התפקדות חודש פברואר 2013/ שבט-אדר תשע"ג

EdisonGirl

New member
התפקדות חודש פברואר 2013/ שבט-אדר תשע"ג

בד"כ חודש טבת הוא שנופל בין הכיסאות, והפעם חודש שבט.. תמיד אחד החודשים העבריים משלם איכשהו, אז הפעם התחשבתי בו.

אוקיי היי היי. מתפקדים!

שם:
הדבר שאתם עושים הכי הרבה במהלך החודש:
הדבר הכי חשוב שאתם עושה במהלך החודש:
משהו שאתם עושים למען העתיד שלכם / של ילדיכם:
האופן שבו אתם תורמים לאנושות:
הדבר הכי אגואיסטי שאתם נוהגים לעשות בקביעות:
משהו בטבע שמרומם את רוחך:
המקום בארץ שהכי כיף לטייל בו (תמונה רק תוסיף):

והשאלה שלנו לחודש זה... עוסקת בהעמדת פנים.

כולנו עושים מאמץ כזה או אחר, בתקווה שלא מאמץ רב מידי
, להשתלב בחברה, או לפחות בחוג האנשים שמעניין אותנו. כולנו משלמים באיזו תכונת אופי קטנה ואפלה שמוכרחים להסתיר כדי לא להפריע לעצמנו, אז לקראת פורים.. בואו שתפו אותנו כמה אתם לא שובים, לא אדיבים ולא חביבים כמו שנדמה לנו שאתם

מה ה-
שאתם נאלצים להותיר מאחור כשאתם יוצאים לבילוי בחברת אנשים?

CtrlAltDele

New member
יאווווו פברואר!!

בקרוב תקופת הגשות לפני אחרונה נגמרת! התואר קרב לקיצו!

שם: חן
יישוב בארץ: ראשון לציון
הדבר שאתם עושים הכי הרבה במהלך החודש: מרנדרת אנימציות
הדבר הכי חשוב שאתם עושה במהלך החודש: כנראה פרוייקט גמר?
משהו שאתם עושים למען העתיד שלכם / של ילדיכם: כרגע כל מה שנראה לי שאני עושה זה למען סיום הלימודים.
האופן שבו אתם תורמים לאנושות: ראו תשובה קודמת. ובכלל בשלב הזה לא כדאי שהאנושות תיהיה קרובה אליי.
הדבר הכי אגואיסטי שאתם נוהגים לעשות בקביעות: אממ... כנראה להגיד לאנשים מה אני חושבת עליהם בשביל להשתחרר נפשית מהם.
משהו בטבע שמרומם את רוחך: הכלבים שלי!
מקום בארץ שהכי כיף לטייל בו (תמונה רק תוסיף): אני חושבת שמלבד פתח תקווה אין מקום שלא כיף ומרתק לטייל בו.

ו

Optimistic Girl

New member
חחח מה יש לך מפתח תקווה?

חדשה פה? ברוכה הבאה

מה מסיימת ללמוד?
ואיפה?

CtrlAltDele

New member
לא חדשה, מציצה מידי פעם ברגעי אוויר :)

או רינדור :)

מסיימת ללמוד עיצוב פנים בשעה טובה..

EdisonGirl

New member
עכשיו זה זמן טוב לענות!

שם: אדיסון, חבריי קוראים לי אדי

יישוב בארץ: ת"א באש ובמים

הדבר שאתם עושים הכי הרבה במהלך החודש:
עובדת
הדבר הכי חשוב שאתם עושה במהלך החודש:
לומדת
משהו שאתם עושים למען העתיד שלכם:
משתדלת לשמור על מוח פועל (שזה אומר, בין היתר, לשמור על חדשנות, שמכריחה אותי להתאים את עצמי למשהו שלא הכרתי), כדי שלא יתנוון, אלא רק יחריף עוד ועוד, כמה שרק אפשר...
האופן שבו אתם תורמים לאנושות:
משתדלת למחזר. זה לא רק בשביל כדוה"א, אלא גם בשביל האנושות. הם רק לא מספיק מבינים את זה עדיין

הדבר הכי אגואיסטי שאתם נוהגים לעשות בקביעות:
אני אגואיסטית באופן כללי. בכל דבר אני חושבת גם על מה שאני מרוויחה...
משהו בטבע שמרומם את רוחך:
פאק, פשוט הטבע. נתחיל מהתאורה שיש עכשיו בחוץ....
המקום בארץ שהכי כיף לטייל בו (תמונה רק תוסיף):
בא לי כרגע על מדבר יהודה בשעת לילה או כל מקום אחר בארץ שאוכל לראות בו שמיים זרועי כוכבים. פאקינג התגעגעתי!

