זוכים בכרטיסים לפסטיבל "רוק אנד לאב"

זוכים בכרטיסים לפסטיבל "רוק אנד לאב"

כמה כיף לחגוג לצד אהוב לבך או אהובת לבך את ט"ו באב, שמוקדש כולו לאוהבים שבינינו
. החג זהו תירוץ נפלא לצאת קצת מהבית, משגרת היום-יום ולהיזכר למה בכלל התאהבתם
בואו לנסות את מזלכם ולזכות בזוג כרטיסים לפסטיבל "רוק אנד לאב", מופע שכולו אהבה.

אז מה עליכם לעשות

מעכשיו ועד ה-8.7 בשעה 12:00 העלו על גבי שרשור זה הודעה בה תספרו לנו על ט"ו באב הבלתי נשכח שלכם

בט"ו באב לפני שנתיים החלטת לצאת עם כמה חברות, וביום הזה, בפאב שכונתי קטן, הכרת את בעלך לעתיד?
החלום הכי גדול שלך היה לעשות צניחה חופשית ובשנה שעברה, בחג האהבה, אשתך הפתיעה אותך ושניכם יחד עשיתם צניחה חופשית?

מתוך כלל ההודעות שלכם אנחנו נבחר בשמונה ההודעות הטובות והמקוריות ביותר והם יזכו כל אחד ב-כרטיס זוגי לפסטיבל "רוק אנד לאב" ב-21/7/13, ליל ט"ו באב, יערות מנשה

אנא עיינו בתקנון התחרות לפרטים נוספים ולכללי ההתחרות המלאים:

http://www.tapuz.co.il/blog/net/viewentry.aspx?r=1&EntryId=2564454

על הפסטיבל

לראשונה יערכו חגיגות ט"ו באב חג אהבה ביערות מנשה. באירוע בו מתנתקים מהסביבה, מתחברים לטבע וחוגגים אהבה עם מיטב המוסיקאים בישראל!
בכך מתחדשת מסורת ארוכה של חגיגות ליל האהבה ומופעי מוסיקה.

החיבור בין רוק בלב היער לבין מוזיקה משובחת הפך את יערות מנשה בשנים האחרונות לאתר מופעים אהוב על הקהל היוצר אווירה ייחודית ומושלמת למוזיקה.

החגיגות ייפתחו בשעות אחר הצהריים ויסתיימו בשעות הקטנות של הלילה ברי סחרוף, דודו טסה ומוש בן ארי יופיעו לראשונה באמפי המיוחד של יערות מנשה.

כמו כן יופיעו: "על המוזיקה-אורלי" ו"דרוויש" במסיבה שתיערך אל תוך הלילה.

חנן ארז ראש המועצה האזורית מגידו : "האירוע מתקיים בלב ליבם של יערות מנשה. שהיו מאז ומתמיד אחד ממוקדי המורשת של הארץ ויופייה. יערות מנשה הם במרכזו של המרחב הביוספרי בתחומה של המועצה האזורית מגידו ששמחה לארח את האוהבים בחגיגות ט"ו באב הראשונות ביערותיה. זו תהיה חגיגה של אנרגיות טובות, מוזיקה וקסם של יער!"

פתיחת המקום בשעה 17.00 ועד השעות הקטנות של הלילה.
באתר יוצבו מזנונים ודוכנים. האירוע מונגש לנכים.

מחיר כרטיסים לקהל הרחב במכירה מוקדמת: 169 ₪, ועדי עובדים: 149 ₪
ניתן לרכוש כרטיסים באיוונטים: 9066* www.eventim.co.il

- "Rock &Love" מופק בשיתוף המועצה האזורית מגידו וקרן קיימת לישראל.

Purple Mushroom

New member
ימי בין המצרים-מקווה לא למחזר את עצמי

השעה. הי, התאריך היום עדיין כ"ג בתמוז, או כ"ד בתמוז. עדיין לא התחיל אב, ועדיין לא תשעה באב. איך קפצתם כבר לט"ו באב? זה עוד ממש רחוק.

