הסופ"ש כבר כאן

The Blue Fairy

New member
הסופ"ש כבר כאן

אני לצערי מבלה אותו בעבודה בגלל שטל במשמרת ברמב"ם וסינכרנתי איתו משמרות...מוזר לעבוד בשבת
מה איתכן?

EVE Lights

New member
וואל

היה נחמד

אתמול הייתי בחתונה המדוברת של גב' גינזבורג-קייזמן בעין הוד.
היה מהמם + אוכל שאין דברים כאלה. לפנים.
חזרנו ב- 9 בערב הביתה.

היום - באולינג ברננים לכבוד יומולדת לאחיינית שלי

ולכבוד חצי שנה לפרידה פינקתי את עצמי ב- unfriend סופסוף!

שבוע טוב

The Blue Fairy

New member
ואני הייתי בטוחה שאת צוחקת כשרשמת שאת

הולכת לחתונה!
איך היה? פלצני?

EVE Lights

New member
לא היה פלצני

היה בטוב טעם, בקלאסה, עם ימבה אוכל ומלא אלכוהול והמון המון משרתים שרק רוצים לעשות לך טוב ולהביא לך מידורי סאוור.

אחח. תענוג. הלוואי וכל החיים שלי היו יכולים לעבור ככה - באלכוהול איכותי ובאוכל טעים.

Mooa-Numi

New member
בדיעבד

אני אקדים ואומר שמיום שני (!!) הייתי בבית הוריי לצורך בדיקה ממש לא נעימה שעברתי ברביעי (כן, זה מה שאתן חושבות. אכן אויש)

חמישי - כבר טיפסתי על הקירות מרוב שלא יכולתי להיות בבית. אמא הציעה לי ללכת איתה לפסטיבל האורות בירושלים. התלבטתי המון כי מצד אחד נורא רציתי לצאת וכל החברות מהבית היו מעאפנות בכל מיני דרכים, ומצד שני זה נשמע לי מאוד משעמם. ברגע הממש אחרון החלטתי שאני לא נוסעת ובמקום זה נסעתי לתל אביב לפגוש חברה מירושלים (?). נסענו ליריד של עמותת רוח נשית שכבר כמה שנים רציתי ללכת. היה נוראי. ממש לא מה שחשבתי שיהיה. האנגר צפוף ומגעיל והכי לא בגדי מעצבים. מה שכן מצאתי זה איזו שמלת ערב שהפשטתי מבובה (!!! בכלל לא מביך. מצד שני, בטירוף שהלך שם אף אחד לא שם לב), וישבה עלי טוב. 40 שקל לשמלה יפה שלצערי מתאימה לאירועים. מישהי מתחתנת בקרוב ורוצה שאגיע?
אח"כ קבעתי עם שני חברים שלי מחיפה שלומדים בשנקר. אני והחברה החלטנו ללכת ממתחם התחנה שבגבולות יפו עד לקינג ג'ורג'. לקח לנו בערך שלושתרבעי שעה של דיבור קולח והיה מאוד משחרר ללכת ככה. איזה כיף זה עיר שטוחה. ישבנו ארבעתנו בקינג ג'ורג', היה טעים, אסף בא להגיד שלום, כולם החמיאו לי שרזיתי, חזרתי הביתה שמחה מאוד אחרי חודשים ארוכים שלא היה לי אירוע חברתי כ"כ מוצלח. מערער טיפה.

שישי - נסעתי עם אמא לדרורים וקניתי שמלות ברוח מזרחית. אני לא יודעת אם זה היה כ"כ חכם לקנות 3 שמלות רגע אחרי שבוע שלשולים שברור שרזיתי ובכלל לא ברור שאשאר ככה. בכל מקרה נחמד לשם שינוי למדוד בגדים שמחמיאים לי. אחרה"צ הכנתי אוכל למשפחה ששיגעה אותי, כולל אורז וקרמבל תפוחים מוצלח, ואח"כ היה לי טרמפ עם 2 טכניוניסטים שאני לא מכירה לחיפה. במפתיע היה מאוד מצחיק. מאור ישן אצלי אחרי שבוע שלא ראינו אחד את השני.

שבת - הלכנו לעל האש עם חברים של מאור באיזה פארק בחיפה. היה נחמד ואפילו לא כאבה לי הבטן. חזרתי ב4 ואני לא מצליחה מאז לכתוב דו"ח סיור פצפון ואני קמה מחר ב6.

The Blue Fairy

New member
דווקא לא הצלחתי להבין איזו בדיקה

העיקר - הכל בסדר?

ומבאס הקטע עם היריד, רציתי לנסוע בשביל המתחם של שמלות הכלה, מהתיאור שלך אני שמחה שלא נסעתי. למרות שהיה צפוי שזה מה שיקרה =\ חבל שאין דברים דומים גם בחיפה

Mooa-Numi

New member
טשטוש

שבפועל הוא מרדים.

