המלצת השבוע! - פעילות ביתית משותפת

המלצת השבוע! - פעילות ביתית משותפת

היום נסענו לבקר את סבתא שלי, היא מעל 80 צלולה ובהירה ופעלתנית ביותר. ביקשנו לראות ולדפדף יחד באלבומי תמונות שיש לה. היה מרתק לראות את ההורים שלה ואת ההורים שלהם, איך חיו פעם ממש לא מזמן ואיך כולם נראו אז ונראים היום. גם אני כיכבתי שם ביותר ילדה. היה קשה להאמין שזאת אני

אצלינו בבית כבר אין אלבומי תמונות, יש לי 3 אלבומים שלקחתי מאימא שלי. את כל התמונות שלנו אנחנו מורידים ישר למחשב. אז למרות שכבר אין אלבום כמו של פעם, בכל זאת מידי פעם בפעם אנחנו מחליטים להתיישב יחד מול המחשב לראות ולהיזכר בתמונות שלנו, ישנות וחדשות.
זה כיף, מעלה זיכרונות, נזכרים בסיפורים מתקופות שונות ובעיקר - מבלים יחד ומטפחים את הקרבה

אז זאת ההמלצה שלי השבוע לפעילות בתוך הבית - צפייה משותפת בתמונות/ דפדוף באלבומים

איזו פעילות ביתית משותפת היא המועדפת עליכם?
מה עושים אצלכם כבילוי משותף בתוך הבית?
תוסיפו המלצות בבקשה

אנחנו

מאד אוהבים לבשל ביחד, בעיקר לאפות. במוצ"ש אני תמיד מכינה משהו מתוק לשבוע טוב - וממנה את אחד הילדים להיות העוזר (אחרת יש מלחמות.... ) באופן קבוע אופים לשבוע טוב, ליום הולדת, לחג, ולמסיבה בגן או בכתה, ולפעמים ככה סתם כי מתחשק או כשבאים חברים. כפעילות משפחתית לרוב אנחנו עושים עוגיות, גם עם קורצנים וגם מהדמיון. האמצעי שלי מאד אוהב את המטבח, אז הוא לפעמים מכין איתי משרה לעוף, חותך איתי סלט ומחפש איתי מתכונים מעניינים.

למעלה