הודעת פרישת המנהלת

דינהלה1

New member
הודעת פרישת המנהלת

אחרי תקופת ניהול אינטנסיבית של שנתיים וחצי החלטתי לפרוש מניהול הפורום.
במהלך התקופה הקדשתי זמן וחשיבה איך לקדם את הפורום ולהפוך אותו למעניין יותר למרות שלא תמיד היה קל. הבאתי נושאים לדיון שהעסיקו כאם בנושאי הורות מאוחרת ובכלל תוך כדי גידול ילדיי וטיפול במשפחתי. אני עצמי גיליתי תובנות חדשות, החל מאירוח של אנשי מקצוע ומכם הגולשים במהלך הדיונים והחלפת הדעות שעלו כאן.

נהניתי מאוד מהחוויה והכניסה וטיפוח הפורום הפכו אצלי לחלק מהשגרה היום יומית.יש עוד הרבה נושאים וחוויות בהורות המאוחרת שהדיון עליהם עוד רחוק מלהסתיים.
הפורום התקדם ונמצא היום במקום טוב ואני מקווה שימצא בקרוב מנהל חדש שימשיך לקדמו עוד יותר. אני מקווה שגם אתם נהניתם מהגלישה בתקופת ניהולי.

אני כמובן אמשיך לבקר ולכתוב בפורום כגולשת מן המניין ואשמח להמשיך ולהיפגש איתכם כאן בפורום.

מאחלת חג חירות ופסח כשר ושמח לכולם

דינהלה1

פרישת מנהלת הפורום

גולשים יקרים,

אנו מודים לדינהלה1 על תקופת ניהול הפורום ומאחלים לה הצלחה בהמשך הדרך בתפוז ובכלל

גולשים המעוניינים להציע מועמדות לניהול הפורום מוזמנים לפנות אלינו בקישור: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/forms_applications/form.asp
תשובות תינתה לפונים תוך 10 ימי עבודה.

המשך גלישה נעימה ב
אנשים!

schlomitsmile

Member
מנהל
תודה דינה, על כל ההשקעה
וכל הרעיונות היצירתיים
שעשו את הגלישה בפורום מהנה ומעניינת

מקוה שאכן יימצא לפורום מנהל בהקדם

ה ש מ ח ה

New member
תודה דינהלה! אכן ניכרה השקעתך

בפורום ויישר כוח על הניהול המוצלח ועל הדיונים.
מאחלת לך בהצלחה עם המשפחה ושתמשיכי להיות כאן!
חג שמח!

מעצימה

New member
דינהלה יקרה..

שינויים זה דבר טוב...מקדם,מחזק ומעצים..אם לוקחים זאת לכיוון הנכון.
תודה לך על ההשקעה...על האפשרות...על התשובות המהירות...

ובהצלחה לך בכל דרך בה תלכי

שירהד1

Member
מנהל
גם אני מצטרפת לברכות הפרידה-

התארחתי בעבר בפורום מספר פעמים, ולפיכך אני רוצה לומר לדינהלה תודה על הפרגון ועל ההשקעה. מאחלת לך בהצלחה ומקווה שעוד נתראה וירטואלית גם בעתיד.

שירה.

למעלה