יש לי בקשה לתורמים כאן ובכלל

יש לי בקשה לתורמים כאן ובכלל

קרה לי כבר כמה פעמים שהעבירו לי בגדים עבורי או עבור הילדים שלא מתאימים מבחינת המידה,הגילאים ,בגדי חורף והיו בלויים עם קרעים.
אני תמיד ממיינת בגדים כשאני מוסרת במיוחד כשהם לא שלי ולמרות שדברים אולי נעשים בהיסח הדעת אותי זה מאד מתסכל ומבזה.

אנא, כבר בקשתי בגדים עבור ילדיי כמה פעמים ולא קבלתי את המידה המתאימה,בגדי חורף שלא צריכה ,קרעים בבגדים ועוד וזה לא מתאים,פשוט מתסכל,
אין בכתוב כאן צורך לפגוע אלא להעביר מסר פשוט.

תודה

אילנה.

מחזק ומבהיר

צריך לחלק את הבעיה לשתיים:
בגדים קרועים ומלוכלכים, עם כל התודה, זה פשוט מיותר והייתי משתמש במילה יותר חריפה, גועל נפש.
לכן מעתה אני מבקש ששם הנותנים יצויין על השקית

בנוגע לביגוד לא מתאים, אם הוא נקי ומסודר, אני מבקש ממך ומייתר המקבלים להתייחס לזה בתודה ברוח טובה. לא כל מי שמוסר או מוסרת מסוגלים למיין ולמדוד ולפעמים הם טועים בטביעת העין.
לכן, מיוחדת, לא קרה אסון. תגידי לי ואקח ואעביר הלאה.

שתי בקשות נוספות - מתורמים ונתרמים

אמנם זה לא קורה הרבה, אבל לי זה קרה וסביר להניח שגם לאחרים: קרה לי שאנשים הבטיחו כל מיני דברים, כולל שיעבירו פריטים באמצעות שינועים. מדובר בפריטים דוגמת בגדי ילדים, צעצועי ילדים וכד'. אחרי ההבטחות שום דבר לא הגיע. מבירור שערכתי הסתבר שאותם תורמים החליטו ש"עניי עירם קודמים" והעבירו את הפריטים אליהם, מבלי לטרוח לעדכן אותי. חבל, כי כגודל הציפייה כך גודל האכזבה, במיוחד כאשר תורמים הם גם נתרמים בעצמם, כולל על ידי.

בקשר לנתרמים: אף פעם לא מזיק להגיד תודה (גם באופן פרטי). הבגדים לא מתמיינים מעצמם.

גם לי יש בקשה /שאלה בעניין אחסון חפצים

בשעתו היתה מישהי ששמרה אצלה חפצים שנאספו לטובת הקהילה - במחסן (אולי בבית)
לפני שהם נמסרו הלאה....

האם יש אופציה כזו אצל מישהי/ו גם היום..?

נמחקה הודעה שניצלה את השירשור להתחשבנות אישית

נא להתיחס לסוגיה העקרונית
בני, מנהל הפורום

נמחקה הודעה נוספת שהתיחסה למחיקה שלי

לפי כללי תפוז, ויכוחים על פעולותיי כמנהל הפורום יהיו רק בהודעות פרטיות.
אלה שלא מבינים את רוח ההסבר הקודם שלי ומתעקשים להתחשבן על גבי הפורום עלולים להבין שהמנהל יכול להיות גם "לא נחמד"...

tapuzo2

New member
עדיף למצוא חנות יד שנייה ולהעזר בה לתרומות

וגם לחברות הלבשה צריכה להיות אחריות תאגידית - אפשר לפנות אליהן ולבקש מהן שדברים
שלא נמכרו שהם זורקים או זרוקים באיזה מחסן ואין מה לעשות איתם או מחלקים לעובדים וכו'..
שיתרמו מדי פעם עודפים וסוג ב' או מוצר שהדגם שלו ירד מהמדפים וכו' דרך עובדות סוציאליות
לאנשים נזקקים. תפני לעובדי הרווחה בעיר שלך ותבדקי אם אין כבר פרויקט כזה. אם אין
אפשר להתחיל פרויקט של פנייה לקניונים, רשתות בגדים ויבואנים לבדוק אם הם יכולים לבצע
ארוע התרמה כזה.

למעלה