מה אנחנו קוראים/שומעים הסופ״ש?

מיכאל ג

New member
eight skilled gentlemen

ההמשך השלישי של גשר הציפורים וסיפור האבן.
אני ברבע, בינתיים מאוד כיף.

avivs

New member
סיימתי ספר פנטזיה חדש

בשם elisha barber. מתרחש באנגליה של המאה ה14. מסופר של אדם שמשמש כספר וכמרפא (אז מסתבר שזה היה הולך ביחד). הוא עושה טעות ומוצא את עצמו מרפא בזמן מלחמה, ובדרך מגלה שיש לו כוחות.

בגדול אהבתי את הספר. סיימתי אותו ביומיים והיה קשה לעזוב אותו לרגע. הבעיה הייתה הדמות הראשית - מעוררת רחמים. הבחור שם נתן שידרכו עליו כל הזמן, ממש נאיבי ברמות שהקשו להתחבר אליו. אני שונא דמויות כאלה.
אבל למרות זאת אני ממליץ בכיף.

cordilio

New member
אחרי שסיימתי את קסנוסייד עובר לצל של ההגמון

כן.... אני יודע שזה לא הסדר. אילוצים של זמני השאלת ספרים.
ילדי המחשבה מחכה לי כשאסיים את צל ההגמון.
קסנוסייד היה מדהים, אם כי (ספויילר קל לפניכם)....

קצת התאכזבתי מהסיום. פשוט הרגשתי שחלק מהשאלות שנפתחו נסגרו בצורה קצת מאולצת ושלעלילה הוכנסו אלמנטים מיותרים. אני מניח שמי שקרא הבין על מה אני מדבר.

כלום

מישהו יודע על ספרים לטעמי (אני לא באמת צריכה לומר לכם מה טעמי, נכון? פנטזיה אורבנית, נוער אבל עם דמויות מורכבות/ביצ'יות/תככניות, סיפורי אהבה בקו עלילה משני ומטה בלבד) שעתידים לצאת בזמן הקרוב?
אני נוסעת לאילת עוד מעט (נוסעת, לא טסה
), שזה אומר, בחישוב גס של הספקי הקריאה שלי...כ-3.17 ספרים טובים שיחזיקו אותי במשך הנסיעה לשם ובחזרה. אל תתנו לי לנסוע עם ספרים שאני כבר מכירה בעל-פה!
תודה

לא

אני יותר בקטע שתספרו לי על דברים טובים חדשים שאתם יודעים שאמורים לצאת בקרוב (כי את רוב הדברים הישנים שלא קראתי בד"כ לא קראתי בגלל סיבה טובה.)
אולי יהיה יותר קל אם אני פשוט אפרט כאן את הסופרים האהובים עלי, ואם מישו מכם יודע על ספרים חדשים שלהם שעתידים לצוץ על מדפי סטימצקי בזמן הקרוב, שינופף בזנבו. אז...מעתיקה מהנדפים שלי:
ריק ריירדן
טאנה פרנץ'
קן פולט
ביטרבלו או דברים אחרים של קריסטין קאשור
סוזן קולינס, אם היא כתבה משו חדש
ארטמיס פאול, אם מתכוונים לתרגם את הספר השביעי אי פעם
קורנליה פונקה (למרות שחלק מהספרים שלה הם סתם)
מגי סטיווטר (נו, טוב)
ומתי מתרגמים את החדש של רולינג?
(או דברים אחרים בסגנון)

אכמו

New member
לפחות ארבעה דברים מהרשימה

תירגמתי או אתרגם, אבל הם לא יוצאים בזמן הקרוב

בית אתנה של ריירדן, ביטרבלו, עולמטה 2 של קולינס וספר ראשון בסדרה חדשה של מגי סטיווטר (הוא מקסים, אבל ייתכן שתחטפי פריחה מכל הרומנטיקה)

איך עזרתי, הא?

וואו. אוקיי.

הראש שלי התפוצץ הרגע. *אוספת פיסות מח מקערת האוכל לחתולים ודוחפת אותן בחזרה*
אבל כל זה רק בחנוכה, נכון? נכון? אני יודעת שלפחות בית האדס (האדס! זה בית האדס! לא?) אמור לצאת בחנוכה. הו, האם נגזר עלי לא לעשות *שומדבר* עד אז?
אבל בכלמקרה עזרת לחלוטין במובן של אשתדל-להימנע-מתאונות-קטלניות-ולהישאר-בחיים-בינתיים^^
עולמטה 2! הו יאמי!

בערך כל החדשים של הוצאת יניב

עסק משפחתי של צ׳רלס סטרוס, קדחת אפלה של קארן מארי מונינג וירח מלא של קארי ארתור.

kenny66

New member
רק שאף אחד לא יודע עליהם!

הייתי בדוכן של יואב, והוא אומר לי: "ראית את זה, נשאר לי רק עותק אחד." אני מסתכל ורואה תרגום חדש של סיפורים של היינליין שכולל בין השאר את "קסם בע"מ" ו"ואלדו" שלדעתי מעולם לא תורגמו ותרגום חדש של All You Zombies שהתרגום הישן שלו היה בפנטסיה 2000. רון הורג אותי לפעמים עם המחסור ביחסי ציבור שלו.

גלקטור

New member
תרגום חדש של היינליין? מגניב!

באמת יחסי הציבור של הוצ יניב על הפנים

avivs

New member
אני לא צולח את Neuromancer

אחרי רבע ספר אני לא ממש מבין מה קורה שם. עובר לי מעל הראש.
חבל.

למעלה