עוף בתנור עם תפוה"א ובטטות.
לבבות ארטישוק ממולאים בבשר בקר טחון ברוטב עגבניות.
אורז לבן משודרג עם תערובת של פירות יבשים ופיצוחים.
שעועית ירוקה מאודה, סלט סלק וחצילים בטחינה.
האוכל אמור להספיק לפחות לשלושה ימים הקרובים.
אהה ואפיתי גם עוגיות טחינה וקוואקר ועוגת תפוחים בחושה.
אני מרתיחה סיר עם מים ושמה כפית מלח בתוכו, לאחר רתיחה מוסיפה את השעועית הירוקה ונותנת לה להתבשל לא יותר מ 3-4 דקות, מורידה מהגז ומעבירה ישירות לקערה עם מי קרח על מנת לעצור את הבישול ולשמור על צבע ירוק רענן. אני ממליחה עם מלח גס ומתבלת עם מיץ לימון ושמ"ז ופש"ג. הכי פשוט בעולם. אני באופן אישי לא אוהבת ירקות מבושלים ברוטב עגבניות ומעדיפה אותם בצורה הטבעית שלהם וכמה שפחות להתעסק איתם. אוהבת לאכול על גבול החי ולא מבושל לחלוטין.