החוליה החלשה LT
S shaharEB New member 1/3/13 #2 השבוע שבוע שעבר עף כמעט פה אחד (איתי ) : Powerless ארבעת הגדולים Lost in the echo In my remains I'll be gone Roads untraveled שימו הגענו למצב של 5 שירים מה שאומר שאין יותר חסינויות למשחק.. הצביעו למי שאתם רוצים להעיף הצביעו בחוכמה
השבוע שבוע שעבר עף כמעט פה אחד (איתי ) : Powerless ארבעת הגדולים Lost in the echo In my remains I'll be gone Roads untraveled שימו הגענו למצב של 5 שירים מה שאומר שאין יותר חסינויות למשחק.. הצביעו למי שאתם רוצים להעיף הצביעו בחוכמה
L Lqpark New member 1/3/13 #5 אז מה.. final four! I'll be gone לא יודע איך הוא לא עף עד עכשיו. לעומת זאת, כל הכבוד ל- Roads untraveled! לא הייתי מאמין שהוא יגיע כל כך רחוק.. שיר נהדר.
אז מה.. final four! I'll be gone לא יודע איך הוא לא עף עד עכשיו. לעומת זאת, כל הכבוד ל- Roads untraveled! לא הייתי מאמין שהוא יגיע כל כך רחוק.. שיר נהדר.
S shaharEB New member 1/3/13 #7 באמת לא האמנתי שRU יגיע כל כך רחוק, אבל ill be gone כאן בצדק, וגם צריך להישאר יותר מארבעת הגדולים
L Lior Dorenboust New member 3/3/13 #11 RU זה השיר השני שאני הכי אוהב בדיסק החדש אבל בגלל ש IBG עומד לעוף אני בלב כבד בוחר בו