האקס פקטור USA - המשך הכיסאות

eliquis

New member
אקס פקטור
פרק אתמול

קבוצת הבנים של פאולינה -

כולם, בלי יוצא מן הכלל, היו גרועים.
טוב, לא ראיתי את כולם, כי כל כך השתעממתי ונחרדתי.
כזו בינוניות.
ראיתי את -
אל קלדרון - זייפן ומגוחך
איזיה אלסטון - זייפן בצורה נוראית . טוב שעף
אייזק טאואיפה- גרוע. טוב שעף .
קרלוס- יחסית טוב להשאר, אבל גם לא מדהים. וגם כמה מניירות. אויש, תנוחי!
צ'ייס- מ-ש-ע-מם
קרליטו- סביר
טימי- משעמם
ג'וש ליוי - היחיד שהתעלה על עצמו.

ואז הגיעו הקבוצות -
שלושת הראשונות היו מתחת לכל ביקורת!!
ואז הגיעו "כביש חסר מנוח" והם כאלו חתיכים.
חייב להודות שהחתיך הכי ימני לא הכי טוב ווקאלית ולזה עם הקול העמוק לא נתנו לשיר מספיק, אבל ביחד
הם באמת נשמעו נהדר! לדעתי הכסא שלהם מובטח.
וקולטון חתיכת ממתק עם ג'ינס צמוד ואטיטיוד של כוכב קאנטרי. גו מאמא!

omer719

New member
האקס פקטור USA - המשך הכיסאות

איך פאולינה תחלק את הבנים?
איך יצאו הקבוצות החדשות שסיימון הרכיב?
ואת מי הוא ייקח איתו ללייב?

לא לשכוח לסמן ספוילרים

eliquis

New member
אתמול

"לנצח במחשבותיך" - גרועים ביותר. לא ברור למה קיבלו כסא בכלל.
אלכס וסיירה- חמודים ומעולים.
"מתח מתוק" = הפאקצות הפתיעו בענק
"רוקסי מונטנה"- הביצוע המצטיין של הערב ( אבל אהבתי את "כביש חסר מנוח" יותר) .
"קניון הבית הצהוב" - טוב שעפו. לא היו ראויות לחימום המושבים גם לא לתור אחד.
"חדשות טובות" - שעמום וזיופים. טוב שעפו

בסה"כ נראה שיש לסיימון קבוצה חזקה.

is00

New member
אחרי צפייה בצמד הפרקים.

העונה ממשיכה להיות מאוד חלשה. בהתחשב בזה לא ברור לי למה התכניות החיות אמורות להתחיל רק בסוף החודש. עוד עונה שכל שבוע הולכות להיות הדחות כפולות? למה זה טוב???

ההופעות עצמן...הרוב אכזבו. מהבנים לא ציפיתי לגדולות, אבל דווקא כשמגיע מתמודד שנראה מעניין ומגוון ובגיל כל כך צעיר(טימי ת'מס)...מדיחים אותו. למה? זה לא כאילו הפיינליסטים של פאולינה היו טובים ממנו. ההחלטה הכי גרועה של פאולינה - לא להדיח בסוף את טים אולסטד. אין מצב שתהיה לו הצלחה עם המצביעים של התכנית, לדעתי. כל כך הרבה היו עדיפים עליו. גם , לטעמי, לא הגיע לקרלוס גווברה להיות ב-TOP4 של פאולינה. היו מוצלחים ממנו. ההימור שלי הוא שמתוך ה-4 של פאולינה טים וקרלוס יהיו הראשונים ללכת. בכל מקרה, לדעתי, פאולינה התחילה טוב אבל עד סוף החלק שלה בתכנית היא הרסה לעצמה את הקבוצה לגמרי.

