בכללי על המתמודדים והשלב הזה
אהבתי את הרעיון שלכבוד העונה האחרונה מביאים מתמודדים מעונות קודמות לשלב דואטים עם מתמודדי העונה...רק שאני אמביוולנטי אם השלב היה אמור לקרות
כבר עכשיו, כ"כ מוקדם.
חרה לי שלא הייתה אהדה מספקת מהקהל ו/או מצד ההפקה/ריאן לדיוויד קוק, הוא אחד המתמודדים הגדולים שיצאו מהתוכנית!
ובאופן סובייקטיבי יותר-אחד הזמרים האהובים עליי.
אז השופטים סותרים את עצמם...מצד אחד אומרים שזאת אחת העונות הקשות עם המתמודדים הכי טובים(ממש
על כל עונה אומרים את זה), אבל מצד שני מודים/לא מסתירים את דעתם על
הבינוניות של המתמודדים במיוחד השבוע, בשלב הסולואים...מה שנכון-נכון.
אין הרבה מתמודדים שאני מחבב העונה ועד שיש כאלה אז הם עפים...התבאסתי שCJ למשל עף, הוא ממש טוב! מה נסגר עם השופטים?!
גם את קורי אהבתי והוא עף...ג'יימס ה-8 כנ"ל
מבין אלו שנותרו אני מחבב בעיקר את- דלטון, לי-ג'ין, מני, מקנזי וגם תומאס חביב. כן, מוזר שאין אף בת שאני מחבב העונה
ועוד אמרו שזאת עונת הבנות...נו בטח כי הם עפים על לה-פורשה הזאת
אוליביה גם די מעצבנת אותי, אומנם נכון יש לה קול מיוחד אבל היא לא תואמת את האופי והאטיטוד שאמורים להיות לקול כזה...כך שלעיתים זה יוצא די מביך(כמו הביצוע שלה לדמי-לובאטו)
טריסטן הייתה חביבה עליי עד השבוע, היא עשתה רושם של זמרת פופ מרגשת עם בחירות השירים שלה, ואז הופ הגיע השבוע ופתאום היא זמרת קאנטרי אה?!
לא מתאים לה למען האמת
אגב, איזה מגניב שביצעו את black&gold בתוכנית! לא הייתי מאמין שזה ייקרה
ומרגיז אותי שג'ניפר אמרה למתמודדים שהם צריכים לבחור שירים שהקהל מכיר ויסחוף אותם יותר...
לא תודה! טוב שיש את השלבים הראשוניים האלו שהמתמודדים מתפרעים עם בחירות השירים שלהם, גם אם לא מדובר בהכרח בשירים מוכרים וחרושים...בלייב זה כבר משתנה ושוב אותם שירים חרושים שוב ושוב
אז שבוע הבא
TOP10 מה שאומר עוד 4 יעופו...