זוכרים את FMNA ו- FMCC

זוכרים את FMNA ו- FMCC

לפני כחודשיים, בסביבות חודש מרץ כאשר ניסיתי להאיר את עיני כותבי הפורום, קיבלתי קצת ציחקוקים על המניה......שיום לאחר מכן היא ירדה ל 70 סנט אחרי ראשלי מטורף שהיה יום קודם לכן שנתן 40% ומעלה.....

היום כעבור חודשיים מכרתי את המניות ב 3.98$ והשניה ב 3.65$ לאחר שהן עלו היום ב 33.3% והשניה ב 28% עליה שהיתה בהמשך לעליות ביום שישי שהיו 41% ו- 40.5%

כעת לטעמי קצת מסוכן להיכנס למניות אלו מהטעמים שהזכרתם בשרשורים הקודמים.

אני מודה שאני נתתי מכ העל המניה רק כי הייתי כבר בפנים ורציתי לתגמל את עצמי על ההמתנה, היום לטעמי זו התאבדות....לא לבעלי לב חלש.

משקיע בב"ש

קרלטון

New member
תשואה לא רעה בכלל...

יפה שהפוזיציה אפשרה לבסוף יציאה בשערים כאלה. מה זה מלמד אותנו לעתיד, קשה יותר להסיק.

התשואה האמיתית שלי היא פי 10

עשיתי סה״כ תשואה של 300% וקצת על פאני ו 260% על פרדי.

אבל כל עניין מניות הבכורה הפחיד אותי אז המתנתי לראלי המתאים כדי לצאת.

משקיע בב״ש

חחחח...... זה תלוי

כמו שאני תמיד אומר, אפיק ההשקעה תלוי בעיקר באופי של המשקיע.

הנדל״ן אני מקדש את התשואה ותזרים המזומנים לצג המינוף.

במניות אני יותר מנסה להשקיע בתחומים בהם אני מבין יותר כגון: ביומד.
כשאנשים מביטים בתיק שלי הם מחווירים אבל נכון לעכשיו הצלחתי להכות כל מדד ב 5 השנים האחרונות.

לא כולם בנויים לספוג 70-90% הפסד על הנייר לתקופה דל שנה שנתיים בכדי לצאת עם 400-500% אחוזי תשואה בסוף התהליך. אני לא סוחר יום ולא מנתח טכני, בתיק שלי אני מביט פעם בחודשיים. מאחר ואני משקיע בכל מניה לתקופות של 2-5 שנים, לא כולם בנויים לראות טלטלות לאורך זמן.

משקיע בב״ש

תיזהר

הצלחות הן הרבה יותר מסוכנות מכישלונות. הזדמנויות יש בלי סוף, ובכל אחת יש לצד הסיכוי גם סיכון. אף אחד לא ׳ציחקק׳ עליך כשהזכרת את המניות הללו, פשוט אף אחד לא התלהב מכיוון שמרבית הכותבים כאן מספיק מנוסים כדי להבין שמדובר בסיכון גבוה.

אז מברוק, תהנה מההצלחה, ותנסה לזכור שזה ממש לא אומר כלום על ההשקעה הבאה שלך.

הי, ברור לי

יש אנשים שרואים בתיק שלי כתיק מסוכן מאוד.

מאחר והשקעתי בחיפושי נפט בעברי.

כיום אני בעיקר משקיע בביומד ועד אתמול במניות הבנקים.

ההפסד היחיד שהיה לי היה כאשר חרגתי מהאסטרטגיה שלי ממש ללא סיבה ולמדתי מכך רבות.

לרוב יש לי מחיר יעד ליציאה בסמן הקניה.

ב 5 שנים האחרונות אני ומרווח בממוצע 300-500% על השרירותי הממומשות (לא על הנייר).

אני בהחלט משתדל להיזהר ולא לקפוץ מעל לפופיק ותמיד משתדל להיזהר מהכאפה שהשוק יכול להנחית עלי.

לסיום: אני משקיע פשוט, משקיע שקצת מפחד אבל משתדל לא להתרגש מכל תנודה והכי חשוב משקיע רק לטווחים ארוכים, אין אצלי מניה שאיני מחזיק לפחות במינימום לשנתיים. כל שנותר זה רק לקוות שימשיך כך.

משקיע בב״ש

הרבה קיבלו בראש אתמול

הראלי שנמשך כ-3 ימים רצופים עם עליות של 30% בממוצע לכל יום משכו אחריהם עדר רוכשים.

אתמול בתחילת יום המסחר, הראלי המשיך (גל קונים אחרון) עד הגעה למחיר שיא של 5$ ראו תמונה.

ואז לא עברו 30 דק׳ מיום המסחר והבלאגן התחיל.

בשלב מסויים השיא היה בירידות של 40%, אבל לקראת סוף המסחר התייצב על 28-30% ירידה במניות אלו.

היום גל הירידות בטח יימשך.....

משקיע בב״ש

mnakash

New member
סוג של שותף לדרך

http://www.gurufocus.com/news/22021...0-million-stake-in-fannie-mae-and-freddie-mac

לא בדיוק שותף כי קנה מניות בכורה אבל ברוס ברקוביץ׳ אחד המשקיעים המפורסמים והמוצלחים בעולם בפוזיציה לא קטנה (בטח יחסית למניות otc). ברוס הוא אחד עם ביצים גדולות שהולך על פוזיציות גדולות, שנויות במחלוקת נגד העדר. אפשר להבין את זה מהפוזיציות שלו בפיננסיות, מבטחות משכנתאות ו aig. לא יפתיע אותי לראות אותו מפסיד 50% בשנה רעה (בה השוק ירד נניח 25%).

אני יצאתי מהפוזיציה בשיא

לאחר העליה של שבוע שעבר ב 140%.

אבל מענין מה גרם להתרסקות, אני קורא דיווחים אבל לא מוצא משהו משמעותי דרך הסלולרי.

משקיע בב״ש

למעלה