הישרדות 20 - גיבורים נגד נבלים

הישרדות 20 - גיבורים נגד נבלים

כמה מילים על העונה: נראה לי שאפשר לומר בביטחון
שמדובר בעונה מעולה שגם מדורגת גבוה אצל כולם, גם אם לא כולם
מרוצים מהסיום שלה (כל אחד מהסיבות שלו).

מי זכתה בעונה? סנדרה.

למי הכי הגיע לזכות? פרוואטי. מטורף בכלל שהצליחה להגיע שוב לגמר.
המועצה עם שני האלילים פשוט מדהימה (וכמובן כל מה שנלווה אליה- המכתב של ג'ייטי וכו').
בנוסף, גם המועצה עם ההדחה של טייסון- EPIC!!
שתי מועצות שבעיקר בזמנו היו פשוט מטורפות

את מי הכי אהבתי? כמובן שפרוואטי קודם כל.
גם סארי- וכל כך מבאס שהודחה מוקדם.
ג'רי הייתה גם מהממת, וגם רוב וסנדרה היו אחלה בסה"כ.
רופרט וקולבי פשוט איכזבו ולא אהבתי אותם בעונה הזאת, וכנ"ל לגבי אמנדה שמהמיזוג פשוט איכזבה.

מוזמנים לכתוב מה חשבתם על העונה

Bar EL

New member
המופע של ראסל חלק ב'

החל מההדחה הגאונית של טייסון, העברת הצד של ג'רי וקואוץ, האליל שקיבל מג'ייטי, המשחק הפסיכולוגי האדיר עם קנדיס , ההשפלה של דניאל וכו'
פארווטי וג'רי גם היו חמודות אבל דיי נראו לי לא קריטיות ליד הקינג

Seosi

New member
אמ...

אני לא מבין איך פארווטי נמצאת באותה קטגורה עם ג'רי? היא שיחקה הרבה יותר חזק ממנה (עם כל הכבוד לג'רי, שאני לא חושב ששיחקה רע) וגם המהלך שלה עם 2 פסלוני החסינות היה הכרחי לשבט הנבלים להתקדם הלאה. ברור שראסל שיחק גם פה משחק אסטרטגי מעולה, אבל זה לא שפארווטי הייתה פרווה או משהו כזה. כן ראסל הצליח לשבור את הברית שלה עם דניאל (וזה באשמת דניאל בלבד) אבל אני לא מסכים שזה היה רק המופע שלו ורק הוא שיחק.

Bar EL

New member

גם למהלך 2 האלילים שלה יש חלק גדול שלו... אני מאוד אוהב את פארווטי אבל בעונה הזו היא דיי התחבאה בצל שלו, בעיקר אחרי שהדיח לה את דניאל וסוג של "סירס" אותה.

Seosi

New member

הוא הביא לפארווטי את אחד הפסלונים אבל הוא לא ידע שהיא הולכת להשתמש בשני הפסלוני חסינות באותה מועצה. זאת הייתה הברקה שלה. ואני לא מנסה לקחת שום דבר מראסל, כי כמו שרשמת על ההדחה של דניאל (שזאת הייתה אשמת דניאל חח), אבל מגיע לפארווטי קרדיט במשחק פה. זה הגיע למצב בסוף שפארווטי הייתה צריכה להילחם על השרשרות חסינות, ואני לא יודע איך היא הייתה משחקת אם היא לא הייתה זוכה באחת מהן. אני זוכר שראסל דיבר עם רופרט וקולבי על להדיח את פארווטי להגיע איתם לגמר, אבל היחסים בין רופרט וראסל לא היו משהו. סנדרה כבר מיליון פעמים ניסתה להדיח את ראסל. מה שפארווטי יכלה לנסות במצב כזה הוא לדבר עם סנדרה על להדיח את ראסל ולנסות למשוך את רופרט וקולבי בגלל הקרבה של סנדרה ורופרט (סוג של). שוב, הכל בתיאוריה, יכול להיות שהייתה מודחת. אני לא חושב שהיא שיחקה בצל שלו אלא יותר נזהרה כי ידעה שכל רגע יכלה להיות מודחת.

NP23

New member

אני גם חושב שלא היתה בצל שלו, אבל כן אגיד שהמהלך של 2 האלילים, עד כמה שאני אוהב את פארווטי, היה יותר טלוויזיוני מאשר מבריק . מועצה אחת אחרי זה, בצורה לא מפתיעה במיוחד, סנדרה כבר היתה מוכנה להתהפך ולהדיח את פארווטי . אז מעבר לעובדה שסנדרה לא קיבלה נגדה קולות בהדחה של ג'יי טי אז האלילי היה טכנית בזבוז, גם להציל את סנדרה לא היה כזה קריטי. היה עדיף לשמור אליל אחד.
ההברקה אם כבר היתה להשתמש על ג'רי ולא על עצמה .(שזה כי גם אמנדה אחת השחקניות הגרועות ...)

Seosi

New member

אני מניח שאולי היא נתנה את הפסלון לסנדרה כי היא לא ידעה למי הגיבורים יצביעו והיא לא רצתה להסתכן. בדיעבד, זה היה אמור לגרום לסנדרה לסמוך יותר על פארווטי, ואמנם הן כן היו בקשר טוב, סנדרה עדיין חיפשה איך להדיח את ראסל עד שהבינה שזה יפגע במשחק שלה. אני מנסה לומר שלפי דעתי פארווטי רצתה לגרום לסנדרה להרגיש שהיא חלק מן שבט הנבלים כדי שלא תעבור לגיבורים אבל הכל בגדר ספקולציה.

