ועוד פינה חדשה
- ערפדים עלינו...

ועוד פינה חדשה
- ערפדים עלינו...

זאת פינה שאני "מעתיקה" מפינה שהייתה הצלחה מרשימה מאוד של "פורום אפי" שנמצא כאן בתפוז.

המטרה של ה"ערפדייה" היא לאפשר היכרות טובה ועמוקה יותר עם חברי הפורום. אני יודעת שכולנו פחות אויותר חוששים לכתוב או לדבר על חלק מהדברים, אבל.. כולנו כותבים כאן בניקים בדויים, ו.. נראה לי שזה יכול להועיל לכולנו אם נרגיש נוח יותר לכתוב על הדברים הקשים בחיינו וגם על הטובים והמהנים.

הרעיון של הערפדייה הוא כמו באירוח. מישהו מחברי הפורום שמסכים להיות המועמד של אותו השבוע הוא ה"אורח" של הפורום. וכל חברי הפורום שואלים אותו שאלות, כדי להכיר אותו יותר טוב.
השאלות יכולות להיות שאלות אינ]ורמטיביות כמו -ממה אתה סובל, מה מצבך המשפחתי וכדו. ויכולות להיות - מה הדבר שאתה הכי אוהב בעצמך, מה אתה הכי שונא, מה השירים שאתה אוהב, איזו חיה היית אילו לא היית אתה? ועוד ועוד.

מה דעתכם?

מי מוכן להיות ראשון?

חיה קרן

New member
בקיצור, את מחפשת קורבנות חקירה

יש לך פה עוד אחת

[אבל אולי ננסה גם לתת אפשרות להצבת גבולות, במקרה שיש שאלות שקשה לענות עליהן..]

ברור שהגבולות ברורים.

מותר לשאול, ומותר לומר- על זה אני מעדיף/ה לא לענות או את זה אני ומרת לעצמי או אפילו - זה לא שאלה לעניין.
זה מובן לגמרי ומכובד בעיניי לא פחות מאשר תשובות מלאות.
(ואת הרי יודעת, שכשאני אהיה "על המוקד" יש מצב שיהיו לא מעט שאלות כאלה, שאני אציב להן גבולות, אבל בכל זאת, זאת נראית לי חוויה מעניינת, אפילו בשבילי.)

אז.. את מוכנה להיות הראשונה?

נגיד בשבוע שאחרי שבועות?

kikona126

New member
למה דווקא ערפדים?

נשמע שם קצת אכזרי...
יש רעיונות לשם אחר?ֿ
(אפרופו ערפדים, הייתי פעם בפורום שקראו לזה "לעלות על המוקד")
אז אולי כדאי שנמצא לפינה הזאת שם ייחודי לפורום?
משהו כגון: קליפת התפוז, על שולחן הניתוחים, פינת הבדיקה המעמיקה, הכאב הדובר...

אפשר גם לפתוח פינת אקטואליה בנושא ה"גולש החוקר" "התפוז החוקר" (קשה לי קצת עם המילה תפוז בפינות האלו, אחרי הכל כל התואר שלי למדנו על התפוז המכני...) "השואל החוקר" ועוד.. שבה בעצם מציגים כל מיני דברים על מחלות מן התקשורת... (אפשר לאחר מכן להוסיף קישור לסרטון ואז לדבר עליו)

כל רעיון יתקבל בברכה.

חיה ראשונה, את שנייה לעלות על המוקד.

אם יש רעיונות לשם לפינה - מוזמנים.

חיה קרן

New member
הממ...

בשבועיים שאחרי שבועות אני לא יודעת כמה אוכל להיות זמינה למחשב [מחוברת בוריד כמו תמיד זאת אומרת..]

יותר מידי ארועים משפחתיים...

הקיץ שלי יתחיל ב10/6, עד אז- סיר לחץ במחוזותיינו.

חיה קרן

New member

מנסה להבין מתי יוני הפך לחודש המתנות,
כי ברשימה עכשיו:
*שעון קיר [אבל אותו בעצם "הזמינו" רק עכשיו, על חשבון יומולדת שהיה קודם]
*קופסת תכשיטים מנצנצת נסיכתית
*תג שם למיילדת הכי שווה בעולם
*שלט לדלת
וגם, אלבום משפחתי. אבל הוא באמת יחכה עוד קצת

בלי לדבר על הפרוייקטים ה"בייתיים" הפשוטים כמו ציפוי שולחן האיפור שלי שחזר אליי במצב רע,
הכנת נגלה נוספת של תחתיות לכוסות,
ודחיסת חצי תכולת בית הורי לרבע הבית שלי...

מצד שני- סגירת הבית של ההורים הניבה ה-מון המון חומרי גלם, ארגזי ציוד ישנים שלי שנשכחו ועוד ועוד, כך שיש בהחלט עם מה לעבוד

אח, באו לי צרות טובות..

אז אולי מתנה ליומולדת תקבלי

שרשור ערפדים?
או כל ש ם אחר שתמציאי?
אולי באמת ניתן לך זכות להמציא את השם, כי יש לך יומולדת?
מה אומרת?

למעלה