מה אנחנו קוראים/שומעים הסופ"ש?

בוקר אור!

אתחיל את (The Ghost Train to New Orleans
(The Shambling Guides #2). אהבתי את הספר הראשון בסדרה ושמחתי לגלות שיצא ספר שני.

סופ" נעים!

frizzly

New member
מקווה שימשיך לרדת גשם

זה יכריח אותי להישאר בבית ולקרוא
מחכה על הקינדל מרסי תומפסון 8, הגיע לי בול בזמן

ממשיך עם המגאפאק של נורטון

והפעם זה ספר ממש טוב THE WOODOO PLANET על משלחת שמגיעה לכוכב שהתפתחה בו תרבות של כשפים והנסיון להתמודד איתה... ממש טוב

avivs

New member
Sand

מהסופר שכתב את wool שלא סיימתי.
אני ב 70% ולא מצליח לעזוב את הספר. הוא מעולה. הדמויות, בניית העולם, התפניות בעלילה... פשוט נפלא.
הסיפור עצמו מאוד מדכא ואפל, בעיקר העולם שכוסה בחול וערים שלמות נקברו תחתיו. יש אנשים שנקראים ״צוללים״ ויש להם יכולת לצלול מאות מטרים מתחת לאדמה על ידי חליפה מיוחדת.

אני שוקל לנסות שוב את wool. אולי פסלתי אותו מהר מדי.

dingaleboom

New member
אתה יכול לפרט קצת יותר?

זה ספר שלא קשור לWOOL (שגם אני לא הצלחתי לסיים)?

avivs

New member
אין קשר.

זה הרבה יותר זורם לי מ wool. הסיפורים הקצרים שם מאוד קשורים אחד לשני וסובבים סביב משפחה אחת. הפרקים הקצרים עוזרים לשמור על קצב טוב, ובכללי זה ספר יחסית קצר.
מומלץ.

avivs

New member
סיימתי.

ספר נפלא. מומלץ לכולם.
כנראה אמשיך מכאן לספר אחר שלו, half way home, או לספר של סופר אחר ונקרא the last hunter.

avivs

New member
טוב, אז סיימתי את

The last hunter. ספר שמצד אחד נקרא כמו ספר נוער, ומצד שני אלים מאוד. ההתחלה הייתה שגרתית, אבל באמצע הכל השתנה מאוד מהר, מהר מדי. הרגיש לא אמין. יש עוד ארבעה חלקים לסדרה הזו. לא בטוח שאמשיך הלאה.

אני באמצע של half way home והספר מותח בטירוף. הסופר הזה עושה עבודה מעולה ואני שמח שניסיתי אותו אחרי הניסיון הלא מוצלח עם wool.

avivs

New member
סיימתי את Half Way Home

לשמחתי הספר לא אכזב. הוא מעין גרסה צנועה יותר של "בעל זבוב".
כתוב טוב, מותח ומהנה. לא יצירת מופת, אבל בהחלט שווה קריאה.

אז אחרי שקראתי שני ספרים של Hugh Howey ואהבתי מאוד, חזרתי ל WOOL. אבל אוי, כמה שהספר הזה משעמם. זה הזוי, כי שני הספרים האחרים היו כתובים קצר ולעניין. הפעם אני קורא והמחשבות שלי נודדות, כי שום דבר מעניין לא קורה שם.
התחלתי ישר מהסיפור השני, כי כבר קראתי לפני כשנה את הסיפור הראשון ואני זוכר אותו טוב.
אני באמת מקווה שיהיה שם שיפור בקרוב.

NoalePaz

New member
מרסי תומפסון לשלטון!!!

אני באמצע דרזדן השני.

אבל עכשיו כשאני יודעת שיצא מרסי תומפסון החדש, הוא מקבל קדימות.
יש ספרים נוספים של סדרות פנטזיה אורבנית ותיקות שיצאו בזמן האחרון?

לפני שהתחלתי את דרזדן הראשון קראתי הרבה סנדרסון - האחרון היה way of kings, שהיה פחות טוב מאלנטריס ומיסטבורן שקראתי לפני כן.

avivs

New member
שניהם נחמדים,

בעיקר השני. אבל לא הרגשתי דחף להמשיך לספרים הבאים.

subatoi

New member
ספר יום הדין /קוני וויליס

בשעה טובה עברתי את אמצע הספר. מסתבר שבאופוס יש גם ניקוד והם יודעים להשתמש בו, רק חבל שנזכרו בו רק ל-3 מילים אחרי 300 עמודים בערך, ושכחו אותו בקטעים החשובים יותר.
קצת מגוחך שאחרי 350 עמודים אנחנו עדיין מתעסקים עם תעלומות קטנות (או גדולות, מי יודע) שהטרידו אותנו בהתחלה. עצם זה שהיא שומרת אותן על אש קטנה זה אומר שיש משהו שקשור אליהן. מצד שני, למרוח את זה על 350 עמודים פלוס בלי להתקדם במילימטר בקשר אליהן זה, אממ, מגוחך.

מזל שהסיפור מעניין אז הוא יחסית זורם. אבל אני די בטוח ש"מלבד הכלב", שאני לא זוכר ממנו הרבה, היה הרבה יותר אנרגטי וקופצני, עם הרבה יותר עלילה.

subatoi

New member
לא יאומן

אחרי 400 עמודים סופסוף הגיע הטוויסט שהיה ברור מזמןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן - היא לא הגיע לשנה המתוכננת.
די, איזה הלם. סוויט ג'יזס.
400 עמודים.

תשבע לי שלא רצית לזרוק את הספר

לכל הרוחות בסצינה המביכה של המרדף על רגל אחת.

דילגתי על זה במהירות

יש לי יכולת לרפרף מעל סצינות שלא נראות לי ממש מעניינות... למרות שלפעמים אני מפספס משהו להמשך

למעלה