היה לי סופ"ש ארוך
יום חמישי - קמתי ב6.30 הלכתי לעבודה במכללה, ובגלל שאני כבר לא גרה שם הייתי צריכה לסוע לשם.
הייתי צריכה לחתום חוזה באוטו יום ולעביר את החדר שלי במעונות למישהו אחר, אבל בסוף זה לא קרה, והבן אדם דפק לי ברז, אז אני עוד משלמת על שני חדרים.
הייתי צריכה לחתוך ב 10 ולנסוע הביתה כדי שיבואו להתקין לי את הארון
אבל מי שהביא את הארון הגיע רק ב 14:20 שאני כבר הייתי צריכה לזוז , אז הלכתי לקחת את השותפה שלי לדירה.
אחרי העבודה התחלתי לסדר דברים בארון ועל הדרך זרקתי סופית את הבחור שיצאתי איתו, כי נמאס לי שהוא לא עושה שום דבר למען הקשר.
ואז חברה שלי התקשרה אלי שהיא צריכה אותי, כי מרדמים לה את הכלבה, אז ניפגשתי איתה עם עוד חברה. בידיעה שאני חייבת לחזור מוקדם כדי לסוע לצפון כי יום אחרי זה יש בריתה במשפחה, ומסיבת רווקות בלילה.
בסוף סיימנו ב 12 והבנתי שלחזור הביתה, אני כבר לא אחזור באותו יום כי אני עייפה, אז ישנתי בדירה, ונסעתי בבוקר לצפון, היה ממש נחמד בבריתה, ראיתי גם את אחותי שבאה, ומיד אחרי זה לקחתי את האוטו ונסעתי לדרום( באר שבע).
הייתי צריכה לאסוף שתי חברות מפתח תקווה, וקיוותי שעד שאני עגיע לשם שתיהן תהיה באותו מקום, מה שלא קרה והיינו צריכים ללכת לאסוף את השניה, מה שיצר עיקוב של שעה.
טוב המשכנו לסוע, עלינו על כביש 6 ואז חברה מישובי גדרה אמרה אין לי איך לבוא החלטתי להגיע, תבואו תקחו אותי.
טוב ירדנו מכביש 6 ולקחנו אףותה, מה שגרם לעיקוב נוסף, בסוף במקום להגיע למסיבת רווקות ב 18 הגענו ב 8 שאני ב 16 יצאתי מהבית, 5 שעות על הכביש באותו יום גבירותיי מטורף!!!!!
המסיבת רווקות עצמה הייתה ממש נחמדה, אבל היינו גמורות והלכנו לישון מוקדם.
בבוקר הן כיוונו את השעון ל 9 בבוקר, ותוך שניה כל הבנות התחילו לקשקש, כך שלא הצלחתי לישון עוד קצת, ניכנסנו אחרי זה לבריכה והכל היה נחמד.
שנסענו הביתה ועלינו על כביש 6 פיתאום נדלקה לי נורית אדומה, והייתי חייבת לעצור בצד, למזלנו מישהו עצר לנו ועזר לנו עם האוטו, מסתבר שלא היו בו מים (ככה זה שמזלזלים באוטו) אחרי זה המשכנו לנסוע וכל אחת הגיעה לביתה, השותפה שלי הגיע קצת אחרי ואז הלכנו לאכול גלידה
ואז עד הערב הייתי עסוקה בלסדר את החדר שלי, שעוד נראה כמו חורבה.
בסוף הייתי כל כל גמורה בלילה שעשיתי אמבטיה והלכתי לישון. היום אני המשיך לסדר את החדר, שתקווה שעוד כמה ימים הוא יחזור להראות נורמלי.