אני מקבל בהסכמה את הביקורת שהוטחה כלפי באשר להתבטאות החריפה שלי על החרמת הספר הנ"ל כפי שנוסחה על ידי בהודעתי מיום - 27.11.13.
בימים האחרונים חשתי שאפשר שגרמתי בלשוני לנזק רב ליוסי אבישר, הרבה מעבר למה שהתכוונתי. לפיכך פניתי ליוסי ובקשתי ממנו להתפייס על בסיס המשותף בינינו - היינו ההערכה הרבה לליבוביץ והשאיפה לתעד את דבריו כנכס לדורות. יוסי אבישר השיבני שכתנאי לכך עלי :
1. למחוק את החרם שהכרזתי על הספר.
2. מאחר שבגלישה ב'גוגל' תחת הערך "ליבוביץ מתפלמס" עולה גם הודעתי הנ"ל - עלי להביע שם את התנצלותי.
לפיכך אני מבקש בזה לחזור בי מהנוסח " יש להחרים בתוקף את הספר "ליבוביץ מתפלמס" בעריכתו של יוסי אבישר ".
אשר להתנצלותי על ההתנסחות הנ"ל - זה מה שאני עושה כאן בלב שלם. אני מתנצל.
באשר לעצם העניין, כלומר אותם שיבובשים שהצבעתי עליהם - הגיב יוסי אבישר כלשונו " אין לי התנגדות שאנשי הפורום יתמללו מחדש את הטעויות שימצאו בספר כדי להוציא מכשול מפני תמים ויוציאו דף של תיקוני טעויות, וזאת רק לאחר שאבדוק את הדף ואאשר את התיקונים המוצעים בו. אני מבטיח להעביר את הדף גם להוצאה אשר תשקול לצרף אותו בדרך כל שהיא למהדרות הבאות אם יהיו."
אני מבקש בזה מהנהלת הפורום למחוק את הודעתי החריפה הנ"ל ו/או את כל הפוסט שבעקבותיה, אני מניח שטכנית לא ניתן לשבץ רטרואקטיבית התנצלות מצדי על בקשת החרם. בכך, לדעתי, לא יגיעו גולשים שיקלידו "ליבוביץ מתפלמס" לאותה הודעה. אנא תקנו אותי אם אני טועה.
שנית, אני מציע את עצמי לטובת תמלול מחדש של הדברים המוקלטים בקלטת המצורפת, אינני יכול לקבל על עצמי את המלאכה כולה ועל כן כפי שכבר הוצע כאן, יפה יהיה אם יסכימו חברים נוספים לקחת חלק במשימה זו. בכדי שהתוצר המוגמר יהיה אמין ככל האפשר אני עדיין בדעה שיש להציגו לביקורת של כמה אנשים "מביני עניין".