בחזרה להתחלה: הופעות+תוצאות
לא היה כזה מעניין השבוע...ועוד הנושא של שבוע הבא הוא שנות ה-80
אתייחס לכמה מהמתמודדים:
ג'סיקה- השבוע היא הייתה במיטבה! גם בהופעה עם השיר שלה שהייתה מוצלחת (אבל מסכים עם קית' שפלג גוף תחתון שלה"מקובע" ולא מתכתב עם העליון), וגם בדואט עם כיילב...הדואט שלהם היה הדואט של הערב
סאם- אני כן חושב שהוא עבר תהליך בתחרות...נכון שהוא עדיין מופנם וביישן, אבל הרבה פחות מבעבר. הביצוע היה טוב, אהבתי.
ג'ינה- למה היא חזרה לתלתלים? היא נתנה ביצוע ווקאלי טוב והאווירה של השיר הייתה אחרת, היא הטביעה את חותמה בשיר...בין הפזמונים היה קצת משעמם.
חבל שהיא לא הראתה את הריינג' שלה ועשתה משהו בסגנון של קרלי רוז בX פקטור US, יש לה איזה ראן בביצוע שלה שהוא ממש מצמרר...כך שהיא הצליחה לגרום לי להוריד את הגרסא שלה לפלייליסט
http://youtu.be/x-NTx2-rnuE הפעילו מ2:25, והראן המדובר מתחיל מ-2:40 עד סוף השיר.
דואטים
הדואט הכי טוב של הערב היה של כיילב וג'סיקה
שילוב בומבסטי, שניהם נתנו את המיטב.
המצופה היה דווקא שהשילוב של אלכס וג'ינה יהיה מיוחד, אבל...זה היה נחמד ותו לא. תמוה לי עניין החברויות העונה, במיוחד של שניהם-הם טוענים שהם ממש חברים טובים, אבל זה כלל לא ניכר בהופעה, וגם בסופה הם לא התחבקו ממ
מוזר לי משהו
איך גרסאות הסטודיו? מה מומלץ לשמוע?
התוצאות: השופטים מצילים את סאם, ראיתי שהתמרמרתם כאן על זה...ממ אני במחשבה אופטימית שג'ינה וג'סיקה לא יצטרכו לעמוד הצלת השופטים, אז...אם כבר להציל מישהו זה את סאם שהוא חביב
עדיף מבחינתי מאשר שישתמשו בהצלה בשביל מלאייה
(בתקווה שהיא זו שתעוף שבוע הבא)