בכל אופן מנסה להשתתף, ומקווה לא למחזר את עצמי.
הט"ו באב הבלתי נשכח שלי כנראה היה לפני כ-4 שנים, בכנראה יולי 2009.(לא , אוגוסט 2009, תחילת אוגוסט) שהייתי בזוגיות עם ע', והופענו במסגרת אנוש בפסטיבל כרמיאל בפעם הראשונה שלנו, במסגרת להקת המחול של שרון רגב.
הניסיון הזוגי הרציני שלי היה בגיל 30 כמעט 31, והזוגיות השניה והטובה שלי היתה לפני 4 שנים, בגיל 33. לפעמים אני מסתכל בהווה ובעבר. ואומר לעצמי שלא הייתי צריך לעזוב אותה.
היה ניסיון לחזור, כמה פעמים. ועדיין תיאורתית אולי זה עוד אפשרי. בפעם אחרונה ביטלה לי דייט, כי היתה עם סבתא שלה. (כנראה מבקרת אצלה הרבה, וזה לא שהיא כיפה אדומה ואני הזאב או הצייד. ).

מנסה לצרף את מה שכתבתי אז בבלוג שלי, בעזרת שרון רגב, והסלולרי שלה (שלי היה חסום לשיחות נכנסות במשך כשנה אז). השתתפנו גם בתוכנית רדיו של גוני מרדור ב103 אף אם, בנושא ט"ו באב, בנושא להקת המחול, והזוגיות שלנו, ועמותת אנוש. מתמודדים :)
א.א.
=]

כמהאפשר

New member
מוש בן ארי, האיש שהציל את החיים שלי.

לו הייתי מגיעה לשם, הייתי לוקחת את אהובי שלי:)
כאשר כבר וויתרתי,
כאשר אבדה לי האמונה(ואולי במעמקי לבי אני עדיין לא נותנת לה להתקיים ולא נותנת לו תיקוף ונוכחות בחיים שלי)-

הוא הגיע.
הגיע בדיוק כשם שרציתי אותו.
לא יכלתי לדמיין אותו אחרת.

בעיקר בכמה שאכפת לו. בעיקר בכמה שהוא אוהב אותי.
בערכים שלו, בשקט שלו,
בתרבות שלו.
שמי שהוא כאדם ובמי שאני יודעת שהוא כלפיי.

הייתי לוקחת את חבר שלי ולאחר טיול בטיילת או בים לוחשת לו תודה.
וסליחה.
ושאני עדיין לא מאמינה..

וגם, קצת, שאני אוהבת אותו:)

אגב, מוש הוא האדם הראשון שהוא שמע עליו כשאר הכרנו(כמו כל אדם אחר, אני חושבת, בחיי)
הרבה לפני שהוא שמע פרטים עליי..

sheilaof

New member
ט"ו באב בלתי נשכח

שנה שעברה, בעלי שמר על מסתוריות בכל הנוגע לארגון ט"ו באב.
ובאותו יום שאלתי אותו כיצד להתארגן לערב, והוא ענה לי בקצרה תתלבשי רגיל, שמלה פשוטה ולא מהודרת.
כשנכנסנו לאוטו וניסיתי לסחוט ממנו מידע לגבי הערב, בעלי פשוט לא הסכים לספר וביקש ממני להתאזר בסבלנות.
נסענו לכיוון חוף שפיים, והרגשתי פלאש-בק כאילו הייתי כבר בסיטואציה הזאת, הגענו לחניה וראיתי נרות מנצנצים מרחוק, ואז נפל לי האסימון, פה בעלי הציע לי נישואין.
הרמתי את הראש מעבר לרכב, וראיתי שביל נרות שמוביל מהחנייה לחוף הים, ופשוט התחלתי לבכות ולהאדים מהתרגשות, בעלי הוליך אותי לאורך השביל לחוף הים שם חיכה לנו סדין ועליו צידנית ושמפניירה.
הרמנו כוסית, ובעלי הוציא מהציידנית 2 מארזי סושי, המאכל האהוב עלי, ולקינוח הערב הוא הושיט לעברי זוג עגילים תואמים לטבעת האירוסין.
אח"כ הסתבר שהחברים שעזרו לו לארגן את הצעת הנישואין, עשו זאת שוב גם הפעם.

avibr95514

New member
הטו באב הבלתי נשכח שלי

הטו' באב שלי שאני לא אשכח בחיי, הוא הטו באב שהצעתי בו לאשתי נישואים
הפתעתי אותה בהופעה כך שבאמצע ההופעה
בשיר ששנינו אוהבים כרעתי ברך והצעתי נישואים
לאשה של החיים שלי