אני ממש ממש משעממת. תכלס אני משקיעה מאמץ מטורף כדי להצליח לנהל שיחות חולין בדרך שאיכשהו תשעשע גם אותי.
וזה מתיש אותי, ואז אני חייבת את ה"לבד" שלי כדי לקחת עוד נשימה ולנוח.

mad alot

New member
על המדבר והזרועי כוכבים

כתבתי את שלי לפני שקראתי את שלך

EdisonGirl

New member
זה מאוד מרהיב, אבל אין לי ממש סבלנות לסרטונים

באופן כללי. זה אומר שאני יכולה לעבור כמה שנים טובות בלי לראות כוכבים כמו שצריך
הפעם האחרונה שהייתי במדבר יהודה בלילה (ובעצם גם הפעם הראשונה) הייתה לפני 13 שנים.
כן, אני יודעת. זה חמור בשביל מי שממש אוהב את זה.

אז אני מתנחמת בעצימת עיניים מתי שצריך. עולם השינה מהפנט גם הוא בעיניי...

ebi83

New member
ממש אהבתי את השאלה הנוספת

זה מתחבר לי ללימודים

ולענייננו:

שם: אביתר
יישוב בארץ: רמת גן, עם גיחות לדרום

הדבר שאתם עושים הכי הרבה במהלך החודש: עובדים?

הדבר הכי חשוב שאתם עושה במהלך החודש: מבלים עם אנשים טובים

משהו שאתם עושים למען העתיד שלכם / של ילדיכם: לומדים, עובדים ותמיד אבל תמיד מנסים לשפר את העצמי.

האופן שבו אתם תורמים לאנושות: הולך לבצע מחקר אתנוגרפי לתזה. לא הולך להרחיב מעבר לזה

הדבר הכי אגואיסטי שאתם נוהגים לעשות בקביעות: להירקב על הספה במקום לעשות משהו בבית (בדירה או בבית של ההורים).

משהו בטבע שמרומם את רוחך: עננים ומים.

המקום בארץ שהכי כיף לטייל בו (תמונה רק תוסיף): זה לא המקום, זה האנשים.. ותמונה יהיה מסובך למצוא ולצנזר מספיק

כולנו עושים מאמץ כזה או אחר, בתקווה שלא מאמץ רב מידי
, להשתלב בחברה, או לפחות בחוג האנשים שמעניין אותנו. כולנו משלמים באיזו תכונת אופי קטנה ואפלה שמוכרחים להסתיר כדי לא להפריע לעצמנו, אז לקראת פורים.. בואו שתפו אותנו כמה אתם לא שובים, לא אדיבים ולא חביבים כמו שנדמה לנו שאתם

מה ה-

האמת שחשבתי על זה הרבה לאחרונה, הגעתי למסקנה שאני זיקית חברתית.. מי שרוצה למצוא פירוט על מה זה שייכנס לקישור בחתימה יש פוסט שלם על זה, אבל הדבר שאני הכי מנסה להסתיר ולהבנתי בד"כ מצליח זה את חוסר הביטחון וההתנשאות שיש בי. אבל ככה זה שאתה אקדמאי עם תסביכים שנתקל לעיתים באנשים לא הכי מחודדים

וכן, כולם אבל כולם מניאקים בצורה כזו או אחרת, השאלה היא האם הצד השני רואה את זה או לא

Optimistic Girl

New member
חחחח

בדיוק רציתי לכתוב על עצמי את המילים שכתבת
אבל הסתפקתי במונח מקצועי ניטור עצמי גבוה

EdisonGirl

New member
וואו, ממש אהבתי את הרשומה שלך!

ונשמע שהנושא שאתה מתעסק בו בחיי היומיום ממש מעניין

אז אני ארשה לעצמי לשתף אותך

אני רואה את עצמי משתייכת יותר לסוג הראשון- הזיקית, כי אחרת ההצגה שלי נראית יותר מידי מזויפת.
הפעם הראשונה שזכורה לי, שלמדתי ליישם את ה"זיקיות" בצורה מאוד ראשונית הייתה בכיתה א' (באותה תקופה עדיין לא הייתי מקובלת בכלל מבחינה חברתית. זה משהו שממש לימדתי את עצמי ביודעין מתוך צפייה מהצד - חקרתי, רשמתי, למדתי, ויישמתי על עצמי..), כשהמורה העירה לאמא שלי שאני חולמת בשיעור, וביקשה שאקשיב יותר ואתעסק פחות בבהייה או דברים אחרים. אמא שלי אמרה לי את זה, ומאז לימדתי את עצמי לעטות מבט של מקשיבה, ובראשי היה החופש לעסוק בכל מה שאני רוצה. העיקר שאני משדרת את מה שרוצים... וזה משהו שתכלס לא פשוט לעשות בגיל כזה, כי מדובר קודם כל בהבנה שדרך העיניים שלי אפשר לראות אם אני מרוכזת או לא, ויותר מזה, להצליח לגרום לעיניים שלי לשדר שאני עירנית ומרוכזת בזמן שאני בעצם חולמת.

