חדשות הטוויטר

omer719

New member
חדשות הטוויטר

אז לכל אלה שאין כוח להוסיף לחשבון הטוויטר שלהם את כל ה- 24 מתמודדים ואת השופטים עשיתי את זה בשבילכם (תעריכו את ההשקעה!!! מקווה מיד למחוק איזה 8
חבל שדחו את זה עוד קצת).
ופה אני אעלה לכם חדשות חמות היישר מהטוויטר, לא חשבתי שיהיה יותר מידי, אבל אנשים מעדכנים בטירוף, תמונות, עידכונים וכבר כמה ספוילרים למי שעוד לא ראה את החלק שכן שודר, אז תהנו

omer719

New member
רייצ'ל קרו בוחרת פייבוריטית -

רייצ'ל -
@BeatriceMiller you are Amazing and I love your voice be confident and know that your are a star :)
@ BeatriceMiller את מדהימה ואני אוהב את הקול שלך, אני בטוחה ויודעת שאת הולכת להיות כוכבת!

ביאטריס -
Thank you @iamrachelcrow for following me! You're amazing babe! <3
תודה רבה שהתחלת לעקוב אחריי, את מדהימה בייבי.

lakilaki12

New member
:)

רייצ׳ל היא הפייבוריטית שלי משנה שעברה, וביאטריס היא הפייבוריטית שלי השנה.. מת על שתיהן :)

omer719

New member
קלואי מפזרת את השמועות ומכריזה -

KhloéKardashianOdom ‏@KhloeKardashian
The rumors are true... I will be hosting @TheXFactorUSA this season!!! http://bit.ly/RzxKxD SO excited!
השמועה הייתה נכונה... אני אנחה את האקס פקטור העונה! כל כך מתרגשת!

וגם מריו - Mario Lopez ‏@MarioLopezExtra
Alright guys, it's official… I'll be hosting @TheXFactorUSA ! Looking forward to working with @SimonCowell and the rest of the amazing team
אוקיי חברה זה רישמי, אני אנחה את האקס פקטור ואני מצפה לעבוד עם סיימון וכל שאר הצוות המדהים!

מה דעתכם
?

omer719

New member
לאחת מבחירות השופטים -

ניק יאנגרמן מהקבוצה של דמי לא עובר ומתקשה להבין -
NickYoungerman ‏@NickYoungerman1
I was different from all the contestants, I wasn't a singer. I'm heartbroken over the outcome because I feel I deserve a spot at live shows.
הייתי שונה מכל שאר המתחרים, לא הייתי זמר. נשבר לי הלב מהתוצאה בגלל שאני הרגשתי שמגיע לי מקום בתוכניות החיות.

omer719

New member
ווילי מצוייר -

תמונה משעשעת שווילי העלה שמעריצים הכינו לו -

omer719

New member
מה עבר על השיער של דיימונד?

היא הכריזה ב13.10 על 'שיער חדש', אני אישית מקווה שהיא תוותר עליו.

omer719

New member
ראיתי את התגובה שלך,

וחשבתי שזה על השיער של דיאמונד, ואני כזה - באמת?!?!

חחח בהחלט נראית פה טוב!

omer719

New member
וינו אלן התחיל לעקוב אחריי.

WHAT? הוא עכשיו יעקוב אחרי כל מי שעוקב אחריו
?

למעלה