חול המועד סוכות-לבוש רביעי
H Happy Goth New member 19/10/16 #2 מה הולך עם מכנסיים חומים? מכנסיים מהסייל של H&M שקניתי באוגוסט ועדין לא לבשתי. נוחים מאד ונעימים בטירוף אבל מה הולך איתם?....
מה הולך עם מכנסיים חומים? מכנסיים מהסייל של H&M שקניתי באוגוסט ועדין לא לבשתי. נוחים מאד ונעימים בטירוף אבל מה הולך איתם?....
R Rosie52 New member 19/10/16 #3 כל כך הרבה אופציות תכלת, לבן, כתום, חלק מהכחולים והירוקים ואפילו אדום.   תפור עלייך הלוק הזה ומדגיש כמה שאת חתיכה. השרשרת ---> שוס!!!   רוזי  
כל כך הרבה אופציות תכלת, לבן, כתום, חלק מהכחולים והירוקים ואפילו אדום.   תפור עלייך הלוק הזה ומדגיש כמה שאת חתיכה. השרשרת ---> שוס!!!   רוזי  
H Happy Goth New member 19/10/16 #6 תכלת ולבן יש לי אפילו כתום יש! אדום אין   תודה רוזי אהובתי  
S shmickey New member 19/10/16 #4 אני חושבת שבגלל שהם בחום כהה וקצת מזכירים שחור, הם ילכו כמעט עם הכל. תתחדשי, יצא לך לוק מגניב
S shmickey New member 19/10/16 #5 אני בבית במיטה עם חום.. ולכן לא לבושה.. מצרפת תמונה מהחג במקום (למרות שאני לא מופיעה בה)
R Rosie52 New member 19/10/16 #9 העיקר ש אהובתי בתמונה תרגישי טוב ומהר, את שומעת!   אוהבת עד הגג בקומה 12   רוזי