הישרדות 17 - גאבון

הישרדות 17 - גאבון

כמה מילים על העונה: העונה הראשונה שהישרדות שודרה ב-HD!
זו גם העונה הראשונה שהתחלתי לראות הישרדות בקצב של ארה"ב,
ובעיניי גאבון הוא כנראה המקום הכי יפה שצולמה בו עונה של הישרדות.

מי זכה בעונה? בוב.

למי הכי הגיע לזכות? בעיניי שוגר הייתה הכי אסטרטגית בעונה,
וממש חבל שבגמר היא הייתה על הפנים, כי אולי יכלה לזכות.
סוזי (שבגמר כן הייתה טובה) הייתה הרבה יותר פסיבית, וחיכתה שיבואו אליה ויגידו לה מה לעשות, לעומת שוגר שהייתה יותר יוזמת.

את מי הכי אהבתי?
בצפייה ראשונה הייתי בעד ברית הבצל והתבאסתי שבמיזוג הם הודחו אחד אחרי השני,
וקצת שמחתי לאיד שבסוף הם קבעו מי המנצח.
בצפייה חוזרת חיבבתי מאוד את רוב המתמודדים (למרות שלא היה לי פייבוריט מובהק), חוץ מקן שעדיין היה שחצן בעיניי וממש לא אהבתי אותו,
וצ'רלי שירד לי ממנו כמעט לגמרי.
קורין, רנדי וקריסטל היו קורעים מצחוק ויופי של דמויות!
באסה שג'קי נדפקה בערבוב וחבל שלא קיבלה הזדמנות נוספת.
וכמובן שעצוב על דן

מוזמנים לכתוב מה חשבתם על העונה

Seosi

New member
לא אהבתי את העונה

אבל אני חייב להגיד שאני שהמקום שצילמו בו היה ממש מדהים, מקווה שמתישהו בעתיד הם יצאו מפיג'י, לרענן קצת את הנוף לצופים.
שוגר לגמרי הייתה צריכה להצביע אבל היא הרסה לעצמה את כל המשחק במועצת השבט האחרונה. היא אפילו אמרה לצ'ארלי שהוא לא חייב להצביע לה. ואם זה היה בין בוב לסוזי, אז סוזי הייתה צריכה לנצח. הדבר היחידי שאני יכול להגיד על בוב זה שהוא הצליח לנצח במשימות. וזהו בעצם. באמת עצוב פטירתו של דן, הוא עוד הלך בגיל צעיר (40)...

Bar EL

New member
לעונה יש מקום חם בלב שלי

כי זו העונה המלאה הראשונה שראיתי, ממש כמה ימים אחרי שהסתיימה לשידור בארה"ב.
קודם כל הלוקיישן היה מדהים ומושלם וממש התפארתי ממנו ככה שזה לי עוד יותר חשק לראות הישרדות, העונה בעיני טובה בסה"כ אם כי הזויה ובלי הרבה שחקנים אסטרטגים וחזקים כמו שאנחנו רגילים ולכן היא לא נחשבת לטובה (בעיקר שהייתה אחרי עונה 16).
הפייבוריטית הראשית שלי הייתה שוגר בערך מהרגע שהדיחה את אייס בכזו קלות, גם את קני אהבתי מההתחלה וקריסטל תכלס גם... את ברית הבצל שנאתי וחשבתי שהם צבועים ומזויפים - לא אהבתי את ההצטדקות וההתחסדות שלהם ושלא נדבר על רנדי שהוא בעיני אחד השורדים המיותרים שחזרו למשחק (גם לא ממש מצחיק).
בצפייה ראשונה חיבבתי את בוב ושמחתי מנצחונו סה"כ אבל עכשיו ברור לי שהוא המנצח הכי גרוע אי פעם (יותר ממישל, נטלי, פאביו וסנדרה20 שהם בבוטום איתו מבחינתי) - מתברר גם שהוא הטריד מינית בנות ונגע בהן בלילה (אני לא סטילהוק, מתמודדים מהעונה כמו שוגר, קריסטל, קן וקורין אישרו את זה) ובעיקרון פשוט לא עשה כלום וזכה בגלל הגמר הכלכך לא ראוי הזה. אם כי שאפו על זיוף אליל החסינות והזכייה בכמה חסינויות.

סטילהוק

New member
מה אני קשור להטרדות המיניות שלו? לא הבנתי...

מה דעתך שאני אכתוב אני לא בר אל בכל הודעה שנייה שלי?

לא יודע כבר מה לחשוב עליה

קודם כל, הקונספט שלה הוא של אנטי-אסטרטגיה. אבל מצד שני, עם הגמר הדפוק שהיה, אין פלא שהם הגיעו לקונספט הזה, כי כבר הבנתי שעורכים את העונה לפי קונספט רק אחרי שהמשחק כבר שוחק. אבל עדיין, הגמר מורכב מבוב שהגיע לגמר עם חסינויות והרבה מאוד מזל, סוזי שלא הייתה מעורבת אסטרטגית בשום מהלך חוץ מזה שהייתה בצד הנכון, ושוגר שארחיב עליה בהמשך. וזה לא שלא הייתה אסטרטגיה, הודות לקני וקריסטל בעיקר.

