![](http://timg.co.il/f/Emo41.gif)
![](http://timg.co.il/f/Emo41.gif)
אוקיי, אז כבר יש לכם את קונסולת המשחקים הכי מוצלחת כבר לא מעט זמן, אבל יכול להיות שאתם עדיין לא מודעים למלוא הפוטנציאל שלה:
1. HDMI Device Link - אם יש ברשותכם טלוויזיה מודרנית יחסית של סוני ברוויה, סמסונג, או טלוויזיה חכמה באופן כללי, אז רוב הסיכויים שהטלוויזיה שלכם תומכת בטכנולוגיה שנקראת anynet+.
מדובר בהגדרה שצריך לאפשר באופן ידני ב-PS4 ובטלוויזיה שלכם, שתאפשר לטלוויזיה לזהות דרך חיבור ה- HDMI שמדובר ב- PS4. מה זה בעצם נותן? תקשורת מלאה בין הטלוויזיה ל-PS4.
כאשר תדליקו או תכבו את הקונסולה הטלוויזיה תגיב באופן אוטומטי- תדלק לבד, או תשנה מקור חיבור מ- HDMI1 ל- HDMI של הפלייסטיישן וכו'... כמו כן, תוכלו לשלוט במערכת ההפעלה בעזרת השלט הרגיל של הטלוויזיה, ובמקרה שלי, זה פתח לי אפילו הגדרות גרפיות חדשות שלא היו לי קודם, בין השאר, למי שמכיר את ההגדרה של ה- RGB בפלייסטיישן שאפשר לשנות ל- FULL\LOW\אוטומטי. כשאני שם על אוטומט זה באמת משתנה בהתאם לטלוויזיה עכשיו. ממליץ לנסות מי שיכול.
* סרטון הדרכה מצורף
2. האפליקציה הרשמית של ה-PSN -
פשוט תחפשו בחנות של האנדרואיד/iphone את האפליקציה הרשמית של הפלייסטיישן.
האפליקציה מאפשר לכם להתחבר על הרשת הביתית ל-PS4 ופותחת לכם כמה אפשרויות יעילות למדי, כמו למשל - כל פעם שנפתחת תיבת הטקסט של ה-PS4 תוכלו להשתמש במקלדת של הסמארטפון כדי לכתוב! יעיל מאוד בשליחת הודעות לחברים.
תוכלו להשתמש באפליקציה בתור שלט רחוק, עם מסך מגע שמשמש ממש כמו עכבר, זה עוזר בגלישה בדפדפן של הסוני, צפייה בסרטים וכו'...
ואפילו תוכלו להשתמש בזה בתור מסך שני בחלק מהאפליקציות - אם אתם עושים סטרימינג ל- Twitch ניתן לעשות שהמשחק יהיה על מסך מלא ואת התגובות של האנשים שצופים בכם לראות בסמארטפון, ואפילו חלק מהמשחקים תומכים בזה, כמו למשל לראות את ה- Mini map המורחב של המשחק באפליקציה.
3. חיבור ה- DualShock4 לסמארטפון ו- Remote play - אם תרצו לחבר את השלט של ה-PS4 , כל מה שתצטרכו לעשות זה ללחוץ על כפתור ה- SHARE + כפתור ה- PS בו זמנית, עד שנורית הלד תתחיל להבהב בלבן, ואז להפעיל את ה- bluetooth בטלפון. (זה לא יעבוד לכולם, חלק מהטלפונים צריך לעשות ROOT בשביל זה).
למטיבי ללכת, ניתן להוריד את אפליקציה שמאפשרת Remote play ממש כמו בויטה רק על ה-סמארטפון. בסרטון השני שמצורף יש הסבר איך. אני אישית בדקתי ועבד, אבל אני צריך לעשות ROOT לטלפון כדי לחבר שלט.