Seosi

New member
מאוד אוהב את העונה הזאת

ואני ממש אוהב את סנדרה, ואני חושב שמגיע לה קרדיט על ההחדה של קואץ', מה שהצליח לקדם אותה אל עבר האיחוד, אבל אני חושב שפארווטי הייתה צריכה לנצח. בדומה לעונה 16, פארווטי עוד סומנה להדחה מהיום הראשון ובכל זאת הצליחה להגיע לגמר גם פה, שזה בכלל לא מובן מאליו. אין מילים גם על המהלך שלה עם שני פסלוני החסינות. זה הגיע בשלב מסוים שלה ולראסל הייתה שליטה שווה במשחק עד שראסל הדיח את דניאל לאחר שדניאל חשפה שהיא ממש קרובה לפארווטי. משם פארווטי הייתה צריכה להילחם במשימות חסינות ועדיין לשמור על מקומה בברית וכך הגיעה לסוף. גם ראסל שיחק משחק אסטרטגי מעולה, בפרט ההדחה האדירה של טייסון. אבל לבנאדם אין קריאה טובה של חברי המושבעים. ואני עדיין לא משוכנע שהוא שחקן חברתי כמו שנאמר לי פה בפורום, כי הוא הוכיח זאת שהוא לא בעונה 22 ובעונה האוסטרלית האחרונה (לראות דחוף!!!) לפני שאתם מתרגזים עלי, אני חושב שהוא שיחק משחק אסטרטגי ממש מעולה, אני פשוט חושב לבסוף שלפארווטי הגיע.

הנקודה הרעה בעונה היא שבט הגיבורים. וואו, איזו אכזבה מרובם. מג'יי טי שניסה לשחק חזק מדי והביא להדחתו, לקולבי שפשוט לא עשה כלום. רופרט היה קטעים שהיה בסדר והיו קטעים שפחות, קנדיס זורקת את המשחק שלה לפח, סירי מודחת מוקדם מדי..בלגאן. דווקא אהבתי יותר את טום פה מאשר עונה 10.

עונה מעולה, למרות התחלה קצת מדאיגה

ואני מתכוון בעיקר לפרק השני עם ההדחה המרגיזה של סטפני על ידי ג'יימס ורופרט הבריונים. בכלל, לולא חסדי העבר (ואולי אפילו בגללם), היו הרבה הפתעות לרעה, בעיקר מצד הגיבורים - כמובן גם קולבי שירד מגדולתו ולא עשה כלום, קנדיס שהוכיחה שהיא סתם פחדנית, לא גיבורה ולא נעליים, אמנדה שנתנה לקשרי העבר להשפיע עליה יותר מדי, ואפילו ג'יי טי שמאוד היה מבטיח בהתחלה, אבל פשוט הביך את עצמו כשסמך יותר מדי על ראסל (למרות שהעונה צולמה לפני/במהלך השידור של סמואה). דווקא טום הפתיע לטובה וחבל שהודח מוקדם, יחד עם סירי כמובן.

לעומת הגיבורים, הנבלים בראשות ראסל ופרוואטי פשוט סיפקו את הסחורה. גם הלכו הרבה פחות למועצת השבט בתחילת העונה, וכשהלכו למועצת השבט, היריבות בין רוב וראסל נתנה כמה פרקים מאוד מעניינים (ולצערי בהמשך גם את העונה הכי מיותרת, דפוקה ומשעממת בתולדות הישרדות לדעתי, עם אי המתים), כשהשיא היה כמובן ההדחה של טייסון, ולאחר מכן של בנג'מין. בהמשך הנבלים פשוט עשו לגיבורים בית ספר לאסטרטגיה. חוץ מההדחה של דניאל היה בעצם פאגונגינג של הגיבורים, אבל הוא לא היה משעמם לרגע בגלל שבניגוד לרוב וכמו קים, הנבלים היו צריכים לעבוד כדי להגיע לעמדת שליטה. כמובן, ראסל ופרוואטי היו צריכים לשחק קצת יותר חזק מאשר קים.

האם לראסל הגיע לזכות? לא יודע, הפעם הוא לא הגיע לגמר עם עז חמודה שהמשחק שלה היה בעיקר חברתי, אלא עם תותחית לא פחות ממנו, שאפילו זכתה לפני כן. האם לסנדרה הגיע לזכות? בשום פנים ואופן לא. הג'ורי היה ממורמר, וראסל ופרוואטי נשדדו.

Confide In Omer

New member
עונה שהתחילה עצוב ונגמרה מעולה

זו העונה השניה הכי אהובה עליי, אחרי מיקרונזיה, למרות שהיא התחילה ממש קשוח עבורי, עם ההדחות הסופר עצובות ומאכזבות של סטפני וסירי. ההדחה של סטפני במיוחד היתה קשה, עם היחס שהיא קיבלה מג'יימס, וזה שיש כל הרבה אנשים שמצדיקים אותו ועדיין מהללים אותו, מאוד מעצבן אותי עד היום.
אבל אין ספק שאחרי שתי ההדחות האלה, העונה הפכה להיות מעולה ממש, במיוחד כשקרה הבלתי יאומן ומריאנו שאני כל כך לא אוהב הודח עוד לפני המיזוג.
מצד שני, ראסל הגיע לגמר וזה קצת הרס

&nbsp
הכי אהבתי את קנדיס (כן, למרות שהיא איכזבה), ג'רי, דניאל ובעיקר את פארווטי, שממש הגיע לה לזכות.

למעלה