הלהקות של סיימון גם לא הרשימו. היחידים מהפיינליסטים שלו שנתנו הופעה סבירה והגיע להם הכיסא הם הצמד אלכס וסיירה. הבעיה - עם הם הולכים להמשיך עם סוג כשזה של ביצועים הם יתחילו לשעמם את המצביעים ויימצאו את עצמם בחוץ. להקת הקאנטרי הגברית שהם הרכיבו הייתה נוראית, לטעמי. להקת הבנות שהם הרכיבו...לא הבריקו, אבל בחלקים מסוימים של ההופעה שלהן הן הזכירו לי את "ליטל מיקס" ואני חושב שעם עבודה קשה יכול לצאת מהן משהו טוב. רוקסי מונטנה... גם לא הרשימו. לטעמי הן זייפו לא מעט, בחלקים מסוימים של השיר הן נשמעו כל כך מתוחות ועצבניות. בכנות הייתי מעדיף שישאירו את "גלאמור" במקומן(נראו לי כמו מנה משולשת של דיאמונד וייט מהעונה שעברה). שאר הלהקות..."Wild Thingz" היו משעשעים והרימו הופעה. היו יכולים להיות Joke Act מוצלח בתכנית והם בטוח היו מכניסים לתכנית קצת יותר עניין, אבל כמובן שאני לא מאשים את סיימון שנפטר מהם בהזדמנות הראשונה שלו. להקת הבנים שהם הרכיבו לא הרשימה בכלל וכך גם יתר הלהקות.

השורה התחתונה - לטעמי, קלי הייתה היחידה שעשתה החלטות טובות ונכונות, ולדעתי לה יש את הקבוצה הכי חזקה, כרגע. הקבוצות של סיימון לא מזכירות בקצת את מה שהיה לו בעונה שעברה. לדמי יש 2 מועמדות מאוד חזקות לדעתי, שאם דמי לא תהרוס אותן עם ההדרכה שלה - כמו שהיא עשתה בעונה שעברה - יכולות להגיע רחוק.
והקבוצה של פאולינה... היא פשוט הרסה לעצמה אותה. היחיד שאולי יכול להגיע רחוק הוא הלטיני שלה, לדעתי.

amitas5

New member
סיכום שלב 4 הכסאות

לדעתי יש למתמודדים ולעונה פוטנציאל גדול. סה"כ השופטים (צוות מעולה מבחינה בידורית) עשו עבודה טובה ומגוונת.
הפקת התוכנית מאוד ממוקצעת.

משהו שם לב שכל המתמודדים שהשתתפו בפרק הראשון הגיעו לשלב 16 הגדולים.
שבשלב 4 הכסאות, כל מתמודד שסגר את הקבוצה, היה מתמודד שההפקה דחפה. וכמובן שכולם גם נבחרו, די בקלות. חוץ מאילונה סנטיאגו, שדמי התלבטה עליה, אבל סימון דאג שתכניס אותה לרשימה.
עוד קטע מוזר, שמריו לופז (מנחה מעולה) מתנהג כאילו התוכניות מצטלמות בלייב. אומר אתמול ושבוע שעבר שדי ברור, שאם כל הפרקים לא צולמו ביום אחד אז הכי הרבה ביומיים.

הבחירות -

המבוגרים של קלי -
קודם כל קלי היא בחורה כריזמטית ומצחיקה בטרוף. תוספת נהדרת.
באופן כללי זו הקטגוריה שתדלל הכי מהר באופן טבעי.

לילי מקלאוד - מוכשרת בטרוף, היא יכולה לעשות דמי אים (המתמודדת האוסטרלית). להשיג סטנדינג אובישן שבוע אחרי שבוע. לרעתה ייאמר שהיתה מקצוענית פעם.
האחרים - רייצ'ל פוטר וג'ף גוט יכולים לשרוד קצת.
הימור לפינאליסטית של קלי - לילי מקלאוד.

הבנות של דמי -
דמי בחרה טוב. אני מבין למה חושבים שאשלי היתה צריכה להיות ברבעיה. אבל היא לא נתנה ביצוע מיוחד. ואם מסתכלים בצורה רחבה היא נופלת על המשבצת של לילי מקלאוד ורוקסי מונטנה שיותר טובים ממנה.
קאיה כהן - מעולה! יש לה כריזמה וגוון קול מחוספס, היא גם נורא חביבה (התרגשה מכל הסרטונם העצובים)
ראיון - נורא צעירה, אני לא בטוח עד כמה זה נכון להציב אותה בתוכנית. התוכנית יכולה לערער אותה קצת.
אילונה מוכשרת מאוד, אבל היא חסרת כריזמה. היא צריכה לעבוד על הביטחון שלה כדי להתקדם בתחרות.
הימור לפינאליסטית של דמי - קאיה.

