וביום רביעי-מה לובשים?
S shmickey New member 20/7/16 #6 השילוב יפה אבל הכל ביחד קצת כהה לי. אני יותר אוהבת את החצאית הזו עם בהירים עדיין לא החליפו לכם מנורה בשירותים?
השילוב יפה אבל הכל ביחד קצת כהה לי. אני יותר אוהבת את החצאית הזו עם בהירים עדיין לא החליפו לכם מנורה בשירותים?
R Rosie52 New member 20/7/16 #7 לגמרי מסכימה עם שמיקי זה לא שילוב רע (שלא תטעי לרגע) אבל חולצה מהבהירות שלך (ואני יודעת שיש לך) היתה משתלבת בול רוזי
לגמרי מסכימה עם שמיקי זה לא שילוב רע (שלא תטעי לרגע) אבל חולצה מהבהירות שלך (ואני יודעת שיש לך) היתה משתלבת בול רוזי
S shmickey New member 20/7/16 #3 יום רביעי לבחירות של האפי איי לאב איט הפי דרשה חולצה צבעונית, המקושקשות שלי ברובן קרופ טופס והג'ינס הזה לא מספיק גבוה בשביל זה, אז החלטתי שבורדו זה צבע
יום רביעי לבחירות של האפי איי לאב איט הפי דרשה חולצה צבעונית, המקושקשות שלי ברובן קרופ טופס והג'ינס הזה לא מספיק גבוה בשביל זה, אז החלטתי שבורדו זה צבע
H Happy Goth New member 20/7/16 #4 חחחחחחחח לא לא לא זה לא טוב בכלל! אולי תקפלי את הג'ינס? ואולי תפטרי אותי?
S shmickey New member 20/7/16 #5 נותר רק עוד יום אחד ואז נפרד כידידות אנסה לתת קיפולון בג'ינס, אם הפצע ברגל שלי יפתח אני שולחת לך את החשבונית על הפלסטרים!
נותר רק עוד יום אחד ואז נפרד כידידות אנסה לתת קיפולון בג'ינס, אם הפצע ברגל שלי יפתח אני שולחת לך את החשבונית על הפלסטרים!
א אייבורי New member 20/7/16 #10 לייק לייק לייק   אהבתי לגמרי את הלוק, הסנדלים\כפכפים מגניבים לגמרי ונותנים טוויסט בעלילה. וגם בורדו זה אחלה צבע <או בגברית, אחלה צבע אדום לבשת>
לייק לייק לייק   אהבתי לגמרי את הלוק, הסנדלים\כפכפים מגניבים לגמרי ונותנים טוויסט בעלילה. וגם בורדו זה אחלה צבע <או בגברית, אחלה צבע אדום לבשת>
פ פרפרי אהבה New member 20/7/16 #13 בשמלה (לא אדומה) ובלי 2 צמות שמלה קלילה ונעימה, יושבת על הגוף מאוד יפה לדעתי אבל משום בתמונות זה יוצא כאילו היא מנופחת... שעה צילמתי את עצמי ואז התייאשתי   משום מה התמונה נראית כאילו היא הפוכה למרות שבמחשב היא במצב מאוזן...
בשמלה (לא אדומה) ובלי 2 צמות שמלה קלילה ונעימה, יושבת על הגוף מאוד יפה לדעתי אבל משום בתמונות זה יוצא כאילו היא מנופחת... שעה צילמתי את עצמי ואז התייאשתי   משום מה התמונה נראית כאילו היא הפוכה למרות שבמחשב היא במצב מאוזן...
S shmickey New member 20/7/16 #14 זה משגע לי את השכל להסתכל על זה ככה זה יותר טוב השמלה מתוקה מאוד מאוד הייתי מעדיפה אותה בלי גרביונים למראה קיצי
זה משגע לי את השכל להסתכל על זה ככה זה יותר טוב השמלה מתוקה מאוד מאוד הייתי מעדיפה אותה בלי גרביונים למראה קיצי
פ פרפרי אהבה New member 20/7/16 #15 זה טייץ יש לי בעיה ללכת עם שמלות קצרות יחסית בלי משהו מתחת, במיוחד כשאני בגן או מתרוצצת ויש רוח בחוץ- אני כל הזמן בלחץ שזה יתרומם או יחשוף משהו אז מעדיפה ללכת עם טייץ. זה טייץ די קליל
זה טייץ יש לי בעיה ללכת עם שמלות קצרות יחסית בלי משהו מתחת, במיוחד כשאני בגן או מתרוצצת ויש רוח בחוץ- אני כל הזמן בלחץ שזה יתרומם או יחשוף משהו אז מעדיפה ללכת עם טייץ. זה טייץ די קליל
S shmickey New member 20/7/16 #16 אני מבינה אז מה לגבי טייץ קצר, כזה שלא רואים אלא אם כן מתקיפה אותך הרוח?
פ פרפרי אהבה New member 20/7/16 #17 הלוואי והייתי מוצאת אחד כזה תאמיני לי שחיפשתי...   אם תמצאי כזה, רצוי באמאזון- ספרי לי
R Rosie52 New member 21/7/16 #18 אולי כאלו? [URL]https://www.amazon.com/Ladies-Cotton-Spandex-Comfort-Tights/dp/B007G0XOH8[/URL] רוזי
פ פרפרי אהבה New member 21/7/16 #19 יכול לעבוד, מנסה למצוא כאלה שאפשר לקנות בפריים וככה יגיע תוך יומיים אבל תודה לך, עכשיו יודעת מה לחפש   אחח...חיי בלי אמאזון אינם חיים
יכול לעבוד, מנסה למצוא כאלה שאפשר לקנות בפריים וככה יגיע תוך יומיים אבל תודה לך, עכשיו יודעת מה לחפש   אחח...חיי בלי אמאזון אינם חיים