לקים מגנטיים של MUA (תמונה בערב, אני מקווה)
אחרי ניסיון כושל שגרם לי לחטוף קריזה ולהסיר הכול, החלטתי לנסות שוב והפעם יותר בקטנה: בלי למרוח בסיס, רק שכבה אחת של לק מגנטי וזהו. בסוף מרחתי גם מייבש כי ללקים עצמם אין די ברק וגם חששתי שהם ייפגעו בכ"ז. זה מבאס כי המייבש מורח והורס את הדוגמה ולא משנה כמה זמן חיכיתי או איזה מייבש ניסיתי...
בשבוע שעבר הגיעו אליי הלקים המגנטיים של MUA שהזמנתי:
Leicester Square – סגול אפרפר מטאלי שעל הציפורן נראה בעיקר אפור כהה.
חשבתי שהוא יהיה דומה לסגול המגנטי של בארי M (בבקבוק הם יחסית דומים) אבל על הציפורן ממש לא. גוון חיוור (מבחינת רוויה של הצבע) ודי מאכזב בעיניי. המגנט לעומת זאת מגניב למדי – דוגמה של גלים קוצנטריים במים (כאלה שמתפשטים מטיפה שנופלת);
Mayfair – כחול מטאלי (סוג של caerulean אני חושבת) גוון לא רע. רציתי כחול מגנטי ואני די מרוצה ממנו. מגיע עם מגנט בדוגמת קל סינוס...
(כמו זיג-זג כזה) ממש חמוד על הציפורן.
הבקבוקים די קטנים, מכילים בסה"כ 6.8 מ"ל (בגלל הצורה זה נראה יותר).
בשונה מלקים רבים שבהם המגנט מולבש על הפקק, כאן הוא חלק ממנו ולא ניתן להפריד. מה שכן, מסביב לפקק יש תושבת פלסטיק (שהיא כן מתפרקת) עם בסיס להניח את האצבע כדי לייצב את המגנט מעל הציפורן בגובה הרצוי (בפועל עדיף להטות קצת נמוך יותר כי אחרת האפקט לא חזק וחד). החיסרון בכך הוא שאי אפשר להשתמש במגנט מייד לאחר המריחה אלא צריך קודם להבריג היטב את הפקק לבקבוק (לפני שהופכים אותו). אני לא יודעת עד כמה השנייה-שתיים האלה קריטיות, אבל אני לא אוהבת לבזבז זמן כדי שהלק לא יתחיל להתייבש.
מצד שני, אולי זה מתאזן עם העובדה שהלקים קצת נוזליים מדי לטעמי... הייתי מעדיפה אותם מעט סמיכים יותר. המברשת סבירה, אבל לא מלהיבה. בסה"כ הסתדרתי, אבל אם אני משווה ללק המגנטי של Barry M מבחינת סמיכות, כיסוי ונוחות מריחה, בארי לוקח.
מכיוון שאהבתי את הלק הכחול ואת הדוגמה העגולה (שמגיעה עם הלק השני) שילבתי ביניהם וכך גם לא נאלצתי להבריג את הפקק לאחר כל מריחה. כאמור, כדי שהדוגמה תצא חדה ולא מטושטשת צריך לקרב את המגנט לציפורן עד כדי נגיעה כמעט (וכשלא נזהרתי מספיק זה מה שקרה...
) אם כי נראה לי שתוך זמן לא ארוך החדות לא נשמרת...
ואחרי שמורחים מייבש בכלל...
זה די מבאס.
על הקמיצות מרחתי את הסגול המטאלי של בארי (Magnetic Purple 329) וביד שמאל השתמשתי בטעות בדוגמה השנייה, המזוגזגת. היא יצאה מהמם, אבל האפקט החד והיפה לא החזיק מעמד והפך להיות מטושטש סופית בעזרת המייבש.
אני ממש אובדת עצות כי בלי מייבש זה גם לא נראה כ"כ טוב...
לסיכום הלקים של המגנטיים של MUA:
גוונים – נחמדים יותר או פחות, תלוי בלק.
פורמולה – סבירה, קצת נוזלית מדי (והכיסוי לא 100% מלא בשכבה ראשונה, אם כי בתוצאה הסופית לא מרגישים). אני ממליצה להסתפק בשכבה אחת עבה ולסגור עניין.
מגנטים – דוגמאות מגניבות לאללה, אבל עובדות כמו שצריך רק ממש מקרוב והאפקט לא מחזיק טוב ובעיקר לא שורד את המייבש.
בשורה התחתונה: אני חושבת שיחסית למחירם הזול (בפרט בהשוואה למתחרים) הם בסה"כ נותנים תמורה ועושים את העבודה. מבחינת הלק עדיף לקנות מחברות אחרות, אבל הדוגמאות של המגנטים שלהם יפות וייחודיות אז לדעתי שווה לקנות ולו רק עבור המגנטים.