חלומות...... חלומות.....

גם אני לפעמים אוהבת לראות החלקה על קרח

אבל לעשות את זה נראה לי כואב...

החלקה במרכז קנדה.

עמדתי שם כל הזמן ליד הגדר ולא זזתי ממנה פחדתי ליפול.

חידUש

New member
חלומות...... חלומות.....

אילו חלומות עוד לא הגשמתם, ולמה? מה מנע בעדכם
להגשימם?

האם חלומות שהגשמתם, ענו על שאיפתכם?
האם אתם מרוצים ביומיום?

אני אוהבת לחלום ולהגשים, לי זה נותן טעם מתוק לחיים,
ומה אתכם?
מה אתם חושבים?

יום נפלא

טוב,אז ככה.

החלום שלי הוא רכב אספנות.יענו רכב ישן בן 30 שנה ומעלה.אני לא בררן.לא אכפת לי דגם או שנה,העיקר שיהיה שמור.
ומערכת סטריאו חזקה ברכב עם סאבוופר חזק.
למה לא הגשמתי?להחזיק רכב אספנות זה עסק מאד יקר.קשה להשיג חלקים או מי שידע לטפל ברכב.
לגבי המערכת ברכב שלי הבגאז מפוצץ ולשים רמקולים ענקיים זה רק בבגאז,כך שכרגע זה לא רלוונטי.
מרוצה ביום יום?כן.

אלו חלומות בנתיים הגשמת?

אצלי יש איזה חלום ישן (מאז שאני ילדה קטנה) ועדיין בתוקף שקשור לשירה
(נראה לי שאיזה חצי מאזרחי מדינת ישראל רוצים להיות זמרים לפי איך שזה נראה בטלויזיה).
דברים שמקשים עלי או מעכבים אותי מהלגשים אותו הם ביקורת עצמית, חוסר ביטחון ביכולת השירה שלי (לפעמים אני קוטלת את עצמי, ולפעמים אני דווקא ממש מתלהבת ממה שיוצא ממני...
ואז כאילו מתמלאת באיזו מן התרוממות רוח כזאת...), קושי בעמידה מול קהל ובאופן כללי בעמידה בביקורת, חוסר סבלנות ומיאוס ממעט שיעורי פיתוח הקול שלקחתי מתישהו, דברים טכניים אחרים (שפה לא המקום להתחיל לפרט).
הכיוון שלי הוא יותר ג'אזי (יותר קל לי לשיר) אך לאו דווקא. כשאני רואה הופעות של זמרות מסוימות יש לי איזו צביטה בלב כי גם אני רוצה...
בגדול, יכול להיות שאי שם בעתיד אגשים את זה, אבל כרגע נוח לי וגם נראה לי נכון עבורי ללכת צעד צעד. צעד אחד שכבר עשיתי הוא לשיר באיזו חתונה בכניסה לחופה.
האמת היא שאני גם נורא אשמח לאיזו חלטורה, כלומר איזו הקלטה של שיר אחד לצורך התנסות ובעיקר למען החווייה והידיעה שבדקתי איך זה עובד בשבילי...

לגבי הקלטה

אני שמעתי שיש ברמת אביב אולפן שבו אפשר להקליט שיר בשביל החוויה,העניין שאת מהצפון,תראי אולי יש באזור שלך משהו בסגנון.

נראה לי שכמעט בכל אולפן הקלטות אפשר לעשות

את זה. התכוונתי יותר למישהו שיחפש זמרת לצורך משהו שהוא כותב/מנגן ויבחר בי מתוך כך שיאהב את השירה שלי,
אפשרות אחרת היא קבוצת נגנים שאפשר להצטרף אליהם בשירה בשביל הכיף,
חשבתי גם לנסות אולי מתישהו ללכת לג'אם סשן אבל בנתיים לא נראה שזה יקרה בעתיד הקרוב.
בנתיים זה רק דיבורים, עד שאני מבצעת משהו לוקח הרבה זמן

חידUש

New member
תודה לכל המגיבים והמתייחסים

אמרה לי פעם מישהי שאני מאד מעריכה:
"חלומות צריך להגשים, ואם הם לא התגשמו,
להחליף חלומות ולחלום חלומות ראליים"

למעלה