כתבה מטלטלת: מלחמת השחרור של אליס שלזינגר

BentzWatchJudo

New member
כתבה מטלטלת: מלחמת השחרור של אליס שלזינגר

כתבה מטלטלת על אליס שלזינגר ששודרה אתמול בערוץ 10 בתוכנית "המקור", על הרצון של אליס להשתחרר ללא הצלחה מהאזיקים של איגוד הג'ודו הישראלי.
כדאי לצפות לכל מי שרוצה להבין טוב יותר מול איזה כוחות מתמודדת בשנה וחצי האחרונה אליס וכמה סבל מיותר נגרם לה.
ואחרי הכול חשוב לזכור כל מי שהיא מבקשת זה שחרור ואין כבר דרך חזרה.

תנו לה ללכת!
http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=1036020

BentzWatchJudo

New member
כתב "המקור" ישראל רוזנר על הכתבה ועל אליס

"דמותה של אליס שלזינגר היא אמוציונלית, אינטיליגנטית, חזקה ושבירה בו זמנית. את סיפור המלחמה הזה אני מנסה [ מקווה שבהצלחה ]לספר הערב במקור [21:00 ]. אליס היא ג'ודוקא אולימפית שפתחה במאבק נגד איגוד הג'ודו והפוליטיקה של עולם הספורט. הטענה המרכזית שלה היא שמסיבות פוליטיות מנעו ממנה תחרות הוגנת ולכן היא לא תייצג יותר את ישראל. הערב נחשוף בתכנית את ההקלטות מהשנה וחצי האחרונות. הקלטות שחושפות את העולם הייצרי והאינטרסנטי - של עולם הספורט הישראלי. משל על עולמות מקבילים."

אדי92

New member
ואאאאי ממש בא לבכות

הם כבר באמת מביאים אותה למצב של התמוטטות עצבים.מצבה הנפשי לא טוב....חארות פחדנים.פונטי אמר שאליס לא מספיק טובה ב63 קג אז שחרר אותה נבלה ואז תראה האם היא טובה או לא....אם לא תהיה טובה תצא גיבור ואם כן שתזמבר אותך ואת הספורטאים שלך פשוט זבל!!!! האמת ירדן לא אשמה אבל אחרי כל זה אני רואה גם אותה באור שונה....במקום להגיד עזבו אני לא צריכה את הפרוטקציות שלכם אני יתמודד עם אליס בקרב הוגן היא נהנת מהמלחמה ומזה שהם באמת הורגים בן אדם

למעלה