תרומת הופעת הצוות המדהים של צחוק מעבודה
כל מי שיכול לעזור ,להירתם ולתרום... סיירת רימון, שמעתם עליהם? אם לא בקרוב תשמעו
הי שמי מירב,
אני יושבת בחוץ ומדברת בטלפון ומנסה לארגן עם אחת האמהות של חיילי סיירת רימון ערב מהנה לרגל סיום מסלול מפרך של 14 חודשי אימון והכנה כלוחמי יחידה קרבית זו.
שוברות את הראש.. מה נעשה ?!
רואה פתאום פרק מהתכנית ו...ירד לי האסימון- אולי מי מהצוות של צחוק מעבודה, שבני באופן אישי מתתתתתתתתת על התוכנית בכלל, על הסנדאפיסטים המתחלפים ועל שחר חסון המדהים בפרט !! הוא גם קורא את הכתבות עליו ובכלל ... הוא מת על תכניות של סטנד אפ וצחוקים.
הוא - בכלל אמור להיות מחונן "חנון" . אך, גם כתלמיד מחונן, שאמור להיות מרובע וגמלוני- לא התנהג כ"מצופה" ברוך השם . אפילו קיבל על כך תעודה
כמצחיקן השנה בביה"ס . בהיותו בקורס טיס - הוא היה הסטנד אפ התורן והיחידי , לדעתי שהביא לקורס טיס רמקולים . . אמיתי.
עם חומר לימוד תמיד תמצאו אצלו גם חוברת שהדפיס של בדיחות חדשות.. ממש כך. בכל מקום שהולך מפיח רוח של צחוקים.. ו"מדביק" את כולם, במיוחד בגעים הקשים. למה לא?! החיים גם ככה קשים , גם בצבא.....
אספר קצת על היחידה, כמובן מה שמותר. ...סיירת רימון
סיירת רימון היא יחידת "קומנדו" שמחודשת ע"י צה"ל בשנתיים האחרונות. הם הצוות השני המוכשר כלוחמי הסיירת.
היחידה השתייכה עד לא מזמן לגבעתי ומזה כמה חודשים היא עצמאית לכל דבר. לא שלפני כן היו תקציבים/הטבות או פינוקים קטנים מהצבא. הכל אנחנו ההורים. מנסים ככל יכולתנו.
הם אמורים להשתתף בטקס סיום ביום חמישי הקרוב 13/9/12 בשדה בוקר .
המסיבה,שאנו ההורים מתארגנים לערוך להם אמורה להתקיים במוצ"ש 15/9/12, בבית אחד החיילים בכוכב יאיר.
היחידה לא "מאומצת ע"י אף אחד ( כמו "גולני" "צנחנים" וכדו' ) ולכן אנו מנסים בתקציב של חלק מההורים לדאוג לרווחה והנאה ומעט יותר נוחות, במה שאנו יכולים- לכל החיילים בצוות!
זו משימה לא פשוטה .
הם סה"כ כ 30 חבר'ה וגם אם נאסוף קצת כסף לא !! נוכל להביא אומן כמוכם או משהו מכובד וראוי לחיילנו, שבאמת " קורעים את התחת" והכל על הצד הטוב ביותר, עוברים בגאון כל מכשול נתקלים בעליות ומורדות, ניפויים והדחות מהקורס ...
כל זאת מזכה אותם, לדעתנו במסיבה ראויה.
אני אשמח אם מי מהצוות או שחר חסון יחזור אלי ויזכה אותם בפינוק וחוויה של " הופעונת" ...אפילו קצרה , בתרומה, שאנו לא יכולים להרשות לעצמנו לקנות בכסף . אם מישהו מכם יקח את הכפפה- אנו נהיה הרבה יותר מאסירי תודה !!!!
תודה על זמנכם ואשמח אם תהיו איתי בקשר לכל סוג של עזרה .
באהבה גדולה גם ממני לצוות התכנית ובכלל לכל האמנים/סטנדאפיסטים המשמחים והמעלים חיוכים על שפתותינו!
בברכה שנה טובה , פוריה , שנת בריאות ואהבה .. עם הרבה צחוקים ושמחה . מירב חתוקה 0522560350