מה אנחנו באמת יודעים על הספורטאים?

BentzWatchJudo

New member
מה אנחנו באמת יודעים על הספורטאים?

למרות שנראה לנו שאנחנו הכי חכמים ויודעים הכל בדרך כלל התמונה שאנחנו מקבלים מהתקשורת היא רק קצה הקרחון של מה שבאמת עובר על הספורטאים.

שחר פאר פירסמה את ההודעה הבאה לפני כשעה בדף הפייסבוק שלה:
"שלום חברי הנאמנים,
אתם הראשונים שאני מעדכנת, מחודש ינואר אני סוחבת פציעה ברגל שמאל ולא מצליחה להבריא ממנה. הפעילות השוטפת רק החמירה את הפציעה. לכן החלטתי לסיים את עונת המשחקים של 2012. המטרה היא לטפל בפציעה ביסודיות, לנוח ואז להתכונן בצורה הטובה ביותר לשנת 2013. אני רוצה להודות לכולכם על התמיכה לאורך כל השנה הקשה הזו
, תמיכה זו היתה משמעותית מאוד בשבילי! אני מבטיחה לחזור מוכנה ככל האפשר לעונת 2013.
שלכם, שחר"

החלמה מהירה לשחר פאר ובהצלחה בעונה הבאה.

JonJon9

New member
זה מזכיר לי

שביום שהיא הפסידה לשפארובה, התקשורת קטלה אותה והצהירה שהיא "הובסה" ועוד סופרלטיבים שליליים למכביר.
מבין הדברים הרבים שאנחנו לא יודעים על ספורט, אחד מהם זה היכולת לחשוב: "רגע, אולי יש לו/לה איזו פציעה שהיא/ הוא מתמודד/ת איתם עם כאבים עזים?"
זה מזכיר את המקרה של לי אבל קצת שונה ממנו, כי את לי לא קטלו כמו שקטלו את שחר.

BentzWatchJudo

New member
היו גם כאלה שקטלו את לי...

כל מיני עיתונאי כדורגל כמו רון עמיקם רק שכולם נבלע בין הקולות השפויים שלשם שינוי היו רוב במקרה של לי.

nitsansh

New member
מה אתה רוצה מהעיתונאים?

שחר בחרה להסתיר את הפציעה, אז למי אתה בא בטענות?

JonJon9

New member
זה שהיא הסתירה את הפציעה

זו בחירה שלה,
אבל זה שלאחר המשחק ההוא שחטו אותה כאילו היא הייתה אמורה לנצח אותה בקלות, זה כבר משהו שלא היה צריך להיעשות- ללא שום קשר לפציעה.
הנקודה הכללית שלי היא, שנכון שהפציעות הן עניין שיותר קשה לדווח עליו כי זה משהו אישי שהספורטאי איכשהו יכול להסתיר, אבל העיתונות כאן על כך רדודה שהיא לא מצליחה לשאול את עצמה את השאלה, שאולי יש כאן עוד קשיים שמנעו מ"מועמד בטוח למדליה" את המדליה. היא גם כך מתעלמת דרך קבע מהקשיים העסקניים, המנטליים והכלכליים שעומדים בפניהם.

Mikey Weiss

New member
הבעיה העקרונית שלי עם הטענה הזו

היא שהספורטאים שלנו מתמודדים עם ספורטאים אחרים שגם הם מתמודדים עם הרבה קשיים משלהם. מעטים הספורטאים, בטח בענפים האינדיבידואליסטים, שקל להם. הרבה שם סוחבים פציעות, מתמודדים עם קשיים מנטליים, וכל מיני דברים כאלו. זה לא שהספורטאים שלנו הם היחידים שמתמודדים עם כל המחיר שמביא העיסוק בספורט מקצועני. מעבר לזה, גם מה שניצן אמר נכון. אם ספורטאי עושה מאמץ כדי שלא ידעו על פציעה מסוימת, איך העיתונאים אמורים לדעת מזה? ואם העיתונאים כן שואלים את השאלות ומנסים לברר אם יש קשיים אחרים אז מאשימים אותם בחיטוט ובהיכנסות לחיים של הספורטאים. אי אפשר לנצח כאן.

JonJon9

New member
עוד כתבה מעניינת:

היום פורסם בישראל היום "קדימון" לקראת כתבה שתפורסם בסופ"ש:
אלוף אולימפי מחפש עבודה-
השייט גל פרידמן, שהביא זהב באולימפיאדת אתונה 2004: "ביום שאתה פורש, בועטים אותך החוצה".

למעלה