הבנים של פאולינה -
אני בניגוד להרבה אנשים, מחבב את פאולינה. היא קצת נבלעת והעורכים מתעלמים ממנה קצת אובר. אבל היא חמודה ומעניין אותי מה היא תעשה עם הבנים.
בלי ספק שזו הקטגוריה החלשה יותר.
ג'וש בולט בכישרון שלו. קרליטו יכול להפתיע.

הימור לפינאליסט של פאולינה - ג'וש לוי. (הרבה שמות יהודים - כהן, גמר, לוי. מעניין אם למשהו מהם יש קשר יהודי)

הקבוצות של סיימון -
הקבוצה הכי חזקה ומגוונת. מפתיע היכולת שלהם להרכיב להקות כל כך מהודקות וטובות. גם בתוכניות המקבילות בבריטניה ואוסטרליה (3degree מעולים). הלהקת בנים היו קצת חלשים ווקאלית, אבל הבחור האמצעי כריזמטי. ואני לא הופתע אם נראה אותו בעתיד. הפספוס הכי גדול הם אק נו (האחים המרקדים) הם היו כל כך מרעננים וקשה לי להבין איך פספסו אותם.

אלכס וסיירה - טובים מאוד, אבל הם צריכים להוריד קצת מהמלוקקות.
להקת הבנות- מאוד טובות. יכולות להפתיע.
האחיות - מצפה לראות בהמשך.

הפינאליסט של סיימון וההימור שלי לזוכים - רסטלס רוד (הם די טובים והקהל עף עליהם והכי מרכזי הם קאנטרי)

בניגוד לפורמט הבריטי שלדעתי עשה בחירות צפויות מדי. הייתי מרוצה מהבחירות ומחכה להופעות המרכזיות.

danlevin1

New member
שכחת מישהי

דניאל גיימר שאני מאמין שתגיע רחוק , קול נהדר והיא מאוד LIKEBALE
ג'ף גוט לדעתי עם בחירת שירים נכונה יכול לזכות
לילי לטעמי אוברייטד

דניאל גיימר בהחלט בעלת הסיכויים הגבוהים ביותר

ללהגיע ולגמר ואולי גם לזכות בו, מבין הבנות של דמי. חוץ מזה, עכשיו שאין לה את האיום של אשלי וויליאמס, הדרך שלה לגמר סלולה.
הראשונה מקבוצת הבנות של דמי שתודח בשלב ההופעות החיות לדעתו של השועל תהיה קאיה כהן הבוסרית.

GALxp

Well-known member
אגב, נדמה לי שנכון לאיית את זה גאט...

אבל שאלו יהיו הצרות שלנו.

snirf

Active member
הלייב שואוס רק עוד שבועיים?!

WTF?! למה ההפסקה הזאת בכלל? הו וול...

BOYS
ממ פאולינה דפוקה וזה לא חדש...אבל בשורה התחתונה הTOP4 שלה דווקא סבבה
(אחרי שחזרה בה מטעותה והחזירה את טים, איך הדיחה אותו לעזאזל?!)
ג'וש לוי מעניין, לא נלהב מקרלוס גווארה
טוב שנפטרנו מהילדודס- טימי, סטון וצ'ייס...בכלל לא היו ראויים לכסא מלכתחילה

GROUPS
חבל לי על גירלס יונייטד...רוקסי מונטנה עניינו אותי יותר באודישן הראשון, והפעם? לא הבנתי על מה הייתה כל ההתלהבות מצד השופטים

פוראבר-אין-יור-מינד בכלל לא היו ראויים לכסא, וטוב שהחליט להדיח אותם לבסוף

אלכס וסיירה חמודים
והאיחוד של רסטלס רוד באמת נראה מבטיח, אם כי הימני ביותר(חולצה בורדו) נראה לי החוליה החלשה בלהקה.

