מה קראנו/ראינו/שמענו השבוע?

Batman v Superman Extended Edition

תסריט פשוט מזעזע. You're going to kill Martha. באמת? אלה המלים האחרונות של סופרמן? כמה עלוב התסריט הזה יכול להיות, וזו רק דוגמה אחת כמובן. אני מבין שהמפיקים הכתיבו מראש שהסרט חייב לכלול קרב גדול בין השניים שבסופו שניהם נשארים בחיים ומסיימים את הסרט איכשהו כגיבורים, אבל עדיין הייתי מצפה מהתסריטים לקצת יותר.
&nbsp
עוד בעיה גדולה בתסריט היא שממש מהרגע הראשון ברור שמישהו מתמרן את שניהם אחד נגד השני, ואז בעצם מאותה נקודה כל הסרט פחות או יותר ברור וצפוי. וסרט צפוי לגמרי לא יכול להיות מהנה יותר מדי.
&nbsp
אז נשאר רק ליהנות מהאפקטים וזהו.

החלטה מאוד בעייתית לאתחל שוב את באטמן

לדעתי הם היו חייבים ללהק את כריסטיאן בייל ומייקל קיין בכל מחיר. הגיל של אפלק זה דבר שנידון לאורך הסרט, למשל כשהוא אומר שהוא כבר מבוגר יותר מכפי שאביו היה כשנרצח.

ג'רמי איירונס הוא שחקן מצוין, אבל הוא שונה לגמרי מקיין ובכל פעם שהוא אומר "מאסטר ויין" זה נשמע כמעט כמו פרודיה ושהוא אפילו מודע לזה.

Y. Welis

New member
אגב במשחק האחרון (ארקהאם סיטי) יש שחקן אחר

דווקא מוצלח - ככל שניתן לומר (הפנים שלו בקושי נראות).
&nbsp
נקוה שאפלק לא ימשיך. היה צריך ללהק אותו בצעירותו, אחרי 'ארמאגדון'.

is00

New member
אפלק ימשיך לעוד 2 סרטים, לפחות.

אחד מהם הוא אפילו אמור גם לביים.

אם הסרט הראשון ייכשל בקופות, הוא לא ימשיך בכלל

ואם תהיה הצלחה מסחררת, כנראה ימשיך בסרטים רבים. ככה זה תמיד בהוליווד.

is00

New member
יש לו עוד 2 סרטים לפחות כבאטמן.

"ליגת הצדק" שמצולמת בימים אלה והסולו של באטמן בהשתתפותו. משמע 2 סרטים לפחות בתפקיד.

is00

New member
אטלנטיס של דיוויד גיבינס.

אני בהתחלה, וכרגע לא משוכנע שמדובר בז'אנר הפנטסיה/מד"ב, למרות שבספריה אצלנו מיקמו אותו באגף המד"ב/פנטסיה.

גלקטור

New member
עונה 1 של האיש במצודה הרמה - מעולה

ושתי סדרות חדשות שהתגלו כממש נחמדות:
פריצ'ר - שמבוסס על הקומיקס שמעולם לא קראתי. הופתעתי לגלות שסת' רוגן הוא בין יוצרי הסדרה. בכל אופן, סדרה מעניינת ומשעשעת. אני אוהב את ההומור השחור ששזור שם.
&nbsp
חסרי מוח brain dead - מהיוצרים של "האישה הטובה" ו"הבית הלבן" (הסדרה, לא האמיתי). שילוב בין פוליטיקה של וושינגטון לבין "השליטים" של היינליין. בקצרה - חייזרים הדומים לנמלים שנחתו בתוך מטאור מגיעים לוושינגטון בדיוק בתקופה של מתח בין רפובליקנים לדמוקרטים (ועל רקע המירוץ לנשיאות בין טראמפ להילארי -כן, זה קורה עכשיו) שמוביל לשיתוק התקציב הפדרלי. הם משתלטים על מוחות הפוליטיקאים ונהיה כיף של ממש. זה מצחיק כי, למעשה, מה ההבדל בין פוליטיקאי לפוליטיקאי שנשלט ע"י חייזר?
חוץ מזה, בתחילת כל פרק, הקטע של "previously" ניתן בצורת שיר משעשע.
&nbsp

הופאק

New member
גם אני אהבתי את האיש במצודה הרמה

פחות אהבתי שלא היה סוף לעונה ובעצם השאירו אותנו לחכות לגמרי לעונה הבאה.

פריצ׳ר נחמד אבל עדיין לא ברור מה הולך שם למרות שזה כבר אמצע העונה.

למעלה