נו שיהיה
השיר שהכי נחרש אצלכם בפלייליסט בתקופה האחרונה - Starship - Carolynne Poole
DNA - Little Mix
השיר שאתם לא יכולים לשמוע יותר מרוב שחרשתם עליו - השירים של קלי קלרקסון שבאתר שלה. כדי לקבל נקודות באתר שלה צריך כל יום להאזין ל-5 שירים ולצפות ב-13 קליפים.. זה די מייגע.. מזל שלא צריך להמשיך עם זה יותר
שיר שנוא במיוחד - סטארשיפ בגרסה של ניקי מינאג'. מדהים איך שיר אחר יכול להיות גרוע כל כך בגרסה אחת ומעולה כל כך בגרסה אחרת.
אם אתם טיפוסים של CD - אז איזה אלבום הכי אהוב עליכם - Family - LeAnn Rimes. מדובר במאסטרפיס. בסט אלבום אבר!
ההרכב הכי אהוב עליכם - יש הרבה: ליטל ביג טאון, שוגרלנד, ליידי אנטבלום, דיקסי צ'יקס, ליטל מיקס, נ' דאבז, שידייזי, אדנז' אדג'. אלו הראשונים שעולים לי לראש אבל יש עוד המון.
קליפ אהוב - אני לא בן אדם של קליפים אבל טוליסה נראית ממש לוהטת בקליפ של יאנג אז בואו נלך איתו.
הזמר/ת הכי הכי שלכם - בקאנטרי יש ליאן ריימס. קצת אחריה יש את מירנדה למברט
בעולם הפופ אני אוהבת את טוליסה וקייטי פרי.
הזמר/ת שאתם הכי לא מתחברים אליו/ה - ריהאנה וניקי מינאג'.
שיר פופ - (של התקופה האחרונה) Part of Me - Katy Perry
Wings - Little Mix
שיר רוק - (של התקופה האחרונה)
Paris - Grace Potter and the Nocturnals (השיר שג'אנל שרה באודישן שלה. ממליצה לכם לנסות את גרייס פוטר והנוקטורנלס אם אתם לא מכירים. גרייס פשוט אדירה ויש לה איכויות של סטיבי ניקס
)
שיר קאנטרי - זה כמו לבחור ילד אהוב... קשה קשה. מהתקופה האחרונה אחד השירים שאני הכי אוהבת זה
Tornado ובכללי, אני הכי אוהבת את How Do I Live של ליאן ריימס. אבל באמת שאני אוהבת כל דבר שדיאן וורן/הילרי לינדזי/נטלי המבי כתבו. הבחורות גאונות!
אחר - סיסי תעשי לי ילד!