המתמודד שאני אולי הכי לא סובל בעונה הוא מרקוס. מטעות אחר טעות כשעוד היה לו כוח עד לטעות הפטאלית של ויתור על האליל, בצפייה שנייה לא הבנתי שום דבר שהוא עשה, כשמעל הכול - למה לוותר על דן החזק והנאמן לעומת קלף משוגע כמו סוזי, שבכלל הגיעה מהשבט השני? ואז הוא התגלה כאחד המושבעים הכי מתחסדים אי פעם, אולי אפילו הכי מתחסד. צ'ארלי הלך אחריו (ואחרי קורין) כמו כלבלב אבוד, ובהמשך אפילו את קורין חיבבתי פחות, כשהיה ברור שהיא מנסה בכוח להיות כלבה כשבמציאות היא כנראה לא ממש כזו. רנדי כמובן גם לא היה ממש נחמד, אבל לפחות הוא גרם לי לצחוק.

ואז יש את שוגר... אוי ויי זמיר, שוגר. אני אתחיל מהבעייה העיקרית ולא אמתיק את הביקורת שלי: היא לא שיחקה בשביל המיליון, אלא ככל הנראה בשביל חוזה דוגמנות ששווה הרבה יותר. וזה ברור שאילו היא הייתה באה לנצח, היא הייתה גם מסוגלת. אני חושד שחצי מההתנהגות שלה על האי, במיוחד כל הבכי בוידויים, היה מזויף. אבל יש דבר אחד שאני משוכנע בו במאה אחוז והוא שאמנדה וראסל יכלו לנצח אותה בגמר. אם מישהו צוחק למושבע עתידי בפנים (בהדחה של רנדי) וברגע האמת מקלל אותו, ואז אומר למושבע אחר לא להצביע לו (בלי שום פרובוקציה מצד אותו מושבע), אין לי כבוד כלפיו.

סטילהוק

New member
עונה פחות טובה של הישרדות

מדורגת אצל רק במקום ה 21 כרגע (וכנראה תרד יותר למטה בסיום העונה הנוכחית)

והאמת הרבה מזה שהעונה הזאת לא ממש בתחתית טבלת הדירוג שלי היא הרבה בגלל שוגר, שויקטוריה מהעונה הנוכחית אפילו מזכירה לי אותה קצת. חבל שהיא ויתרה ככה לבוב ולא נלחמה על זכייתה בגמר. כי הכי הגיע לה לזכות שם מלכולם. ועד שסוף סוף את בגמר ככה לוותר על הזכייה מראש רק בגלל שאבא שלה נפטר לפני התוכנית ובוב הזכיר לה אותו ובגלל זה היא רצתה שהוא יזכה. שמחתי שהיא חזרה לעונת ה HvV, אך ידעתי כבר מהתחלת העונה שמול כאלה תותחים כבדים אין לה שום סיכוי.

את רנדי לעומת זאת ממש תיעבתי ואני מתעב עד היום. הוא אחד השורדים הכי שנואים עלי בכל הזמנים. ואותי הוא ממש לא הצחיק. ולכן ההדחה שלו היתה אחת ההדחות הכי משמחות בהישרדות. ובעיקר איך שהוא הודח...

Confide In Omer

New member
אחת העונות הפחות אהובות עליי

בעיקר בגלל הקאסט שהיה די נוראי, ובעיקר קריסטל, קן, סוזי ושוגר, שמשום מה אני יודע שהרבה מעריצים אוהבים.

דווקא את קורין, שהיתה מאוד שנויה במחלוקת, אני מאוד אוהב (למרות שלדעתי היא התאמצה להיות מרשעת בכח), וגם את רנדי, שלא אהבתי בהתחלה, למדתי לחבב מאוד ככל שהעונה התפתחה.
לגבי בוב - שמחתי שהוא זכה, כי לא אהבתי את שאר האופציות, אבל הוא אי אפשר להגיד שהוא שיחק בצורה מרשימה מדי.

אורישקי

New member
במילה אחת

קריסטל
תגידו לה מזל טוב היום היה לה יום הולדת!!!
&nbsp
היא ללא ספק עשתה את העונה הזו לאחת המצחיקות וחייבת לחזור
עונה הזויה אבל בתכלס נהנתי ממנה חוץ מהמנצח המחריד

אבל למה היא לבד?

נכון שהיא ה-דמות של העונה יחד עם רנדי, אבל דיעה אחת שלי לא תשתנה - לקני מגיע לא פחות
ממנה.

Seosi

New member

קן באמת היה דמות מעניינת ושחקן טוב, אבל הרגשתי שהוא ממש התמרמר על בוב בגמר. אני לא יודע אם זה קשור לכל האשמות שבוב הטריד שם אנשים.

למעלה