הזוכים בתחרות "מה הייתי אומר לעידן רייכל"

הזוכים בתחרות "מה הייתי אומר לעידן רייכל"

גולשים יקרים, התחרות בה נתבקשתם לשתף אותנו במה הייתם אומרים לעידן רייכל לו הייתם פוגשים אותו הגיעה לסיומה.
ההודעות שלכם היו מקסימות ואנו שמחים שלשמונה מכם תהיה הזדמנות להגיע למפגש המעריצים של הלהקה.

והזוכים הם:

Noyn333
הציפור החופשיה
omer6nahum
אלה א9
mbauman
האמיתי2
np171
דרומית28

תודה לכל המשתתפים ונפגש בתחרויות הבאות!

הפרוייקט של עידן רייכל

הפרויקט של עידן רייכל, פרץ לסצינת המוזיקה הישראלית בשנת 2002, ושינה את פני המוזיקה הישראלית בהביאו מסרים וטעמים מוסיקליים חדשים.
כנסו לדף הפייסבוק הרשמי של הפרוייקט
http://www.facebook.com/IdanRaichel
ולאתר הרשמי
www.idanraichelproject.com

כמהאפשר

New member
ברכות לזוכים:) ובשבילי-

שמחה שבכ"ז ניסיתי ושלחתי את המילים שלי.
תודה שאתה שם:)

כמהאפשר

New member
נב-כמו שכתבתי.כל עוד עידן והפרויקט קיימים.

אחיה.
ואהיה שם להודות לו ולהם על כך.

חבל לי שלא זכיתי להודות לו על כך אישית. בפעם הבאה, אי"ה.

np171

New member
תודה!

בס"ד

תודה רבה!! =) =)

שאלונת לשאר הזוכים? מישהו מגיע אולי מאזור הדרום ברכב?

המשך יום טוב!

משתתפים יקרים

נהנינו מאוד לקרוא כל הודעה והודעה שהעליתם לתחרות, הן היו מאוד מרגשות, אמתיות ומחממות את הלב
.
ברכות לזוכים
ו... תחרויות רבות עוד לפנינו, אז המשיכו לעקוב, להתעדכן ולשתף אותנו...

גדול לכולכם!

זה יפה בעיני שעידן

מסכים להפגש עם המעריצים שלו ויוזם פגישות כאלה,אני מעריכה את זה מאוד ורואה זאת בעיין יפה שהוא כל כך פתוח עם הקהל שלו ובכלל עם אנשים.
היום נהנתי מאוד במפגש איתו ועם שאר חברי הפרוייקט רק נראה לי ששאלתי אותו יותר מדי שאלות חחח וקצת היתי דברנית יותר מכולם שם,עכשיו אני מרגישה קצת לא נעים,טוב בכל זאת זה המפגש הראשון שלי איתו אז אפשר להבין אותי וחוץ מזה התרגשתי מעט אם מישהו שם לב אפילו המילים התבלבלו לי בזמן ששאלת אותו משהו,למרות שנראה לי שדברתי בבטחון אבל ממש התרגשתי לפני המפגש ובזמן המפגש אפילו תפסתי פינה בצד השני של הספה ולא זזתי משם עד שהתחלנו להצטלם חח,אבל היה ממש כייף אני מקווה שלא חפרתי לעידן עם שאלותי יותר מדי חחח.
התרשמתי מעידן לטובה וממאיה אברהם המקסימה והעדינה ומרביד החברמן ועידן כמו תמיד נראה לי איש חברמן צנוע וטוב לב בדיוק כמו בראיונות שראיתי איתו בטלויזיה.
אני מקווה שיצא לי להפגש איתו ועם הפרוייקט הנהדר שלו שוב.
היו לי שירים שלי בדיסקון קי בתוך הכיס בהמלצת בן דודי שהמליץ לי וממש הפציר בי וקווה שאתן לו את זה כדי שיעיף מבט עליהם ויתן לי חוות דעת על שירי האם הם בכלל יכולים להיות מושרים והאם המבנה השירי והמילולי מתאים לשירה עם מלודיה ואיך בכלל אני יכולה להלחין אותם אם אין לי ום כיוון ומנגינה בראש חוץ ממילים ואין לי מושג אם אני יודעת לשיר למרות שאני אוהבת,בסוף לא נתתי לו את הדיסקון קי שלי כי התביישתי נורא,ועכשיו יש מצב שהבן דוד שלי יתבאס מזה חח
אני כותבת רק כתחביב אבל כולם אומרים לי שיש לי כשרון כתיבה אבל אני לא מייחסת לזה חשיבות גדולה כזו,למרות שכייף לקבל מחמאות חח.
טוב חפרתי גם פה לכם.
שמחתי להכיר את שאר המעריציםושכחתי איך קוראים למנהלת הפרוייקט,היא ממש היתה נחמדה.

זה הכל,שמחה ומאוד ושמחה שוב על ההזדמנות הזו,המפגש המעריצים הזה רק מוכיח לי שוב עד כמה עידן אוהב אדם.

שיהיה המשך ערב נעים לכולם.

הכי חשוב שנהנת

ובקשר לשירים... היום זה כבר לא בעיה ליצור עם עידן קשר ולשלוח לו שירים.. העולם שלנו מתקדם

אכן נהנתי ועידן

ועידן היה ממש נחמד וגם רביד ומאיה.

השאלה אם הוא יוכל לעזור לי בהלחנה או יתייחס לזה בכלל ואם בכלל יהיה לו זמן לזה.
אני גם לא יודעת לאן לשלוח לו את בשירים שלי.

אוקיי תודה לך

אני יוכלה לברר,אבל השלה אם יתייחסו לזה.
אגב יש מצב שאוסיף אותך לפייס,מה השם שלך שם?

למעלה