חוסר ביטחון והתנשאות תחת כפיפה אחת? זה מעניין

אגב, הקישור מוביל לוידיאו שנמחק בגלל זכויות יוצרים, לתשומת ליבך.

ebi83

New member
קודם כל- תודה!!!

לצערי בחיפוש האחרון שלי ביוטיוב לא היה את השיר הזה בגרסת אולפן רק בלייב וזה לא אותו דבר

וחוסר ביטחון והתנשאות זו תמצית מזוקקת של הרבה דברים אחרים

אבל זה בפנים אל פנים ולא על גבי הפורום..

ננסה לענות למרות שאני שפוך מעייפותת .. שם: דודו
יישוב בארץ: חויי לון
הדבר שאתם עושים הכי הרבה במהלך החודש: הולך לעבודה (ולא מרצון
)
הדבר הכי חשוב שאתם עושה במהלך החודש: בכלליות - מטפל בילד ( מאכיל,רוחץ,מלביש לגן וכיו"ב)
משהו שאתם עושים למען העתיד שלכם / של ילדיכם: הולך לעבוד בשביל לשמור על יציבות כלכלית של התא המשפחתי שלנו בשביל שיהייה לילד שלי עתיד טוב יותר משלי ...
האופן שבו אתם תורמים לאנושות: אנ'לא תורם לאנושות כלום ולו רק בגלל שהאנושות לא תורמת לי שומדבר בחזרה

הדבר הכי אגואיסטי שאתם נוהגים לעשות בקביעות: מנסה לנהל חיים אישיים (בעיקרון זה מה שהבוס שלי טוען שאני עושה בזמן המיותר הזה שנקרא מבחינתו "הזמן הזה מהרגע שהעובד מחתים את הכרטיס בסוף היום ועד שהוא חוזר להחתים אותו שוב בבוקר")
משהו בטבע שמרומם את רוחך: קשת בענן או יום סופר דופר גשום ומעונן ואפרורי ושפתאום רואים קרן שמש בודדה שמתפלחת בינות לעננים או חוף ים בקייץ שעמוס בכוסיות

המקום בארץ שהכי כיף לטייל בו (תמונה רק תוסיף): אני פדלעת ספות .. לא אוהב לטייל (מתעייפים מזה
)

אני טיפוס מוזר שכזה (ווירדו זה מילה נחמדה לעומתי
) וטוב לי עם זה ואני לרוב לא שם קצוץ על זה שזה מפריע לאנשים אבל לפעמים כשאני צריך ללכת למקומות עם האישה אני נאלץ להעמיד פנים שאני "שפוי מבחינה חברתית" רק בשביל לא לפדאח אותה ...

נראה לי שכבר כמה חודשים לא נתפקדתי...

עדי
27
נודדת
עובדת
שורדת
עובדת במטרה לצבור ניסיון ולמצוא את מקומי בעולם
טבעונות (כן, זה תורם גם לאנושות, תתפלאו)
לסנן אנשים שלא בא לי לדבר איתם בטלפון
הצבע הירוק, וכל מקור מים טבעי
הגולן והגליל... מחכה כבר לסופ"ש הבא!

השלדים שאני מסתירה בבילוי עם אנשים הם שגם כשאני מבלה עם אנשים, אני בדרך כלל מרגישה זרה ושונה. משקיעה הרבה מאמץ בלזייף תחושת שייכות.

Optimistic Girl

New member
פברואר אהובתי

עושה הכי הרבה: יושנת
אפשר לומד שאני בתנומת חורף שלי

דבר הכי חשוב שעושה: קוראת ספרים ומאמרים בנושא אמונות מגבילות ומתחילה ליישם את מה שקוראת כדי לשבור אותן...

עושה למען עצמי:התפתחות אישית, הרבה עובדת על עצמי בנושא אמונות ושאיפות עתידיות.
למען ילדיי: אם יהיה לי ילדים... כי כן חושבת עליהם אך ממש לא בא לי לחשוב על הריון או על מחויבויות אחרות שכרוחות בזה...
אבל כן אני מתכוונת להגר למען עצמי וילדיי העתידיים.

