חמשת הדברים הטובים של היום/אתמול/מחר/מחרתיים

הרבה הרבה טוב

עברנו לארץ אחרת-מעבר לא פשוט,מאוד מתיש מבחינה פיזית ורגשית- אבל גם מאוד מרגש. המון חוויות חדשות ומרגשות ואני לגמרי פתוחה לכל החוויות האלה, כך שזה בכלל מראה לי איך השתניתי לטובה ונפתחתי לדברים. זוהי בכלל אחלה יציאה מאיזור הנוחות שלי

&nbsp
טלפון חדש ושווה - גיליתי חבר חדש ושמו גוגל מפס, סופסוף קנינו גם טלפון שאשכרה הגוגל מפס עובד שם וזה ממש נתן לי הרגשה של ביטחון ,במיוחד שמיום שני אני אמורה להסתובב לבד וזה משהו שמאוד הלחיץ אותי, אז הגוגל מפס והטלפון החדש הרגיעו אותי.
&nbsp
חתמנו אתמול על חוזה שכירות לדירה שנראית ממש טוב ועוד אמורה לעבור שיפוץ ולהתחדש, איזור מעולה, קרוב לסאבווי ואפילו יש לי דנק אנד דונאטס ליד

באפר איסט סייד

אני ממש חששתי מזה- אני הולכת לאיבוד בישראל, אז בניו יורק בכלל...
ממש רווח לי שמצאנו וסגרנו

עכשיו יש לי חודש שלם להסתובב ולהנות ברוגע, להכיר את ניו יורק- עד המעבר (וגם אז אני אהיה בחופש, אבל עסוקה בלארגן את הדירה
).

מה, בדיוק להיפך

מנהטן הרבה יותר קלה לניווט מאשר כל עיר בישראל. היא מסודרת בשתי וערב, הרחובות ממוספרים כך שכשהולכים למעלה (צפונה) המספרים עולים, והשדרות גם פחות או יותר ממוספרות ממזרח למערב. זה נפלא! לדעתי בסוף החודש הזה כבר תתמצאי מצוין.

haych

New member
היום

1. הדרך הביתה עברה חלק. ציפיתי להגיע שעתיים מאוחר יותר! ואמא שלי הפחידה אותי שכשהיא חזרה מחו"ל בראשון בבוקר באותה שעה שאני חזרתי-התא מטען היה מפוצץ תיקים והיא לא הצליחה להוציא את התיק שלה והיו צריכים לרדת כדי לעזור לה-והתיק שלי ענקי! אבל בקושי היו אנשים על האוטובוס ושלפתי אותו בלי בעה.

2. קבלת הפנים של הכלבה שלי.

3. ההורים המדהימים שלי שמעבר לזה שמימנו לנו ארוחה במסעדה ליום נישואין-גם עשו לנו קניות כדי שיהיה אוכל בדירה, תדלקו לנו את האוטו ועוד קנו מתנה לחג!

4. קפה טעים של ישראל ולא מגעיל של אירופה.

5. יום של בטלה בבית (בינתיים זה עוד כייף..)

Fufu The Girl

New member
היום...

חשבתי שיש לי 5 דברים, ואז התחלתי לכתוב וגיליתי שיש לי רק 2... מתקבל?

1. דייט עם הקוסמטיקאית שלי... טיפול יופי לפני החג! כמה התגעגעתי אליה...

2. אחרי 3 חודשים אני הולכת לקחת את הסרט + התמונות של החתונה... אני מתרגשת!

haych

New member
כולה 12, חכי קצת...

אני בטוחה שעד סוף היום תמצאי עוד 3 דברים טובים!

באמת מרגש לקחת את הסרט והתמונות - תראי לנו כמה!

Fufu The Girl

New member

מבטיחה למצוא עוד 3 דברים טובים אחרי השעה 17:00...

אין לי כוח לעבודה הזאת יותר!!!

haych

New member
היום - יום ב

1. הלכתי עם א' להתנדבות שלו (הוא מתנדב עם הכלבה שלנו במכז יום לקשישי) - היה מאוד מרגש לראות איך הקשישים מתלהבים מהכלבה וכמה טוב הביקור שלה עושה.
2. מצאתי משרות לשלוח אליהן קו"ח. עכשיו צריך שיתקדם משהו...
3.חצי שעה אחרי שהתלוננתי לא' שהגננים שהיו לפני שלושה שבועות והיו צריכים לחזור למחרת פשוט נעלמו - התקשרה הועד בית ואמרה שהיא רוצה לתאם איתנו מועד מתי הם יבואו שוב! אפשר לבקש מליון דולר?
4. (אני כותבת את זה כאן כדי שאהיה חייבת לעשות את זה...) - אני מתכוונת לצאת להליכה.
5. ראיתי חברים תוך כדי שעשיתי רגליים - שמחה כפולה :)

Fufu The Girl

New member
הזכרת לי!

עוד דבר טוב ששכחתי...
שהייתי אצל גיסתי והיא אמרה לי שהיא מתנצלת אבל היא חייבת לנטוש אותי לאיזה 10 דקות כי היא חייבת לעשות רגליים ואיכשהו אמרתי לה שתחזור מהר כי היא הזכירה לי שגם אני צריכה לעשות...
מפה לשם יצא שהיא עשתה לשתינו...

אז יש לי רגליים חלקות וזה דבר טוב!

haych

New member
של יום ג'

1. הלכתי ללשכת התעסוקה. הצעד הראשון בדרך לקבלת דמי אבטלה! עכשיו צריך לדרוף אחרי מקום העבודה כדי שימלאו את הטפסים.
2. הלכתי לקנות מתנה לחג להורים. התקשרתי לא' כדי להתייעץ איתו, והוא נזכר להגיד לי שהוא ראה משהו שעונה על תיאור המוצר שנתתי בתחנת דלק, ב-100 ש"ח פחות. הלכתי לתחנת דלק-ולהפתעתי זה היה אותו מוצר בדיוק! אז גם קניתי מתנה, וגם חסכתי מאה ש"ח

3. ביקרתי במקום העבודה והיה כייף ומרגש. איכשהו נתקעתי שם כמה שעות.
4. א' השאיר לי מגנום הפתעה במקפיא:) זה מגנום בראוניז-טעים מאוד!
5. התחלתי לשבת על היומן מסע של הטיול, ולהפעתי זורם יפה! בגלל שזה טיול מסוג שונה ממה שאנחנו עושים בד"כ, לא הבאתי הפעם יומן, אבל במהלך הטיול החלטתי כן לתעד והתחלתי לכתוב ממש בנקודות בודדות בטלפון. אז עכשיו אני מרחיבה ולהפעתי אני זוכרת די הרבה ולגעת ברוב החוויות.

למעלה