מה אנחנו קוראים/שומעים הסופ"ש?

• פותח הנושא avivs
  • פורסם בתאריך
אני מבינה שכולם כאן בטראומת פוסט עולמות?

טרם עלותם לגרדום, היה טוב כמו שציפיתי ממנו, עכשיו צריך רק לשכנע את הסיפריה להשיג את הספר השלישי

הייתי אומרת שאני מנסה להנמיך ציפיות

אבל הוא השאיר א הדמויות הכל כך לא צפויות שלו במקום כך כך לא צפוי שאני לא יכולה לנחש לאן הוא ממשיך מכאן.

חוץ מלא לקרוא אותו ליד האוכל, זה הדבר היחיד שבטוח.

הייזל

New member
סדרת פנטסיה אורבנית בשם צ'ארלי מדיגן

ספר ראשון: Gay, Kelly - Charlie Madigan 01 - The Better Part of Darkness
למרות שזה אולי לא נראה כך אני ממש מסננת את הסדרות שאני קוראת. מה שמשך אותי לקרוא את הסדרה הזאת היתה העבודה שמדובר באם חד-הורית שעובדת כשוטרת בעולם שפתח פורטלים לשני עולמות נוספים.
הספר טוב, הוא מושך אותי ומרתק. הסיבה שעוד לא סיימתי אותי שאני עוברת כרגע תקופה מוזרה שבה אין לי מושג מה אני רוצה מהחיים שלי.

ניימן3

New member
the magician king - לב גרוסמן

הספר הראשון, הקוסמים, הפך עם הזמן לאחד האהובים עלי. מקרה נדיר של ספר שאוהבים כשמסיימים, ואז האהבה הולכת וגדלה עם הזמן.

עכשיו הוא עומד לצאת בעברית סוף סוף, ולכבוד זה התחלתי לקרוא את השני. הסיבה היחידה שדחיתי את זה היא כי הספרים האלה כתובים כל כך טוב, והדמויות כל כך אמיתיות, שנדרשת ממני הרבה אנרגיה רגשית לצלוח אותם. למרות זאת אני כבר באמצע הספר השני עכשיו. הוא אפילו יותר טוב מהראשון. קריאה מומלצת לכל מי שאוהב ספרות טובה בתוך הפנטזיה שלו.

Bacio

New member
את הראשון קראתי לפני כמה שנים

קראתי וסיימתי, אבל כל הזמן הייתי בין תחושת מיאוס וכעס על הגיבור ורצון עז לטלטל אותו לומר לו שעד שלא ישנה גישה החיים שלו בהחלט לא ישתפרו.
&nbsp
השני מחכה לי על המדף עוד מאמצע ההריון עם התאומות (הן בנות שנה ושמונה עכשיו), ואני חוששת שהגיבור לא ישנה את האופי שלו, אז אני מתבאסת לקרוא אותו...

avivs

New member
באמת אהבת אותו?

הפסקתי את הספר באמצע. העולם לא היה מעניין, גם העלילה לא. הדמות הראשית בכלל השאירה אותי אדיש.

ניימן3

New member
חשבתי בדיוק כמוך (רק ההפך המוחלט כמובן:))

עולם מבריק: הוא עושה לפנטזיה מה שנולאן עשה לסופר-גיבורים. כלומר, גורם לה לראות אמינה בעולם האמיתי.

הדמות הראשית: היא לא גיבור ולא אנטי-גיבור. סתם אדם רגיל עם כל מיני בעיות אישיות שיש לכל האנשים הרגילים. מאד מרענן לעומת כל האנשים יוצאי הדופן הרגילים של הפנטזיה.

עלילה: הקטע הבאמת יחסית חלש של הספר. כלומר קורים דברים, כל הזמן, רק שאלו המון תתי-עלילות ולא איזו עלילה אחת גדולה עם מטרה. אבל זה פשוט לא העיקר פה.

אני מבין באותה המידה איך אפשר גם לא לאהוב אותו. טעם וריח...

מיכאל ג

New member
אתה נשמע מופתע ואני לא מבין למה

כאילו, הסיבה היחידה ששמעתי עליו זה כי היו עליו ביקורות טובות. אז ברור שיש לא מעט אנשים שאהבו אותו.

תמר עדי

New member
bloodfever על הקינדלללל שלי. כן נכנעתי וקניתי

ממש כיף להזמין ספר תוך שלוש שניות, ביקשתי מהבת שלי איזה 10 ספרים אז במקום זה היא קנתה לי קינדל יותר קל במזוודה ויותר נוח

סיימתי וממשיכה לשלישי, בינתיים אני אוהבת את הסדרה הזו.

תמר עדי

New member
הפוך גוטה, הפוך
ממש נחמד לי עד עכשיו. זה לא הולך לבטל

את ספרי הנייר בעברית, אבל אנגלית - בהחלט כן.

Y. Welis

New member
בעברית - אם יהיה לך אייפאד מיני. אולי כן. מתחרה רציני

ועם אופציות לעוד 1001 דברים (וזה רק חלק).

למעלה