היום בידיעות אחרונות: ביזיון

BentzWatchJudo

New member
היום בידיעות אחרונות: ביזיון

ידיעות אחרונות בעוד מופע בזיוני.
האם לקוראי ידיעות אחרונות מגיע לדעת שהיו אתמול 5 מדליות בענף הג'ודו (יש מיני, מיני ידיעה אבל נראה אם תצליחו למצוא אותה בעיתון)?
האם קוראי ידיעות אחרונות היו זכאים זכאים לדעת היום בבוקר שבערך ב- 12:00 אורי ששון יפגוש את הג'ודוקא הטוב בעולם טדי רינר (תארו לכם משחק בין אלופת ישראל בכדורגל לברצלונה שלא יקבל דיווח)?
פשוט ביזיון!

מסכים עם הערה זו

לידיעות אחרונות, מזל שיש לפחות אורן אהרוני אחד שקצת מכסה על ערוותם.
בשביל קוראיהם נקווה שהוא יקבל משקל משמעותי יותר.

אני אישית מזמן לא מוכן לשלם על קניית ידיעות אחרונות, בגלל רמה עיתונאית נמוכה מאוד, גם בלי קשר לספורט.

BentzWatchJudo

New member
תוספת והבהרה

חשוב לי לציין שהביקורת שלי היא לא נגד העיתונאים אלה על המערכת של העיתון שנגועה באינטרסים זרים.
במקרה את הכתב הספציפי שכתב הבוקר את המיני מיני ידיעה בידיעות אני לא מחבב וכבר כתבתי בעבר שהוא מתעסק הרבה בשלילי ופחות נותן מקום לחיובי אבל הפעם אין לי טענה נגדו, גם אם הוא היה כותב עמוד שלם זה לא היה נכנס בגלל שיקולי עריכה בזיוניים.

מערכת עיתון= עורכים + כתבים

מערכת מדור ספורט= עורכי ספורט+ כתבי ספורט.

כלומר עיקר הטענה שלך במקרה זה היא כנגד העריכה.
אגב, עורכים הם אלה שלרוב אחראים למתן הכותרות וכותרות המישנה בכתבות.

nitsansh

New member
העורכים אחראים קודם כל להחלטה אם ידיעה מסוימת

תפורסם, ואם כן אז באיזה גודל ובאיזה מקום בעיתון. בנושאים האלה אין לכתב אף מילה.

BentzWatchJudo

New member
הביזיון ממשיך היום אפילו לא מילה על אורי ששון

הביזיון בידיעות אחרונות ממשיך גם היום. אפילו לא מילה על הזכיה בארד של אורי ששון.
לעומת זאת חצי עמוד על מקצצים את קולאוטי ועוד חצי עמוד על אפילו דנה אשכנזי אופטימית (במקרה או שלו במקרה על שתי הכתבות הנ"ל חתום הכתב שאמור לסקר את הג'ודו)
אין מילים. אפילו המילה ביזיון לא מספיק טובה!

(אם אתם רוצים לתת תרומה קטנה לשינוי עתידי בסדר העדיפויות של תקשורת הספורט אתם מוזמנים לשתף ולעשות לייק לסטטוס הזה ולסטטוס מאתמול שמופיעים גם בדף הפייסבוק שבחתימה שלי. ובגדול לשתף ולהיות פעלים בדף ובדפים דומים כמו של זיו לבנון בשייט.
אני מאמין בכוח של הרשת לשנות ויראלית.)

nitsansh

New member
אין לי ספק שהעורך שגה כשהחליט שהידיעה לא

ראויה אפילו ל-2 שורות במרתף של העמוד הלפני אחרון...

nitsansh

New member
אלא אם כן הכתב שהיה עסוק בכתבות אחרות לא

העביר את הידיעה על ששון, ואז זאת רשלנות חמורה שלו...

למעלה