זוכים בכרטיסים זוגיים לפסטיבל הקצב

הדרך הטובה ביותר אצלי לשחרר אנרגיות

זה לעשות ספורט, והרבה.... ברצף.
לפעמים גם ריצות ארוכות או ספרינטים עושים את העבודה.
לפעמים אני הולכת לקייקבוקס וזה עושה את העבודה :)

nircaf

New member
הפטיש הספורטיבי שלי

ספורט, מילה שכל כך שגורה בפינו עד שאנו נותים לשכוח את העוצמה שלה, ספורט מכל סוג שהוא עוזר לשחרר אנרגיות תמיד, אבל האהבה שלי, מה שעוזר לי לקום כל יום בבוקר, זה ספורט אקסטרים. לא משנה כמה אגלוש או ארכב בים בשלג וסתם ברחוב זה לעולם לא יספק אותי. כל ספורט אקסטרים מעורר את הרגש הזה, שימחה בילתי נלאית ואנדרנלין שלא מפסיק לזרום. ההתאהבות שלי בספורט אקסטרים התחילה בגיל 9 לדעתי, בפעם הראשונה שאבא שלי לקח אותי לחרמון לנסות לגלוש, לא הפסקתי ליפול אבל גם לא הפסקתי לקום. שנתיים לאחר מכן חזרתי ובנפילה שברתי את הזרת ואת הגבה, לא שמתי לב בכלל שאני מדמם עד שבחור במעלית אמר לי. האנדרנלין כמו שולט בגוף.
מאז בכל פעם שאני מתחיל להתעצבן אני לוקח את האופניים ויוצא לרכב.

meedas

New member
איך אני משחררת אנרגיה עודפת?

נכון מישהו בן 22 חשב על השאלה הזאת?
תנו לי לגלות לכם סוד - בגיל 36 לרוב אין שום צורך לשחרר אנרגיות. החיים עצמם יונקים מהגוף כל טיפת אנרגיה ומשאירים אותי עם המשימה הלא פשוטה של גירוד מספיק אנרגיה כדי לעבור עוד יום. ועוד יום. ועוד יום...

החיים אמנם כוללים גם ריצה ורכיבה על אופניים וכדומה, אבל זה לא שביטול הפעילות האלו יהפוך אותי לפצצת אנרגיה היפראקטיבית. אני סתם אשמין.

DGlost

New member
האנרגיה שבתוכי

כשאני חושב על האנרגיה שבתוכי יש רק דבר אחד שיכול לגרום לי לשחרר את האנדרלין הזה בצורה מוחלטת ולהנות ממנו בו זמנית - קראטה.
במשך 11 שנים אני מתאמן בקראטה והאהבה והחיבור שלי לאומנות הלחימה הזו היא תהליך מתמשך.
בתחילה בתור ילד חיפשתי את החוג שיתאים לי ועברתי חוגים רבים עד שהגעתי בסופו של דבר לקראטה. בתחילה זה היה רק חוג ספורט אבל ככל שחלפו השנים והעמקתי בתחום ולמדתי הבנתי שזה התחום שבאמת גורם לי להרגיש טוב ופותר אותי מכל הלחצים הבעיות והאנרגיה שאגורה בתוכי, זה כבר לא היה "אני הולך לחוג" זה הפך ל"אימון" והשם הזה משנה הרבה בצורת החשיבה שלך והופך את הנושא לרציני יותר.
כיום אני חגורה שחורה דאן 2 ואני מנסה להתמיד באימונים כמה שיותר, הם נותנים לי תחושת חופש ושחרור ששום דבר אחר לא נותן. אני מתאמן ומאמן ארבע פעמים בשבוע ונהנה מכל רגע. זה לא משנה איך הייתי לפני האימון עצבני,כועס,עצוב או סתם לא רגוע בשניה שאני מגיע לאימון יש לי את האפשרות לשחרר את כל האנרגיות והאנדרלין שבתוכי.
יש הרבה שיחשבו שאימונים של אומניות לחימה הופכים את הבן אדם לאלים, אבל ההפך הוא הנכון, אני נהייתי בן אדם הרבה יותר רגוע מאז שהתחלתי להתאמן כי יש לי מקום שבו אני משחרר כל מה שאגור בתוכי ואני לא מדבר רק על עצמי, בתור מאמן אני רואה את זה קורה אצל ילדים רבים.
בקיצור, אני מאמין שאומנויות לחימה הן דרך נפלאה לשחרר אנרגיות ואנדרלין וכמובן שיש להן יתרונות נוספים.
"ככל שהשרירים נינוחים יותר, כך יותר אנרגיה יכולה לזרום בגוף. שימוש במתיחת השרירים כדי "לעשות" את האגרוף, או לנסות להשתמש בכוח מאומץ כדי להפיל בן אדם, ישיגו רק את התוצאה ההפוכה."
-ברוס לי

למעלה