Cow23

New member
האמת עד עכשיו לא היה לי בנזוג בטו באב

לנוכחי רמזתי
חוצמזה שהשנה זה יוצא שבוע אחרי היומולדת אז בכלל

theapocalypse

New member
ט"ו באב לפני 13 שנה

גיל 15 ואהבה ראשונה
נרות, דובים, ושוקולדים בצורת לבבות
הרבה חיבוקים ונשיקות תמימות
אהבת נעוריי, תכולת עיניים ומצודדת
גבוהה, ביישנית וכל הזמן רק מצחקקת
בילינו שעות רבות יחדיו, בשיחות, בחלומות ובתקוות
חשבנו שט"ו באב יביא עימו בשורות חדשות
אך לפתע פתאום, יומיים לפני היום המיועד
התגלה לי שאין דבר טוב שנמשך לעד
נשיקה עם בחור אחר, מתחת לאפי
לב שבור היה מנת חלקי
מאז ט"ו באב הוא יום אפל וקודר
מזכיר לי את הבחורה ההיא ואני מצטמרר
מקווה שבעתיד יהיה טוב ושמח
בינתיים בגיזרה אין על מה לדווח.

כן, בתכלס זה הט"ו באב הלא נשכח שלי. יומיים לפני! הייתם מאמינים?

coral chan

New member
חג האהבה שלי

כי אף אחד לא קבע שיש לציין רק אהבה בין בני זוג.

במהלך שנה שעברה אמי עברה גירושים לא נעימים,
וכך חלפו להם כמה חודשים שהיא לבד, והגיע הקיץ ואיתו ט"ו באב,
ואם בעלה כבר לא בתמונה, מי יעניק לה אהבה ביום זה?

ובט"ו באב תשע"ב הודעתי לה שאנו יוצאות לדייט!
ובתוכנית: ההופעה אלגריה של סירק דה סוליי,
ולאחר מכן קינוח מתוק בגלידריה אהובה.

וכך יצאנו שתינו לדייט מדהים ביופיו,
שלעולם לא נוכל לשכוח.

ואם אזכה בזוג כרטיסים אלו, ברור מי יהיה הדייט של לחג האהבה גם השנה,
כי אין כמו אמא, ואין כמו אהבתה

TDKR

New member
הט"ו באב ששינה לי את החיים.

זה היה לפני 5 שנים, אבל נראה כאילו היה רק אתמול. ב-2008 החלטנו לאמץ חיית מחמד מצב"ח רמת גן, אבל מסתבר בדיעבד שהלכנו לבחור בת משפחה. יהיה נכון יותר לומר שלא בחרנו אלא שנבחרנו, ומאז למעשה חיי השתנו מן הקצה אל הקצה. נודלס, כבר בת 6 וחצי, התאהבה בנו מהרגע הראשון ואנחנו בה. אפשר לומר שכמעט מהרגע הראשון, ממש במובן המילולי של המילה. תמיד חשבתי שהיא זו שתלותית נורא בי, כשההפך הוא הנכון.

בזכותה הבנתי לראשונה את המשמעות האמיתית של המילה "להתאהב". היא לא גרמה לי להתאהב רק בה, אלא גם בחיים עצמם. נודלס העבירה אותי תהליך נפשי ארוך וקצר, שבזכותו אני יכול לומר שאני יודע בגרות ואהבה מהי.

אפשר לומר בכנות ובוודאות שהייתי במקום אחר לגמרי כיום, לולא אותו ט"ו באב אי אז, לפני חמש שנים. נודלס, שתמיד הערכתי, שאני מעריך ותמיד אעריך... חיי מוקדשים לך, באהבה.

