זה יפה בעיני שעידן
מסכים להפגש עם המעריצים שלו ויוזם פגישות כאלה,אני מעריכה את זה מאוד ורואה זאת בעיין יפה שהוא כל כך פתוח עם הקהל שלו ובכלל עם אנשים.
היום נהנתי מאוד במפגש איתו ועם שאר חברי הפרוייקט רק נראה לי ששאלתי אותו יותר מדי שאלות חחח וקצת היתי דברנית יותר מכולם שם,עכשיו אני מרגישה קצת לא נעים,טוב בכל זאת זה המפגש הראשון שלי איתו אז אפשר להבין אותי וחוץ מזה התרגשתי מעט אם מישהו שם לב אפילו המילים התבלבלו לי בזמן ששאלת אותו משהו,למרות שנראה לי שדברתי בבטחון אבל ממש התרגשתי לפני המפגש ובזמן המפגש אפילו תפסתי פינה בצד השני של הספה ולא זזתי משם עד שהתחלנו להצטלם חח,אבל היה ממש כייף אני מקווה שלא חפרתי לעידן עם שאלותי יותר מדי חחח.
התרשמתי מעידן לטובה וממאיה אברהם המקסימה והעדינה ומרביד החברמן ועידן כמו תמיד נראה לי איש חברמן צנוע וטוב לב בדיוק כמו בראיונות שראיתי איתו בטלויזיה.
אני מקווה שיצא לי להפגש איתו ועם הפרוייקט הנהדר שלו שוב.
היו לי שירים שלי בדיסקון קי בתוך הכיס בהמלצת בן דודי שהמליץ לי וממש הפציר בי וקווה שאתן לו את זה כדי שיעיף מבט עליהם ויתן לי חוות דעת על שירי האם הם בכלל יכולים להיות מושרים והאם המבנה השירי והמילולי מתאים לשירה עם מלודיה ואיך בכלל אני יכולה להלחין אותם אם אין לי ום כיוון ומנגינה בראש חוץ ממילים ואין לי מושג אם אני יודעת לשיר למרות שאני אוהבת,בסוף לא נתתי לו את הדיסקון קי שלי כי התביישתי נורא,ועכשיו יש מצב שהבן דוד שלי יתבאס מזה חח
אני כותבת רק כתחביב אבל כולם אומרים לי שיש לי כשרון כתיבה אבל אני לא מייחסת לזה חשיבות גדולה כזו,למרות שכייף לקבל מחמאות חח.
טוב חפרתי גם פה לכם.
שמחתי להכיר את שאר המעריציםושכחתי איך קוראים למנהלת הפרוייקט,היא ממש היתה נחמדה.
זה הכל,שמחה ומאוד ושמחה שוב על ההזדמנות הזו,המפגש המעריצים הזה רק מוכיח לי שוב עד כמה עידן אוהב אדם.
שיהיה המשך ערב נעים לכולם.