זוכים בכרטיסים זוגיים לפסטיבל הקצב

זוכים בכרטיסים זוגיים לפסטיבל הקצב

פסטיבל הקצב הוא מקום מושלם להשתחרר, להתפרק, לפרוק כל עול ולהרגיש את האנרגיות מתפוצצות בגוף שלכם
בואו ספרו לנו באיזה אופן אתם נוהגים לשחרר את האנרגיות המטורפות האלו? במסיבת טראנס, בריצה ברחבי השכונה, ואולי סתם בצרחות (במקום שירה) במקלחת?

אז מה עליכם לעשות

מעכשיו ועד ה-7.1 בשעה 12:00 העלו על גבי שרשור זה הודעה בה תספרו לנו באיזה אופן אתם נוהגים לשחרר אנרגיות

אתה אוהב לשחרר את האנרגיות שלך ברכיבה של שעתיים שלמות על אופניים?
כשאת מרגישה שיש לך אנרגיות ואת חייבת לשחרר אותן את מתיישבת בפינת היצירה שלך ומכינה עבודת אמנות חדשה?

מתוך כלל ההודעות שלכם אנחנו נבחר בשבע ההודעות הטובות והמקוריות ביותר והם יזכו כל אחד ב-כרטיס זוגי לפסטיבל הקצב שיתקיים ביום חמישי ה-16/1 בביתן 1 בגני התערוכה

אנא עיינו בתקנון התחרות לפרטים נוספים ולכללי ההתחרות המלאים:

http://www.tapuz.co.il/blog/net/viewentry.aspx?r=1&EntryId=2728240

על פסטיבל הקצב

להקת זקני צפת בהרכב המקורי תתאחד לביצוע אלבומם הראשון המיתולוגי

זקני צפת - אחת מהלהקות הבולטות בארץ שפעלו באידיאולוגיה רוקנרולית אמתית בתחילת שנות ה- 90
לכבוד "פסטיבל הקצב", יחברו מאור כהן, רע מוכיח, אורן לוטנברג, יוני בן טובים להופעה אחת בלבד קומבינציה של נגינה ושירה מאולתרות ואגרסיביות וגישה הומוריסטית ומשוחררת.

הקצוות המרתקים של הזרם המרכזי במוסיקה בישראל, האלטרנטיבה השפויה לכל מי שמחפש עניין ומקוריות במוסיקה, מתכנסים על במה אחת לערב אחד של מוסיקה מרתקת.
כל דור ממציא את עצמו מחדש בעזרת מוזיקה ואמנות. בארצנו הקטנטונת מגמות ואופנות מתחלפות כמעט על בסיס שבועי, פסטיבל הקצב שם לו למטרה לחגוג את המקוריות ולקדש את עבודת השטח שהיא העיקר במוסיקה, היא מהות העניין, מהות שבעולם האינסטאנט המשתלט עלינו, אט אט נשכחת.
פסטיבל הקצב בא לקדש עובדה זו, את המוסיקה והמוסיקאים שלא נוטשים את עמדתם וממשיכים לעמוד על המשמרת.
המשותף לכל המוסיקאים בפסטיבל, כולם התחילו מלמטה, בתקופות שונות, בעשורים שונים, אבל כולם הגיעו מהרחוב ופרצו את הגבולות בעבודה קשה וסיזיפית אל תוך הזרם המרכזי בכדי לנפצו. ביחד תרמו להגדרת המוסיקה המקומית וסללו את הדרך למוזיקאים צעירים ולדור העתיד.
הדבר האמיתי. על במה אחת. לערב אחד בלבד!

רכישת כרטיסים https://www.fketzev.com/TemplatesPage/showcat.aspx?id2=1
אתר הפסטיבל https://www.fketzev.com/

ncafri

New member
Musictherapy ,תרפיה בעזרת מוזיקה.

הדבר שהכי עוזר לי לשחרר אנרגיות זה מוסיקה, החל מהפעולה הפשוטה ביותר של שמיעת מוזיקה שמרגיעה או מכניסה אנרגיות תלוי בסוג השיר, עד לנגינה ולאקט הטהור שנקרא יצירת מוסיקה שהוא לדעתי פעולה נשגבת. התחלתי לאהוב מוסיקה מאז שאני זוכר את עצמי, הייתי לוקח סירים ומתופף עליהם, בכיתה ד' התחלתי ללמוד אורגן ובכיתה ז' עברתי לנגן בגיטרה שהיא אהבתי הגדולה, חסכתי שנה עבודה בישביל לקנות את הסטראט דה לוקס שלי ואני לא מצטער לרגע. בשעת נגינה העולם כאילו לא קיים, רק אתה והמוסיקה, נוצר עולם נפרד שבו רק אתה קיים ושום דבר לא יכול להפריע להרמוניה.
בכל פעם שקיבלתי בשורה קשה, בין אם זה כישלון במבחן ועד מות סבי המעשה הראשון שעשיתי הוא בריחה למוסיקה, הגיטרה היא כמו עיר מקלט, כמו ממלכה שהיא רק שלך, וכל האנרגיות, העצבים והכעס ניתבים למקום אחר.