ט"ו באב של פעם בחיים

לפני שלוש שנים ביום האהבה נסעתי לחברה באוטובוס והרהרתי במהות היום והתעצבתי לי שמעולם לא חגגתי אותו,או יותר נכון שלא היה לי עם מי לחוות אותו .
ירדתי בתחנה והתחלתי ללכת לכיוון הבית שלה כשלפתע בחור כהה שיער ניגש אליי עם מבט מעט נבוך ואומר לי בפשטות שהוא הסתכל עליי במשך כל הנסיעה באוטובוס ושמצאתי חן בעיניו, שהיום יום האהבה ושהוא החליט לאזור אומץ ורוצה להציע לי לצאת איתו לדייט, כמובן במידה שאני פנויה ואין לי תוכניות אחרות.
מופתעת אמרתי לו שזה נשמע ממש מוזר ושתודה על ההצעה אבל שאני לא יכולה . הוא חייך וביקש שאקח את מספר הטלפון שלו למקרה שאתחרט . לקחתי .
המשכתי לבית של החברה מבולבלת וקצת מתחרטת ולאחר שסיפרתי לה על שקרה היא שיכנעה אותי לצבור אומץ ולהתקשר אליו. התקשרתי . קבענו שהוא יאסוף אותי .החלטתי לקחת סיכון פעם אחת בחיי. סיכון שבהחלט השתלם:)
הוא אסף אותי בערב ונסענו למסעדה נחמדה ורומנטית והשיחה קלחה והאווירה הייתה טובה והרגשנו שאנחנו מכירים נצח .
משם נסענו לשבת קצת על החוף מחזיקים לנו ידיים .
חזרתי הביתה אחרי הרפתקאה שהתחילה כל כך במפתיע, ואפילו שלא היינו באמת מאוהבים עדיין באותו ט"ו באב הדייט ההוא סלל את הדרך לאהבה הענקית שיש לנו כיום .
מאז לט"ו באב יש משמעות כפולה בשביל שנינו ,יום מיוחד בהחלט!

D i m k a

New member
ט"ו באב של חייל

זכור לי במיוחד ט"ו באב שהייתי בטוח שאאלץ לבלות בנפרד מהחברה שלי.
בדיוק הייתי באותו שבוע בתורנות שמירה בבסיס בו שירתתי... עם נשק, אפוד וקסדה... שיגרה שמורכבת משמירה ושינה ושמירה ושינה... לא בדיוק המצב הרומנטי ביותר מה גם שאני שומר בתוך הבסיס וחברה שלי בכלל לא חיילת. זה היה בתקופה שרק התחלנו לצאת ולא רציתי לוותר לגמרי על היום המיוחד אז ניסיתי למצוא חבר שיסכים להחליף אותי בשמירה כדי שאוכל להיפגש עם חברה שלי. למזלי היה חבר טוב שהסכים, בהיותו מחוסר חברה באותה התקופה, אבל הוא יכל להתחייב רק לשעתיים.
זה בכלל לא הרבה זמן כשצריך להחליף בגדים, לנהוג לעיר הסמוכה, לבלות קצת, ולחזור בזמן להמשך השמירה.

בכל זאת הלכתי על זה!
התלבשתי בזמן שיא, נהגתי קצת מהר מהמותר ואספתי את החברה שלי חיש מהר.
בגלל שהכל נקבע די ברגע האחרון לא היו לנו תוכניות ספציפיות אז פשוט נסענו עד שראינו בית קפה שהיו לו בלונים אדומים קשורים לכסאות בחוץ.
חשבנו - שזה נראה מקום נחמד ונכנסנו.
הזמן שהיה לרשותינו לא הספיק לארוחת ערב של ממש אז דילגנו יש לקפה וקינוחים שהיו מעולים, ואף קיבלנו שוקולד בצורת לב מהבית קפה לכבוד ט"ו באב.
ישבנו מחובקים כמה שהזמן איפשר, נהננו מכל רגע וכל שניה ביחד כי ידענו שהן ספורות והיינו מרוצים עד הגג שלמרות השמירה יצא לנו "לגנוב" קצת זמן ביחד,
וזה בהחלט ט"ו באב המיוחד ביותר שהיה לי :)

MissKrolen

New member
הפתעה!

אני הכי בעולם אוהבת הפתעות, והט"ו באב הבלתי נשכח שלי היה כשחבר שלי עשה את עצמו כאילו הוא שכח בכלל מהיום הזה.
כשבאתי קצת לקטר שככה הוא מעז ושוכח הוא הפתיע אותי עם לילה בבית המלון ההכי מטורף בארץ - יערות הכרמל - עם חבילת מסאג'ים והמון כיף לשנינו, שנסענו אליה עוד באותו היום.
זה היה פשוט מושלם, משחרר ורומנטי בצורה יוצאת דופן!

למעלה