הודעת הבהרה

הודעת הבהרה

גולשים יקרים,
בעקבות הודעות חוזרות ונשנות מיום שינוי ההנהלה, אנו מבינים שישנו צורך בהבהרת המתכונת החדשה של הפורום.
פורום "מיסטיקה" הוא זירת תוכן חשובה גם עבורנו, ההחלטה להפכו לפורום בעל מענה של מומחה, על ידי יועצת בעלת שם מוכר בתחום, נובע מתוך רצון להרים ולשפר את רמתו המקצועית של הפורום ואת חווית הגלישה בו.
בתור אתר המאופיין בקהילתיות, אנו מבינים שעבור גולשי פורום החלפת הנהלה הינה סופה של תקופה. עם זאת, אין זה אומר שהדיונים שהיו בעבר בפורום אינם יכולים להמשיך להתקיים. גם המנהלות הקודמות וגם המשתמשים שהיו מסומנים כאדומים בעבר, עדיין יכולים להשתמש בפורום, הקהילה עודנה נשמרה, כאשר השוני היחיד הוא בהנהלה.
אנו שמים לב לעוינות מסויימת שהתפתחה לאחרונה כלפי מנהלת הפורום, על לא עוול בכפה מלבד רצון טוב להעניק ולתרום מהידע הרב שלה. שנית אנו חוזרים ואומרים – שינוי ההנהלה אינו מבטל את המקצועיות של ההנהלה הקודמת, ואנו מזמינים את כל כותבי הפורום בעבר לשוב ולכתוב בו, יחד עם המשתמשים החדשים שהגיעו בעקבות מזל רחל.

בעקבות שינוי מתכונת הפורום, נציין את הסעיף בתקנון האתר האוסר על פרסומות מכל סוג שהוא על גבי הפורום.
[URL]http://www.tapuz.co.il/general/takanon.asp[/URL]
נבקש לבהיר כי הפורום אינו המקום להעלות כעסים וחוסר שביעות רצון מהשינוי שנעשה - יש להמשיך ולשמור על שיח ראוי ומכובד.
אנו מודיעים כי מי שיחרוג מבקשה זו, ייחסם לאלתר ולא יוכל להשתמש בפורום.

המשך גלישה נעימה

באמת???

נניח ויש לי עסק ויש לקוחות ובא מתחרה חדש שיושב לידי ורוצה למשוך את הלקוחות שלי
מה הדבר הראשון שהוא עושה?
מתחיל במבצעים,עושה שינויים -וחידושים,מביא משהו מרענן ומענין יותר מהעסק שלי
ופשוט שומר את הלקוחות .

ומה היה לנו כאן?
העסק הקודם עבר לפייסבוק עם אותם מנהלים שהיו כאן
והלקוחות הוותיקים עברו לשם..ושם אין שום דבר חדש ממה שהיה כאן.

ובנתיים מה יש לנו כאן?
מנהלת חדשה שיש לה תכנית רדיו שאפילו במרכז אי אפשר לשמוע ומוגבל לאיזור קטן ביותר חולון בת ים ,אנחנו כבר למדנו הרבה מאוד על המיסטיקה והיא לא מביאה שום דבר חדש
יכול להיות מכיוון שהיא עסוקה בעסק שלה אין לה זמן להשקיע בפורום שזאת השקעה מאוד רצינית
.

ומה אני הייתי עושה?
ראשית -משקיע בדיונים,כותב חומר חדש שמצאתי אי שם באיזה ספריה נסתרת,דואג שכולם ישמעו את התכנית שלי ולא רק יתקשרו אלי..היום בעידן האינרטנט הכל אפשרי.
חושב לעשות משהו שונה ומענין כדי למשוך ציבור חדש

מאחל בהצלחה לרחל מזל מזרחי
אך ללא השקעה אמיתית בפורום הוא יסגר וחבל

ואני רואה מה יש בפייסבוק וזה סתם לא משהו חדש! נושאים שלא קשורים למיסטיקה

וזאת ההזדמנות של מהנהלת החדשה להשקיע מעצמה בפורום
ולא רק לפרסם את עצמה ואת התכנית רדיו-למרות שהייתי מעונין מאוד לשמוע זאת בשידור חי
דרך האינרטנט.

למעלה