ספרים

האהבה שלי לספרים התחילה מאז שאני זוכר את עצמי, עוד לפני שהתחלתי לקרוא אמא שלי הייתי מקריאה לי סיפורים והייתי יושב בשקט ומקשיב בעוד היא מספרת לי את הסיפור.
לאחר מכן כשגדלתי קצת והתחלתי לקרוא הייתי קורא ספרים כמו ג'ינג'י, מנהרת הזמן וחסמבה, ספרי הרפתקאות על ילדים שעושים דברים שאף אחד אחר לא עושה, דברים ששונים משגרת החיים שלנו. התבגרתי עוד קצת ואהבתי לקרוא ספרים על ההיסטוריה של מדינת ישראל-צוללים קדימה,שרה גיבורת ניל"י והקומנדו הימי, סיפורים על גבורה ומעשים מדהימים ואמיצים שאנשים עשו למען מה שהם מאמינים בו.
כמובן שביסודי קראתי גם את הארי פוטר ואני חושב שסדרה זו היא זו שפתחה לי את התאבון בחטיבה לתחום המדע בדיוני והפנטזיה, בתחום זה קראתי ספרים רבים מאוד מהמצפן הזהוב ועד סוף ספריו של אסימוב.
כיום אני אוהב ספרי מתח שונים אך לא איבדתי מאהבתי לכל אחד מהתחומים האחרים שנהניתי לקרוא במשך חיי, למעשה אני מרגיש שברב הספרים אני יכול למצוא נקודה חזקה להתחבר אליה.
אבל ההקדמה הארוכה שלי על אהבתי לספרים היא לא הנושא, המטרה היא להסביר שקריאת הספרים היא משהו שעזר לי ברגעים קשים בחיי וברגעים שמחים. אני עוד לא מצאתי דרך פיזית לשחרר אנרגיה ולהרגע שתהיה יותר אפקטיבית עליי מקריאת ספר טוב. ברגעים קשים כשהייתי יותר קטן הם נתנו לי אפשרות לברוח אל תוך עולם דמיוני אך ככל שהתבגרתי מצאתי בהם משהו יותר גדול משהו פנימי בתוכי שפשוט עושה לי טוב ובנוסף אני לומד רבות מקריאת ספרים שונים בתחומים שונים. ממש ברגע זה אני באמצע קריאת הספר 1Q84 של הרוקי מורקמי ואני פשוט לא יכול לעזוב את הספר, הוא מושך אותך פנימה ולא משחרר.
אני אבחר לסיים עם ציטוט מספר הילדות האהוב עליי שקראתי פעמים רבות, הסיפור שאינו נגמר, ואני אעדיף לצטט באנגלית כי הוא נשמע יותר טוב כך :
"There are many doors to Fantastica. There are other such magical books. A lot of people read them without noticing. It all depends on who lays hands on the book"

ים...

יש מלא שיטות שעוזרות לי להשתחרר, ריצה, קיקבוקס, צרחות עם עצמי כשאין אף אחד מסביב, לזמזם לי איזה שיר גם כשיש מישהו מסביב, מסיבה, יוגה, אפילו לטוס לחול - או אפילו רק לטייל למקום ממש רחוק וירוק שיפריד אותי מכל העולם הזה! מלא שיטות שבאמת עובדות ולא רק לי, אבל לי יש גם את הקטע הזה שלי, שבשבילי להשתחרר באמת זה רק בחוף הים...
ברור שזה יישמע נדוש, אבל ים הוא באמת מן המקום הזה שלי... גם כשהכי עמוס בעולם, תמיד אני אדע למצוא את הפינה השקטה שלי כדי פשוט להתסכל עליו, עם או בלי בקבוק ביד, מוזיקה באוזניות בפול ווליום, ספר טוב או פשוט להקשיב לשקט של הגלים...
זה בכלל לא שאני מרבה להתעצבן או להיות לחוצה, ממש לא, אני יותר במן שאנטי של עצמי כל הזמן, אבל לכל אחד מגיע להשתחרר מידי פעם, ים פשוט תמיד נתפס אצלי כהמקום המושלם בשביל לעשות את זה ופשוט להתפרק להשתחרר ולצאת מכל מה שמסביב.
ריצה בים, בימים הטובים האלו כשהוא ריק לחלוטין, כשהשמש רק הספיקה לזרוח או ממש עומדת להיעלם, כשפשוט כל שאר העולם נעלם, זה השחרור הנעים ביותר. רק אני והים... :)

שחרור ואנרגיות

הדרך הטובה ביותר שלי לשחרר אנרגיות היא על-ידי ישיבה בשרותים עם עיתון תשחצים

משחרר לחלוטין את כל האנרגיות והלחצים.