השועל מנסה להיזכר איך זה היה בעונות הקדמות

ולא זוכר שהיתה כזאת הפסקה ארוכה בשידורים.

חוץ מרסטלס רואד, השועל לא אהב אף ביצוע

ב2 הפרקים האחרונים. אין ספק שקבוצת הבנים של פאולינה היא הקבוצה הכי חלשה.
ושימו לב שפאולינה דאגה שיהיו בקבוצתה רק לטינים ושחורים. את כל השאר היא הדיחה. האם זה רק במקרה?

לסימון לעומת זאת, יש את רסטלס רואד שהוא הרכיב, והם בהחלט נראים ונשמעים מבטיחים בינתיים. והם לדעתו של השועל יהיו הפיינליסטים שלו.

omer719

New member
באמת? רק הם?

הם היו מעולים, אני חייב לציין שאהבתי אותם במיוחד, ואני יודע שאני אצטער על זה בשלבים מאוחרים כשהם ישעממו אותי למוות עם קאנטרי לאורך כך כל הדרך כשאחרים ייפלו, אבל בינתיים אני עוד נותן להם סיכוי.

אבל לא אהבת שום קבוצה אחרת? מהבנים אני יכול להבין. אבל אני נורא אהבתי את אלכס וסיירה ואת רוקסי מונטנה

מה לעשות, השועל לא אהב אף אחד חוץ מהם

נכון לכרגע הפייבוריטים של השועל מכל הקטגוריות הם:

הכי גדולים:

דניאל גיימר
רייצ'ל פוטר
רסטלס רואד

קצת פחות:

לילי מקלאוד
אילונה סנטיאגו
ריון פייג'

israelmiv

New member
אכן, (וביקורת נוקבת על פאולינה)

לפאולינה בטח היה קשה להחליט איזה בינוני להעדיף.
אבל הייתה קצת דרמה עם מר שכחתי את השם....

ואפרופו פאולינה, ואני כותב את זה בעיקר לכל אלה שיורדים על דמי: במדד של יכולת לבדר ולגרום לי לרצות לשמוע את ביקורת השופטים, פאולינה הייתה נוראה.
היא נראתה כאילו היא מקריאה משפטים מדף (דבר שהיא אולי עשתה)
כל משפט התחיל ב-"אתה ככה" ונגמר ב"אבל האם"
ובאופן כללי היא בכלל לא נראית כאילו היא אוהבת או שונאת ביצוע מסויים במיוחד.

אם הבנתי למי התכוונת ב"חתיך הכי ימני" אני דווקא חיבבתי את הקול שלו באודישן. באופן כללי הלהקה היא רעיון טוב רק שההפקה תפסיק למרוח אותנו עם ה"חברות" וה"קליק". (אני משער שהם פשוט לא יכולים להתגבר על עצמם)

Uri04

New member

האנגלית שלה פשוט גרועה.. היא חייבת לרשום על הדף בשביל שהיא תדע מה להגיד, כי קשה לה לאגד את המחשבות לאנגלית קולחת. אני באמת מתפלא על שסיימון ליהק אותה, אבל אולי הוא חושב שהוא יודע מה הוא עושה (קריצה לקהל הלטיני). אני שמח שפאולינה חזרה בה עם ההדחה הטיפשית של טים אולסטד, ושהקהל הגיב בהתאם. איפה הקהל הזה היה בגרסא הבריטית כשלואי העיף את פול?

eliquis

New member
מה פספסתי?

היא העיפה את הבחור עם הטורט בשביל הבכיין הזה אולסטד?!

איך הם תרצו את זה ?!

זה beyond התעללות במועמדים. לא עושים דברים כאלה.

Uri04

New member
לא היא לא

הבחור עם הטורט עוד שם. היא העיפה במקומו איזה ילדון לא מעניין שחשב שהוא ברונו מארס.

eliquis

New member

טימי טאמס?!

אבל איך? כאילו מה? היא אמרה "טוב, טעיתי . אני מעיפה אותך?"

זה ממש ממש מביך.

Uri04

New member
לא

הכוונה היא לאל קלדרון, שהיה בינוני לחלוטין.

אבל, כן ככה שיטת 4 הכיסאות עובדת.

למעלה