הישרדות 18 - טוקנטינס

הישרדות 18 - טוקנטינס

כמה מילים על העונה: עונה מוצלחת עם מהפך מרשים, ופיינל 4 שאהבתי מאוד! רק חבל שהברית של אי הגלות לא יצאה לפועל- זה יכל להיות ממש מגניב

מי זכה בעונה? ג'יי.טי.

למי הכי הגיע לזכות? לדעתי לג'יי.טי.
מבחינה אסטרטגית הוא וסטיבן היו די שווים, אבל המשחק החברתי של ג'יי.טי היה טוב יותר,
ובמועצה האחרונה הוא די קבר את סטיבן.

את מי הכי אהבתי? כמו שכבר כתבתי, הפיינל 4 היה די מושלם.
ג'יי.טי היה ממוקם אצלי במשך הרבה זמן בטופ 20 (ואז באו העונות הבאות והוא הלך וירד
).
הייתי שמח לראות את טאג', ארין וברנדן בעונה נוספת.

מוזמנים לכתוב מה חשבתם על העונה

אחרי גאבון די איבדתי תקווה

אבל העונה הזו הייתה די טובה, למרות שהיא הביאה לחיינו את אחד השורדים הכי מעצבנים וחיב"סים שהיו עם בנג'מין (שכמובן השתתף כבר בעוד שתי עונות, איפה ארין וטאג' באמת?). תמיד תהיה לי פינה חמה בלב לעונות עם 16 מתמודדים שבאו אחרי האולסטארס, ברגע שהמיזוג התחיל יחסי הכוחות לא באמת נשארו כמו שהם אפילו פרק אחד.

ובאמת הבזבוז הכי גדול של פוטנציאל זו ברית אי הגלות (או "ברית פרבל" כמו שקראתי לה אז, על שם מקום מסיפורי נרניה) שפשוט לא התממשה וחבריה פנו זה נגד זה.

Seosi

New member
עונה מעולה

מקום ייחודי, ומספר שחקנים טובים. ג'ייטי שיחק משחק מושלם פה, אני לא מבין איך הוא הצליח להתדרדר ככה בעונות הנוספות ששיחק. מסכים שארין, ברנדן וטאג' צריכים לחזור לשחק שוב. טייסון וקואץ'...

סטילהוק

New member
אחת העונות הפחות אהובות עלי בהישרדות

מדורגת אצלי במקום ה 28, וכנראה תרד אחרי העונה הנוכחית.

קואץ' וטייסון היו פשוט נוראים, הזויים ודוחים. אני עד היום לא מאמין שטייסון המטומטם הזה זכה בהישרדות.

שלא לדבר על הברית של אי הגלות שנראתה מבטיחה והתגלתה בסופו של דבר כאכזבה גדולה שלא יצא ממנה כלום.

וסטיבן פשוט ירה לעצמו בראש, שלא לדבר על הקנאה האובססיבית שלו בג'יי.טי. חברו, שעד היום ססטרנינו לא מפסיק לעקוץ אותו לגביו.

וברור לחלוטין שלג'יי.טי הכי הגיע לזכות, ובעיקר מול סטיבן פישבאך.

Bar EL

New member
עונה מצוינת!

עד היום כנראה טופ 5-10 שלי.
צפיתי בה ממש בתחילת דרכי בהישרדות וזו העונה הראשונה בעצם שראיתי בלייב!
בהתחלה ממש התלהבתי מסטיבן והתאכזבתי שזכה אבל אז אחרי כמה זמן צפיתי בעונה שוב והבנתי שג'ייטי לא גיבור תמים ונחמד כמו שחושבים והוא תחמן לא קטן, וללא ספק הגיע לו הרבה יותר מסטיבן לנצח ואני בטוח שבלי ג'ייטי סטיבן היה מוצא את עצמו מודח באיחוד (לסטיבן אין יכולות חברתיות וראינו את זה כבר ב31) בלי ג'ייטי טימבירה לא היו משתינים לכיוונו...
נכון שג'ייטי פישל בעונות הקודמות אבל זה בגלל נסיונות למהלכים אסטרטגים גדולים ומטורפים , חלק מזה כנראה בגלל שהוא ניצח והוא רוצה לשחק ממש חזק ולהדיח שחקנים גדולים.

noamlah

New member
עונה בסדר...

לא כזה התלהבתי
היו המון דמויות אנמיות בלתי זכירות (ג'ו? דבי? סיירה? ספנסר? סידני?) שאפשר לקבל זאת כתירוץ בעונה עם 20 ומעלה מתמודדים אבל לא 16

דבר שני מההדחה של טייסון כבר היה נראה ששבט טימבירה ויתרו לגמריי והמטרה שלהם זה לתת את המשחק לג'ייטי ושהוא רק יחליט כמה רחוק לקחת אותם, גם תאג' שנראתה כהבטחה בפרה מרג' התאדתה לגמריי במיזוג ונהייתה חיילת של ג'יי טי וסטיבן שרק שואלת אותם מה עושים
וזה לא כיף לראות עונה של 1 וחצי (כי לסטיבן לא היה באמת סיכוי) בלבד
כמובן שזה עדיף אבל על העונה שהגיעה אחר כך

אורישקי

New member
עונה מעולה, תמיד יש לה מקום בלב שלי

אישית בעיני יש לה את אחד הפרה-מרג'ים ותחילת המיזוג הכי טובים שיש ואז איכשהו מהפיינל 7 זה קצת הדרדר - למרות שהפרק שקואוץ עף בו היה די מצחיק. בגמר זה חזר להיות מוצלח
חבל על טאג' שהייתה כוכבת ענקית בפרה מרג' ואיכשהו נעלמה והפכה להיות סייד קיק של ג'יי טי וסטיבן
ג'יי טי וסטיבן שיחקו מעולה,
קואוץ וטייסון בזמנו שנאתי אבל היו קורעים מצחוק
ברנדן היה חמוד
ברית אי הגלות לגמרי רעיון מגניב שחבל שככה נזרק לטימיון
&nbsp
וארין
חבל שהיא לא תחזור בחיים

Confide In Omer

New member
התחילה טוב, הסתיימה רע.

מאוד אהבתי את הרעיון של ברית אי הגלות ואת מי שנכלל בה - עד שהיא התפרקה עוד לפני שהצליחה לצאת לפועל. אחרי המיזוג זה הלך והידרדר. ממש לא סבלתי את טייסון וקואץ', וגם את סטיבן וג'יי טי לא ממש אהבתי, ככה שאחרי שסיירה הודחה לא היה לי שם את מי לעודד חוץ מאת טאג'. סך הכל עונה בסדר מינוס.

nadav1919

New member
סיימתי

סיימתי היום לצפות בעונה הזאת ולמען האמת, אני באמת לא מבין מדוע כולם שונאים את קואוץ'. הוא שנון, מצחיק ומאוד ססגוני. אם כבר אז ארין די מעצבנת...

למעלה