MissKrolen

New member
לרתום את האנרגיה

כשיש לי אנרגיה עודפת אני מנסה תמיד לרתום אותה לצורך ביצוע מטלות שלא היה לי כח לעשות:
אני מנצלת את הרגעים האלה כדי לנקות את הבית, לשטוף את הכלים, לסדר את המחסן, לקפוץ למכולת...
אחרי כל אלה אני עייפה מתה בלי אנרגייה בכלל אבל אני יודעת שניצלתי אותה לעשות משהו מועיל שללא האנרגיות המטורפות לא הייתי מגיעה לעשות כלל.

pruvence

New member
אני פשוט הולכת

לסטודיו סי למורה מדהימה שמפוצצת באנרגיות ומטעינה את עצמי מחדש, או טיול עם הכלב והשתוללות איתו!

BreakOfDawn

New member
האמת שאין לי דרך, אני פשוט משתוקקת לכרטיסים!!

אחותי מתה על להקת וויתרתי ואני חולה על רד בנד ואני סטודנטית ואין לי כסף בכלל ליציאות או בזבוזים ככה שאם אני אזכה בכרטיסים אני ממש אשמח ללכת עם אחותי.

Purple Mushroom

New member
משחרר אנרגיות?

בשנים האחרונות, נהפכתי לקצת רוחניקי, במסגרות של מהפכה של אהבה והפלא, נוהג לשחרר אנרגיות בפעילויות של המסגרות האלו. וגם בתנועה, ופעילות ספורטיבית, גם כמו ריצה לאטובוסים, וגם התעמלות בוקר, שלא ממש בבוקר.
הייתי גם חבר בלהקת המחול של שרון רגב, במסגרת עמותת אנוש, כ3+ שנים, וגם ביוגה השנה, משחרר אנרגיות במועדון של שרון, במסריק, מועדון של עמותת אנוש.
וזהו בערך. הייתי מאוד רוצה לזכות בכרטיס, (כי ידי אינה משגת את המחיר הנשגב,), אבל יש לי תקציבים לדברים אחרים, יותר ופחות חשובים. כל דבר שמשלם עליו חשוב לי מאוד, ככל הנראה. יש דברים שיותר חייבים.
וזהו בערך. ב2006, פגשתי את מאור כהן, וזקני צפת, היו הפס קול (לפחות האלבום השני), חלק מהפס קול של ימי בתיכון גימנסיה הרצליה. כשפגשתי את מאור, הסתבר שלי שאחת האושיות בתיכון, שירה לוקסנבורג, התחתנה עם אחד הנגנים של מאור כהן, פעם היא התחילה איתי בתיכון, אבל הייתי מאוד ביישן. בקושי דיברתי אז :)
עכשיו אני חופר בפורומים של תפוז, ובבלוג שלי, וגם אופליין מדבר די הרבה יחסית. מקווה שבטעם :)

D i m k a

New member
סופו של חיפוש

במרוצת השנים חיפשתי דרכים שונות להוציא את האנרגיה - ספורט, נגינה, ציור ועוד...
אך גיליתי שמה שהכי טוב לי וגם לאחרים זה להתנדב - מסגרת התנדבותית מנתבת את האנרגיות למטרה מעולה ועוזרת גם לי וגם לזולת.
כרגע מקום ההתנדבות המועדף הוא גן לילדים אוטיסטים באריאל שם צריך המון אנרגיות אבל מגלים אנשים קטנים מדהימים שגם אם קצת שונים, מרתקים ונהדרים.

shmickey

New member
שחרור אנרגיות

כשאני מרגישה צורך להשתחרר, לא משנה מתי ולמה,
אני לוקחת את החברה הטובה ביותר שלי (
) ונוסעת לים.
אנחנו רצות, חופשיות, בלי מעצורים, קופצות בין הגלים ומדלגות מעל צדפים.
היא- יכולה להמשיך לנצח, אני- אחרי כשעה, נופלת על החול גמורה

kombinaizer

New member
איך אני מוציא אנרגיות?

כשיש לי אנרגיות עודפות אני יוצא לרחוב ושם מוזיקה שמחה, ואז אני צועד ורוקד כאילו מצלמים אותי לקליפ של השיר.
הקליפים הכי טובים יוצאים לי עם הביטלס או שבק ס', אבל בתכלס הכל הולך!
ממליץ לכולם לנסות, לפעמים מקבלים מבטים קצת מוזרים אבל הכל נפתר בחיוך :)

b a r v a z a

New member
הדרך שלי לשחרור אנרגיות :)

בחיי היום יום שלי אני תמיד מאוד עסוקה. עבודה, ניקיונות, סידורים וקניות, כמעט ולא מוצאת זמן לעצמי. השגרה מייגעת ואני משתגעת.
אז מידי פעם, כשאני לבד בבית, אני סוגרת את כל החלונות, מגיפה את הוילונות, מנגנת לי מוזיקה חזק חזק ופשוט.. רוקדת.
משתחררת, נהנית ושוכחת מהכל- ו.. חוזרת להכין משהו לאכול.

למעלה