למרות שבבדיקה הזאת קמתי באמצע ואפילו התלוצצתי עם רופאיי

nettus

New member
היה לי סופ"ש ארוך

יום חמישי - קמתי ב6.30 הלכתי לעבודה במכללה, ובגלל שאני כבר לא גרה שם הייתי צריכה לסוע לשם.
הייתי צריכה לחתום חוזה באוטו יום ולעביר את החדר שלי במעונות למישהו אחר, אבל בסוף זה לא קרה, והבן אדם דפק לי ברז, אז אני עוד משלמת על שני חדרים.
הייתי צריכה לחתוך ב 10 ולנסוע הביתה כדי שיבואו להתקין לי את הארון

אבל מי שהביא את הארון הגיע רק ב 14:20 שאני כבר הייתי צריכה לזוז , אז הלכתי לקחת את השותפה שלי לדירה.
אחרי העבודה התחלתי לסדר דברים בארון ועל הדרך זרקתי סופית את הבחור שיצאתי איתו, כי נמאס לי שהוא לא עושה שום דבר למען הקשר.
ואז חברה שלי התקשרה אלי שהיא צריכה אותי, כי מרדמים לה את הכלבה, אז ניפגשתי איתה עם עוד חברה. בידיעה שאני חייבת לחזור מוקדם כדי לסוע לצפון כי יום אחרי זה יש בריתה במשפחה, ומסיבת רווקות בלילה.
בסוף סיימנו ב 12 והבנתי שלחזור הביתה, אני כבר לא אחזור באותו יום כי אני עייפה, אז ישנתי בדירה, ונסעתי בבוקר לצפון, היה ממש נחמד בבריתה, ראיתי גם את אחותי שבאה, ומיד אחרי זה לקחתי את האוטו ונסעתי לדרום( באר שבע).
הייתי צריכה לאסוף שתי חברות מפתח תקווה, וקיוותי שעד שאני עגיע לשם שתיהן תהיה באותו מקום, מה שלא קרה והיינו צריכים ללכת לאסוף את השניה, מה שיצר עיקוב של שעה.
טוב המשכנו לסוע, עלינו על כביש 6 ואז חברה מישובי גדרה אמרה אין לי איך לבוא החלטתי להגיע, תבואו תקחו אותי.
טוב ירדנו מכביש 6 ולקחנו אףותה, מה שגרם לעיקוב נוסף, בסוף במקום להגיע למסיבת רווקות ב 18 הגענו ב 8 שאני ב 16 יצאתי מהבית, 5 שעות על הכביש באותו יום גבירותיי מטורף!!!!!

המסיבת רווקות עצמה הייתה ממש נחמדה, אבל היינו גמורות והלכנו לישון מוקדם.
בבוקר הן כיוונו את השעון ל 9 בבוקר, ותוך שניה כל הבנות התחילו לקשקש, כך שלא הצלחתי לישון עוד קצת, ניכנסנו אחרי זה לבריכה והכל היה נחמד.

שנסענו הביתה ועלינו על כביש 6 פיתאום נדלקה לי נורית אדומה, והייתי חייבת לעצור בצד, למזלנו מישהו עצר לנו ועזר לנו עם האוטו, מסתבר שלא היו בו מים (ככה זה שמזלזלים באוטו) אחרי זה המשכנו לנסוע וכל אחת הגיעה לביתה, השותפה שלי הגיע קצת אחרי ואז הלכנו לאכול גלידה

ואז עד הערב הייתי עסוקה בלסדר את החדר שלי, שעוד נראה כמו חורבה.
בסוף הייתי כל כל גמורה בלילה שעשיתי אמבטיה והלכתי לישון. היום אני המשיך לסדר את החדר, שתקווה שעוד כמה ימים הוא יחזור להראות נורמלי.

כהרגלי, בדיעבד

אז בחמישי עבדתי עד די מאוחר, ואז דותן הגיע וקצת סגרנו פינות ודברים שלא עשינו כבר כמה שנים. זה היה טוב. אח"כ התייבשתי מול המחשב עד שמור התעוררה ואז ישבנו ודיברנו עד שכמעט היה בוקר.

שישי- קמנו נוראאאא מוקדם ונסעתי עם יערה לתלמה לגייס לתנועה, שם פגשנו את מיקי, נעם וזואי. היו גיוסים מוצלחים (אף על פי שהיה חם כמו בגהנום), ואז הלכנו מיקי, יערה ואני לפגוש את עוז באיזו מסעדה סינית מגניבה בדרום ת"א. חזרנו לרמלה, ניקינו את הבית ולמדנו איזה משהו ממש מעניין על פרויד ואז השלמתי שעות שינה. בערב דפי, עופר, נעם, זואי, בוסי, עומר, גילי ונטע הגיעו לארוחת שישי והיה נחמד, דיברנו הרבה.

שבת- בבוקר הייתה לי שיחה מעניינת עם יערה ודניאל, שתינו קפה בגינה ונהננו. אח"כ ההורים באו, הלכנו לאכול חומוס ודיברנו. אחר הצהריים עבדנו על התוכנית פעולה לקיץ, ואז גורי הגיע וקצת התבודדתי איתו עד הבוקר.

למעלה