מה אנחנו קוראים/שומעים הסופ"ש?

די טוב. השפה פחות יפה ו - Black Thorn

מזכיר את לוגן של אברקרומבי. עדיין, הספר מהנה, העלילה סוחפת והדמויות בנויות היטב. האווירה יותר אפלה והסופר מתרכז יותר בדמויות ופחות בעולם. מי שאהב את אברקומבי, יהנה גם מספר זה.

אז ככה

גמרתי את הספר הראשון בסדרה MAGEBORN. נחמד, חביב, אבל לא הרבה מעבר. מנסה ליצור רקע שמזכיר את "אדונים ומשרתים" אבל סובל מחוסר אמינות בהקשר זה.
קורא את GHOST KNIGHT של קורנליה פוקס... די משעמם למען האמת, אבל קליל. לא מצליח להתחבר למין תעתיק של הארי פוטר אבל עם רוחות רפאים מימי הביניים שרודפות תלמיד בית ספר במאה העשרים....

מיכאל ג

New member
סיימתי עוד ספר בסדרת tales of flat earth

של תנית' לי. אין מה לדבר, זו סדרה שיותר אנשים צריכים להכיר, וביותר אנשים אני מתכוון לאביב ואכמו למשל. נראה לי שתאהבו את הסגנון: פנטזיה חתרנית עם הרבה משחקי מיניות וג'נדר וניחוח גיימני חזק - שנכתבה לפני גיימן. אז אולי צריך להגיד שלסנדמן יש ניחוח תנית' לי חזק?

אכמו

New member
עד כמה שהצלחתי למצוא, אין את הספרים באלקטרוני

רק ספרי אודיו. בעסה.

מיכאל ג

New member
אוף. ואני דווקא חשבתי אולי

לעבור מהאודיו לקינדל בספרים הבאים, אבל האמת, ספרי נייר כבר לא כל כך בא לי.

rsmb1

New member
עולם חדש מופלא

אני בערך באמצע הספר וסוף סוף החלק שמשך אותי לספר הגיע.

avivs

New member
סיימתי את הספר השני

בטרילוגיית the ties that bind. ספר ההמשך לthe heresy within. גם הספר השני המשיך את הקו של הספר הראשון, הרבה אלימות, אקשן ועלילה שטסה. הפעם היו יותר נקודות מבט מהם סופר הסיפור, וההתמקדות הייתה באחד משלושת הגיבורים של הספר הראשון. השניים האחרים חוזרים בספר השלישי, אותו כבר קניתי.

זו באמת טרילוגיה מצוינת. אני נהנה מאוד. הספר השני מסובך יותר מהראשון, אבל מבינים מה קורה בסוף הסיפור.

מומלץ בחום.

למעלה