אופן תרומתי לאנושות:
בפיתוח טכניקת טיפול חדשה שאני עובדת עליה כרגע ואסיים בעוד כמה שנים.אם לדייק אז בעוד 5 שנים בדיוק.

אגואיסטיות; לא נמצאת בלקסיקון שלי
אני אדם שאוהב לתת ולהעניק

טבע: אוהבת לשמוע טיפטוף של גשם.
בילוי הכי כייפי זה מתחת ל4 שמיכות שלי במיטה

שאלת החודש:
בשפה המקצועית זה נקרא ניטור עצמי
יש לי ניטור עצמי גבוה
לדוגמא כשהולכת לחברה חרידית שלי אני מתלבשת כמו חרידית בעצמי...מאוד צנועה עם חצאית ארוכההה

ניטור עצמי גבוה=להסתגל לסביבה חברתית מבלי להביע את העמדות הגלויות שלך שיש לך.

raptor89

New member
אני אני אני

בד"כ חודש טבת הוא שנופל בין הכיסאות, והפעם חודש שבט.. תמיד אחד החודשים העבריים משלם איכשהו, אז הפעם התחשבתי בו.
אני חושב שזה חשוב ההחשבות הזאת מידי פעם. כל הכבוד!

אוקיי היי היי. מתפקדים!

שם: שמעון.
)
יישוב בארץ: ירושלמי לצורכי לימודים. רמת הגולן כשאין כוח לבשל לשבת.
הדבר שאתם עושים הכי הרבה במהלך החודש: לומדים למבחנים

הדבר הכי חשוב שאתם עושה במהלך החודש: מבחנים.

משהו שאתם עושים למען העתיד שלכם / של ילדיכם: משתדל להתנהל נכון כלכלית.
האופן שבו אתם תורמים לאנושות: עצם קיומי הוא תרומה שלא תסולא בפז.

הדבר הכי אגואיסטי שאתם נוהגים לעשות בקביעות: להיות אני.

משהו בטבע שמרומם את רוחך: שקט, מחסור באנשים, נוף מרגיע.
המקום בארץ שהכי כיף לטייל בו (תמונה רק תוסיף): קצת משוחד, אבל היי - אין כמו רמת הגולן בארץ הזו.

כולנו עושים מאמץ כזה או אחר, בתקווה שלא מאמץ רב מידי , להשתלב בחברה, או לפחות בחוג האנשים שמעניין אותנו. כולנו משלמים באיזו תכונת אופי קטנה ואפלה שמוכרחים להסתיר כדי לא להפריע לעצמנו, אז לקראת פורים.. בואו שתפו אותנו כמה אתם לא שובים, לא אדיבים ולא חביבים כמו שנדמה לנו שאתם

מה ה-
בגדול אני לא צריך חברת אנשים יותר מידי... תנו לי עיסוק מעניין ואני יכול להישאר בחדר שבועות בלי לראות אף אחד וזה ממש לא יזיז לי.

tamaguchi girl

New member
מתפקדת :]

שם: רוית
יישוב בארץ: חולון
הדבר שאתם עושים הכי הרבה במהלך החודש: לומדת?
הדבר הכי חשוב שאתם עושה במהלך החודש: משלימה שעות שינה
משהו שאתם עושים למען העתיד שלכם / של ילדיכם: תואר
האופן שבו אתם תורמים לאנושות: אני זורקת זבל רק לפח, ממחזרת בקבוקים וסוללות ומשתדלת להפריד גם את הניירות.
הדבר הכי אגואיסטי שאתם נוהגים לעשות בקביעות: כשאוכלים ביחד עם חברים, לא משנה מה - במבה/קינוח/אבטיח/פסטה/אחר, ונשאר הביס האחרון..אני משתגעת שאף אחד לא אוכל (בדרכ זה כי 'לא נעים' אבל לא רק) וזה יכול פשוט לעמוד שעות על הצלחת. לרוב אני זו שאעשה מעשה ואקח את הביס האחרון

משהו בטבע שמרומם את רוחך: ענני כבש D:
המקום בארץ שהכי כיף לטייל בו (תמונה רק תוסיף): לא אוהבת לטייל בטבע
מצרפת בכל מקרה תמונה שצילמתי בפעם האחרונה שטיילתי בארץ, בג'ילבון

מה ה-
לפעמים אני נאלצת לוותר על לנשום אוויר נקי מסיגריות, בשביל לבלות עם חברים במקומות שמעשנים בהם (למרות שאסור
), ואז אני צריכה להעמיד פנים שכיף לי להיחנק מעשן.
ובעקרון אני לא מנסה לדבר בכוח. אם אין על מה אני מעדיפה לשתוק במקום לאלץ את השיחה לזרום

למעלה