשוגע מ"דה וויס".
הלוואי שסיימון יבוא לקדם את התוכנית למרות שזה לא הגיוני - התכנית עתידה לעלות האביב שזה בדיוק הזמן שיש את האודישנים באמריקה.
הכי הרבה שיכול להיות זה שסיימון יצלם איזה סרטון שיהיה חלק מהקידום, יש סיכוי מאוד קטן שסיימון יבוא אולי ביקור חטוף לקראת הגמר אבל זה סיכוי מאוד מאוד מאוד זעיר וחבל שכך!!!

Blackbird Lucy

New member
לדעתי - זה יהיה פלופ ענק

כנראה שבהתחלה יהיה לזה רייטינג מסקרנות אבל גם הוא ירד בהתמדה.

כמה כבר כישרונות יש פה ?

גם התוכניות בארץ נורא לוקחות את עצמם ברצינות אז אודישנים הזויים לא יהיו לנו אלא עוד שעתיים עם מתמודדים שעולם חרב עליהם ולכן הם ניגשו לתוכנית.

עוד בעיה גדולה היא הקבוצות, נגיד הם מחלקים נוער , עד 25 ו25+ ולהקות. מאיפה הם יביאו להקות ?? אני לא רואה את זה הולך.

וזה בלי להזכיר את עלות ההפקה הגדולה, והעובדה שהאקס פקטור היא SHOW לעומת התוכניות האחרות.
התוכנית הזאת היא למדינות שאוהבות את POP וכל המסביב, ובארץ אין לנו את זה בכלל.

אני פשוט לא מבינה את רשת, קנית פורמט והצלחתם להפיק אותו ברמה מאוד גבוה יחסית. שלא מביישת את הפורמט המקורי. אז למה ? למה ? לסבך את עצמכם עם הפקה כזאת מסובכת ויקרה?

ולדעתי גם קשת לא היו מצליחים להפיק את התוכנית הזאת. פשוט לא.

למעלה